PEGASUS Pegasus Misafir Hizmetleri Memuru

xhavacı

HavaPersonel.Com
Misafir Hizmetleri Memurluğu için davet edildim ama aşamalar korkutuyor, aşamaları deneyimleyenler bilgi verebilir mi?
Genel Yetenek ve İngilizce Yazılı Sınavı olacak.

m919

HavaPersonel.Com
öğrendiğinizde maaş bilgisini paylaşır mısınız

Aviationlove

HavaPersonel.Com
Ben şuan mh deyim aşırı bir zorluk yok kasmayin aşamalar için

m919

HavaPersonel.Com
rica etsem ortalama bir maaş bilginizi paylaşabilir misiniz bir de yazılı ingilizce sınavında hangi konuların çıktığından bahsedebilir misiniz.. tense sorusu gibi mi diyalog gibi mi… teşekkürler

xhavacı

HavaPersonel.Com
rica etsem ortalama bir maaş bilginizi paylaşabilir misiniz bir de yazılı ingilizce sınavında hangi konuların çıktığından bahsedebilir misiniz.. tense sorusu gibi mi diyalog gibi mi… teşekkürler
Bence çok merak ediyorum soru içeriklerini nasıl türde soruyorlar acaba dilbilgisine dayalı mu yoksa dinleme paragraf vs mi 🫣

admin

Admin
Moderatör
Maaş 23.250 ₺ ayın 15 inde de 5.500₺ gibi bir prim alıyorsunuz. 5.500₺ de multinet yemek kartı yatıyor. Extra olarak servis

Aviationlove

HavaPersonel.Com
A2-b1 düzeyinde bir ing sinavi oluyor tenseler kelime bilgisi anlama yönelik sorular oluyor

Nox

HavaPersonel.Com
Merhaba ben de bugün genel yetenek sınavı ve ingilizce yazılı sınav için geldim pegasus genel müdürlüğe hakkımızda hayırlısı

Nox

HavaPersonel.Com
Merhaba biraz detaylı bilgi verir misiniz sürecinizle alakalı. Katılım çok fazlaydı ingilizce sınavına.bir sabah geubu bir öğleden sonra grubh vardı. Ama açılan eğitim sınıflarının 20 kişilik olduğunun söylediler. Sınıf dolduğunda bir sonraki sınıfın açılması bekleniyormuş bu da bana yaklaşık 1000 kişiden ortalama 20-40 kişi arası ancak alacaklarını düşündürttü. Neredeyse sınavı fullemek mi gerekiyor o zaman

xhavacı

HavaPersonel.Com
Merhaba biraz detaylı bilgi verir misiniz sürecinizle alakalı. Katılım çok fazlaydı ingilizce sınavına.bir sabah geubu bir öğleden sonra grubh vardı. Ama açılan eğitim sınıflarının 20 kişilik olduğunun söylediler. Sınıf dolduğunda bir sonraki sınıfın açılması bekleniyormuş bu da bana yaklaşık 1000 kişiden ortalama 20-40 kişi arası ancak alacaklarını düşündürttü. Neredeyse sınavı fullemek mi gerekiyor o zaman
Evet haklısın bugün bende katıldım çok kalabalıktı ve sabah grubu da bu kadar ise eğer talep çok fazla alım aşamasında da çok seçici olacakları anlamına geliyor maalesef

• Like
Tepkiler: Nox

Nox

HavaPersonel.Com
Evet haklısın bugün bende katıldım çok kalabalıktı ve sabah grubu da bu kadar ise eğer talep çok fazla alım aşamasında da çok seçici olacakları anlamına geliyor maalesef
Mailinizi kontrol ettiniz mi bana mülakat daveti geldi şimdi

Nox

HavaPersonel.Com
Şuan baktım evet bana da gelmiş. Pazartesi açıklanacak diyorlardı ama çok erken oldu bu.
Tebrik ederim. Bize bu akşam açıklanacak bugünün sonuçları ona göre de haftaya mülakatlar olacak denmişti. O yüzden sürekli maile bakıyordum :)

xhavacı

HavaPersonel.Com
Tebrik ederim. Bize bu akşam açıklanacak bugünün sonuçları ona göre de haftaya mülakatlar olacak denmişti. O yüzden sürekli maile bakıyordum.
Teşekkür ederim, bende seni tebrik ediyorum. Şimdi sırada bence en can alıcı noktası mülakat var hakkımızda hayırlısı olsun. Başarılar diliyorum.

• Like
Tepkiler: Nox

Nox

HavaPersonel.Com
İngilizce mülakatta genel olarak öncelikle kendinizi tanıtmanız isteniyor. Nerede yaşadığınız ne okuduğunuz şuan çalışıyor musunuz vs. Sonrasında biraz size göre sohbetin akışı değişiyor. Mesela dün neler yaptınız anlatır mısınız sorusuna sinemaya gittim derseniz ne sıklıkla gittin, ne tür izlemeyi seversin gibi sorular soracaklardır. Ona göre hazırlanabilirsiniz.

ezzgi

HavaPersonel.Com
Merhabalar ref. ilettim bir tanesi aranmış ama geri dönüş henüz yapılmadı bilgisi olan var mı

Konuyu okuyanlar;