Ilan yayinlandigi ilk gun basvurdum, sinavlar vesaire kolay geldi dil bolumu mezunu oldugum icin. 19 ekimde arandim mulakat icin, 31inde mulakata girdim. Mulakatta cok zorladilar acikcasi, makyajima kadar takildilar. 40 dk civari surdu, tek bir ingilizce soru sordular kabin memurlugunun avantajlari. Ondan sonra ikna oldular herhalde ingilizce bildigime bir daha sormadilar. Roleplayde sizin yuz ifadenize gore senaryoyu degistiriyorlar o yuzden zorlayici. Ama tamamen spontane gelisiyor tum surec o yuzden calisip girince bir faydasi olmadi bana. Olumsuz gecmisti bana gore ama uc gun sonra referans istediler, dun gece de izmir base'e alindigima dair mail geldi. Sorunuz varsa sorabilirsiniz. Basarilar herkese <3
Merhaba. Bende yüz yüze mülakata gireceğim Antalya da süreç tam olarak nasıl ilerledi mesela içeri girdiniz ve sonrasında sorulan tüm soruları neredeyse merak ediyorum özellikle roleplay kısmını

Merhabalar, benim bir sorum olacak, online ingilizce sınavı sonrası olumsuz da olsa mail geliyor mu?

Merhabalar, ben 22 aralık tarihinde kişilik envanterini tamamlayıp buna dair mail aldım. Tam olarak ne kadar süre sonra dönüş alırım acaba? Kişilik envanterinden sonra dönüş alamayan var mı?

İyi günler 20 Aralık günü envanter sınavını bitirdim. 8 gün oldu acaba hiçbir bilgilendirme yapılmıyor mu olmayınca?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.