Tabii...öğrendiğinizde maaş bilgisini paylaşır mısınız
Ben şuan mh deyim aşırı bir zorluk yok kasmayin aşamalar için
Ben şuan mh deyim aşırı bir zorluk yok
Ben şuan mh deyim aşırı bir zorluk yok kasmayin aşamalar nasıl sorular
Bence çok merak ediyorum soru içeriklerini nasıl türde soruyorlar acaba dilbilgisine dayalı mu yoksa dinleme paragraf vs mirica etsem ortalama bir maaş bilginizi paylaşabilir misiniz bir de yazılı ingilizce sınavında hangi konuların çıktığından bahsedebilir misiniz.. tense sorusu gibi mi diyalog gibi mi… teşekkürler
Evet haklısın bugün bende katıldım çok kalabalıktı ve sabah grubu da bu kadar ise eğer talep çok fazla alım aşamasında da çok seçici olacakları anlamına geliyor maalesefMerhaba biraz detaylı bilgi verir misiniz sürecinizle alakalı. Katılım çok fazlaydı ingilizce sınavına.bir sabah geubu bir öğleden sonra grubh vardı. Ama açılan eğitim sınıflarının 20 kişilik olduğunun söylediler. Sınıf dolduğunda bir sonraki sınıfın açılması bekleniyormuş bu da bana yaklaşık 1000 kişiden ortalama 20-40 kişi arası ancak alacaklarını düşündürttü. Neredeyse sınavı fullemek mi gerekiyor o zaman
Mailinizi kontrol ettiniz mi bana mülakat daveti geldi şimdiEvet haklısın bugün bende katıldım çok kalabalıktı ve sabah grubu da bu kadar ise eğer talep çok fazla alım aşamasında da çok seçici olacakları anlamına geliyor maalesef
Şuan baktım evet bana da gelmiş. Pazartesi açıklanacak diyorlardı ama çok erken oldu bu.Mailinizi kontrol ettiniz mi bana mülakat daveti geldi şimdi
Tebrik ederim. Bize bu akşam açıklanacak bugünün sonuçları ona göre de haftaya mülakatlar olacak denmişti. O yüzden sürekli maile bakıyordumŞuan baktım evet bana da gelmiş. Pazartesi açıklanacak diyorlardı ama çok erken oldu bu.
Teşekkür ederim, bende seni tebrik ediyorum. Şimdi sırada bence en can alıcı noktası mülakat var hakkımızda hayırlısı olsun. Başarılar diliyorum.Tebrik ederim. Bize bu akşam açıklanacak bugünün sonuçları ona göre de haftaya mülakatlar olacak denmişti. O yüzden sürekli maile bakıyordum.
Benim de aynı şekildeMerhabalar ref. ilettim bir tanesi aranmış ama geri dönüş henüz yapılmadı bilgisi olan var mı