Merhaba kariyer.net üzerinden pegasus daha önce kabin memurluğuna başvurmuştum ama herhangi bir dönüş almadım.Şuanda da misafir hizmeleri için başvurunuz ulaşmıştır dendi ama Dönüş mailini Kariyer net başlığı altında mı alıyoruz yoksa Pegasus kendi mailinden mi yolluyor bazı kişilere hemen dönüş sağlanmış bana niye sağlanmadı

Merhaba kariyer.net üzerinden pegasus daha önce kabin memurluğuna başvurmuştum ama herhangi bir dönüş almadım.Şuanda da misafir hizmeleri için başvurunuz ulaşmıştır dendi ama Dönüş mailini Kariyer net başlığı altında mı alıyoruz yoksa Pegasus kendi mailinden mi yolluyor bazı kişilere hemen dönüş sağlanmış bana niye sağlanmadı
Pegasus kendi mailinden yolluyor. Ben de 1-1.5 ay sonra almıştım maili.

Ben de mail almadım. Herkesi sınava çağırıyorlar mı bilginiz var mı sınıf dolunca alımı durdururlar mı? Ilana baktım yine 2.5k kişi başvurmuş ve bugün güncellenmiş cvm incelenmemiş henüz.

Ben de mail almadım. Herkesi sınava çağırıyorlar mı bilginiz var mı sınıf dolunca alımı durdururlar mı? Ilana baktım yine 2.5k kişi başvurmuş ve bugün güncellenmiş cvm incelenmemiş henüz.
Bilgim yok maalesef bu konuda yanıltmak istemem

Arkadaşlar geri dönüş alan var mı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.