Ya evet linke tıklayınca sadece sunexpress insan kaynakları sayfasına atıyor o kadar. Gönderdikleri linkte sorun olduğunu düşünüyorum. Mail attım 2 kez cevap da vermediler. Hayırlısı.
Mail attım defalarca ben de cevap alamadım. Verilen sürecin sonunda bir şekilde şirkete ulaştım ve sağlam mailin gönderilmesini sağladım.

Kimse soruları doğru düzgün yazmamış. Arkadaşlar rakip oluruz diye mi söylemiyorsunuz çözemedim :)

Mail attım defalarca ben de cevap alamadım. Verilen sürecin sonunda bir şekilde şirkete ulaştım ve sağlam mailin gönderilmesini sağladım.

Kimse soruları doğru düzgün yazmamış. Arkadaşlar rakip oluruz diye mi söylemiyorsunuz çözemedim :)
Online sınav sorularından mı bahsediyorsunuz

Evet hocam. Ben de yarın gireceğim ilk sınava.
Sınavın test kısmı gramer ağırlıklı ve sonlarda yazı ve speaking soruları da oluyor. Bu sebeple makale yazarken kullanabileceğiniz kelime sayısını arttırma odaklı örneğin paragraf girişinde kullanabileceğiniz first of all gibi kalıplara çalışabilirsiniz. The purpose of this article is to gibi şeyler kullanarak kelime sınırını doldurabilirsiniz. Yazmanın istenen makalee konuları hakkında bir kaç mesaj olması lazım eski yazılarsa diğer sayfaları da kontrol edşn

Sınavın test kısmı gramer ağırlıklı ve sonlarda yazı ve speaking soruları da oluyor. Bu sebeple makale yazarken kullanabileceğiniz kelime sayısını arttırma odaklı örneğin paragraf girişinde kullanabileceğiniz first of all gibi kalıplara çalışabilirsiniz. The purpose of this article is to gibi şeyler kullanarak kelime sınırını doldurabilirsiniz. Yazmanın istenen makalee konuları hakkında bir kaç mesaj olması lazım eski yazılarsa diğer sayfaları da kontrol edşn
Müthiş bir heyecan ve gerginlik var bakalım neler yapacağım yarın

İnsan kaynaklarına nasıl ulaştınız acaba? Aynı sorunu yaşıyoruz. Siz çözmüşsünüz. Ben hâlâ çözemedim. Düzgün linkli mail atılmadı. Siz nasıl ulaştıysanız ben de öyle ulaşmaya çalışayım. Benim sınav tarihim de yarın ama daha katılım onayı veremedim.

dostlar selamlar. kariyer. net üzerinden başvuruda bulundum ancak henüz bir online ingilizce sınavı gelmedi tarafıma. siz başvurur başvurmaz geldi mi? geldiyse kaç gün içinde döndüler çok merak ettim. cevaplarsanız sevinirim.

dostlar selamlar. kariyer. net üzerinden başvuruda bulundum ancak henüz bir online ingilizce sınavı gelmedi tarafıma. siz başvurur başvurmaz geldi mi? geldiyse kaç gün içinde döndüler çok merak ettim. cevaplarsanız sevinirim.
Öncelikle cv görüntüleme oluyor ardından 3-5 güne mail iletiliyor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.