en son mail geldi surec olumlu ucret teklifi gelecek sonra saglik sureci olacak falan diye daha da bir bilgi yokArkadaşlar başlayan kimse yok mu?
en son mail geldi surec olumlu ucret teklifi gelecek sonra saglik sureci olacak falan diye daha da bir bilgi yokArkadaşlar başlayan kimse yok mu?
O banada geldi bu süreçlerden geçen birisi var mı diye sormak istedimen son mail geldi surec olumlu ucret teklifi gelecek sonra saglik sureci olacak falan diye daha da bir bilgi yok
Geçen hafta maillerime cevap alamadıgım için şirkete gittim , sebebinin havalimanından personel talep formu gelmediği için çağrılmadığımız oldugunu söylediler ardından mail geldi maili aşşağıya bırakıyorum.Hala başlamadı mı eğitiminiz?
Ben de aynı mailden sonrası için beklemedeyim. Bana sağlık mailiGeçen hafta maillerime cevap alamadıgım için şirkete gittim , sebebinin havalimanından personel talep formu gelmediği için çağrılmadığımız oldugunu söylediler ardından mail geldi maili aşşağıya bırakıyorum.
Misafir Hizmetleri Memuru işe alım süreciniz olumlu değerlendirilmiştir. Mevcut sınıf kapasitemiz dolması sebebiyle sonraki sınıflarda yerleştirme yapmak üzere süreciniz devam ettirilecektir.
Ayrıyetten birkaç kişi süreç uzadıgından dolayı dosyalarını geri almışlar buna istinaden maile şöyle eklemişler ;
Bu süre zarfında katılım durumunuzla ilgili değişiklik olması halinde bizimle bu mail üzerinden iletişime geçmenizi rica ederiz.
Son olarakta eğitim tarihinden 15 gün önce sizlere mail ile haber vereceğiz dendi ama hala gelen bir mail yok, ufuktada eğitim gözükmüyor muhtemelen eylül ayına kaldı.
Sevgiler.
mail geldi bana cuma evrak teslim edicem istersen kendini ayarlamaya basla yakinda gelirBen de aynı mailden sonrası için beklemedeyim. Bana sağlık maili
Vs gelmedi
Henüz.
Bu süreçte ben şehir dışındayım. Evet eğitimden bir süre önce gelir mail ama direkt sağlık evrak teslimi için kısıtlı bir süre olursa gerçekten zora gireceğim beklemek ve tarihi bilememek bu nedenle çok zor.
Bana da geldi aynı şekilde ben de Cuma evrakları teslim edeceğimm. Boş şans sizlere demail geldi bana cuma evrak teslim edicem istersen kendini ayarlamaya basla yakinda gelir
Teklif mail i geldi mi? Ne zaman aldınız mail?Bana da geldi aynı şekilde ben de Cuma evrakları teslim edeceğimm. Boş şans sizlere de
Size bir dönüş oldu mu? Olduysa hangi gün oldu?Geçen hafta maillerime cevap alamadıgım için şirkete gittim , sebebinin havalimanından personel talep formu gelmediği için çağrılmadığımız oldugunu söylediler ardından mail geldi maili aşşağıya bırakıyorum.
Misafir Hizmetleri Memuru işe alım süreciniz olumlu değerlendirilmiştir. Mevcut sınıf kapasitemiz dolması sebebiyle sonraki sınıflarda yerleştirme yapmak üzere süreciniz devam ettirilecektir.
Ayrıyetten birkaç kişi süreç uzadıgından dolayı dosyalarını geri almışlar buna istinaden maile şöyle eklemişler ;
Bu süre zarfında katılım durumunuzla ilgili değişiklik olması halinde bizimle bu mail üzerinden iletişime geçmenizi rica ederiz.
Son olarakta eğitim tarihinden 15 gün önce sizlere mail ile haber vereceğiz dendi ama hala gelen bir mail yok, ufuktada eğitim gözükmüyor muhtemelen eylül ayına kaldı.
Sevgiler.
Ücret teklifi ne zaman geldi? Yeni mi aldınız teklifi?Bana da geldi aynı şekilde ben de Cuma evrakları teslim edeceğimm. Boş şans sizlere de
Size mail gelmedi galibaÜcret teklifi ne zaman geldi? Yeni mi aldınız teklifi?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.