Merhaba, bende aynı durumdayım. Dönüş bekliyordum. Bugün başvurumu silip tekrar gönderdim.
Direkt Sunexpress'e ulaşmayı denediniz mi bu konu hakkında ? Ben mail attım ama dönüş olmadı ordan da.Bi gelişme olursa burdan birbirimizi bilgilendirelim lütfen

Merhaba 2 farklı bilgisayar ve 3 farklı internet bağlantısı denedim yinede bant genişliğiniz yetersiz dedi, ki kullandığım internetler fiber internetti kamera tamam mikrofon tamam ama bant genişliği problemi yaşadım bugün ve artık son saatlere girdik sınav birazdan kapanacak siteden dolayı oluşan olumsuzluğu sunexpress e bildirdim fakat bir çözüm olacağını düşünmüyorum 100 mbit gücündeki internetlere bant genişliği yetersiz diyen bir site biraz komik doğrusu bu internetle twitchte yayın açılır üzerindende online oyun rahatlıkla oynanabilirken böyle bir talihsizlik oldu söz konusu olay büyük bir talihsizlik oldu benim için doğrusu adaylara başarılar

Arkadaşlar dönüş yapıldı mülakatlar için bilginize.
Merhabalar, envanteri tamamladıktan yaklaşık 1.5 gün sonra mülakat için size mail ya da arama yoluyla mı ulaşıldı? Bir de mülakat için kaç gün sonrası için çağırıyorlar, randevu veriyorlar?
Şimdiden çok teşekkürler cevabınız için

Merhabalar, envanteri tamamladıktan yaklaşık 1.5 gün sonra mülakat için size mail ya da arama yoluyla mı ulaşıldı? Bir de mülakat için kaç gün sonrası için çağırıyorlar, randevu veriyorlar?
Şimdiden çok teşekkürler cevabınız için
Merhabalar bugün Mülakattan döndüm ve 4 kişiydik. 31.10 tarihindeydi mülakatım çok hızlı bir dönüş almıştım ben. Şimdi ise işe alım için olumlu veya olumsuz dönüş bekliyorum.

• Like
Tepkiler: EnglischLehrer123
Merhabalar bugün Mülakattan döndüm ve 4 kişiydik. 31.10 tarihindeydi mülakatım çok hızlı bir dönüş almıştım ben. Şimdi ise işe alım için olumlu veya olumsuz dönüş bekliyorum.
Merhaba mülakatta nasıl sorular soruldu, bilgi verebilir misiniz?

Mülakat ve sonrasındaki süreç ile ilgili bir anket geldi bugün bana, ancak mülakat sonrası dönüş henüz yapılmadığı için anketi dolduramadım. Zaten ben de 30 Ekimde mülakata girmiştim ve 2 hafta içinde dönüş yapılacağı söylendi. Bu mail yanlışlıkla erken mi gönderildi acaba? Size bu anket geldi mi?

Bugün sınava girdim ve tamamladım.Maalesef Ajetin sınavı gibi rahat geçmedi benim için.Merak ettiğim konu tamamlandı mesajı geldikten sonra diğer sınav için ne zaman dönüş yapıldı size yardimci olabilir misiniz ? Veya olumsuz geçerse de bilgilendirme maili geliyor mu ?

Bugün sınava girdim ve tamamladım.Maalesef Ajetin sınavı gibi rahat geçmedi benim için.Merak ettiğim konu tamamlandı mesajı geldikten sonra diğer sınav için ne zaman dönüş yapıldı size yardimci olabilir misiniz ? Veya olumsuz geçerse de bilgilendirme maili geliyor mu ?
1 gün sonra cevap gelir

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.