evet bana da simdi geldiBugün mail aldım olumlu ilerledigi ancak sınıflar doldugunu, yeni sınıf acılınca mail atılacagını söylediler
evet bana da simdi geldiBugün mail aldım olumlu ilerledigi ancak sınıflar doldugunu, yeni sınıf acılınca mail atılacagını söylediler
Aynı maili ben de aldım. Acaba ne kadar bekleyeceğizBugün mail aldım olumlu ilerledigi ancak sınıflar doldugunu, yeni sınıf acılınca mail atılacagını söylediler
Bende aynı maili aldim , eğitim 1 ay süreceğine göre ağustos ayında davet alıcaz gibiAynı maili ben de aldım. Acaba ne kadar bekleyeceğiz
aynen egitim icin sinif acilmis mailde yazana gore. bilgi verebilir misiniz saglik evrak teklif vs.Arkadaşlar ilk çağırılanlar arasında olan varsa sağlık süreciniz hakkında bilgi verebilir misiniz?
aynen egitim icin sinif acilmis mailde yazana gore. bilgi verebilir misiniz saglik evrak teklif vs.
Konudan biraz bağımsız ama merak ettiğim birşey var. İş yeri hekimi muayenesinde doktor neler yaptı? Bir Arkadaşa sende boyun eğrisi var diyip doktora göndermiş sizde nasıl geçti? Neler yaptı baştan Sona yazar mısınız bu konuda çok merak ediyorum. İş yeri hekimi sert birisi miydi güler yüzlü mü yada nasıl davranıyorİlk mail 31 mayıs işe giriş süreci hakkında bilgilendirme maili (misafir hizmetleri memuru)
4 haziranda genel yetenekve yazılı ing testi
4 haziran 2.mail ing sözlü mülakat için davet
8 hziran 3. mail kurul mülakati için bilgilendirme
13 haziran iş teklif maili
14 haziran istenilen belgelerin maili
25 haziran doktor muayenesi ardından evrakları teslim ettim , ordaki arkadaş temmuz ayı eğitim grubu için mail atıcaz dedi
bugun 27 temmuz o günden beri attıgım 5 maile cevap gelmedi, imzaladıgım onca dosya var olumsuz bir şey yaşamadım bana dönüş yapılmıyor olumlu/olumsuz mail atmadılar telefon ile ulaşım sağlayamıyorum
eğitim tarihi için mail beklerken bana işe giriş süreci anketi için mail atıyorlar çok ilginç. 25 hazirandan beri temmuzdaki eğitim için haber bekliyorum ,aynı durumda olan varmı
ve ek olarak bazı arkadaşlar şirket ile iletişime geçebilmişler nasıl yaptıklarını anlatabilirlermi ben sadece applygo mail adresinden mail attım, bana buraya atılan maillere 8 saat içinde dönüş yapıyoruz dediler![]()
Hala başlamadı mı eğitiminiz?İlk mail 31 mayıs işe giriş süreci hakkında bilgilendirme maili (misafir hizmetleri memuru)
4 haziranda genel yetenekve yazılı ing testi
4 haziran 2.mail ing sözlü mülakat için davet
8 hziran 3. mail kurul mülakati için bilgilendirme
13 haziran iş teklif maili
14 haziran istenilen belgelerin maili
25 haziran doktor muayenesi ardından evrakları teslim ettim , ordaki arkadaş temmuz ayı eğitim grubu için mail atıcaz dedi
bugun 27 temmuz o günden beri attıgım 5 maile cevap gelmedi, imzaladıgım onca dosya var olumsuz bir şey yaşamadım bana dönüş yapılmıyor olumlu/olumsuz mail atmadılar telefon ile ulaşım sağlayamıyorum
eğitim tarihi için mail beklerken bana işe giriş süreci anketi için mail atıyorlar çok ilginç. 25 hazirandan beri temmuzdaki eğitim için haber bekliyorum ,aynı durumda olan varmı
ve ek olarak bazı arkadaşlar şirket ile iletişime geçebilmişler nasıl yaptıklarını anlatabilirlermi ben sadece applygo mail adresinden mail attım, bana buraya atılan maillere 8 saat içinde dönüş yapıyoruz dediler![]()
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.