Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru
maalesef ben temmuzda pgs’ye başvurdum unutmuştum bile sun express de aklıma gelmedi hiç 31 ekimde kapatmış onlar. ama ben sakarya’dayım çok uzak antalya gidip elenirsem çok üzülürüm
O bahsettiğiniz 159 aday 1 cm ayağını kaldırsaydı sizce farkedilir miydi görevlilere

maalesef ben temmuzda pgs’ye başvurdum unutmuştum bile sun express de aklıma gelmedi hiç 31 ekimde kapatmış onlar. ama ben sakarya’dayım çok uzak antalya gidip elenirsem çok üzülürüm
İnşşalah hakkınızda hayırlısı olur çok faydalı oldu verdiğiniz bilgiler teşekkür ederim 🙏🏻

İngilizce testi için açıkcası günlük konuşma, grammer ve paragrafı anlama vardı. Genel yetenek sınavında ise yaş problemi, gördüğünü anlama, okuduğunu anlama gibi hem mantık hem de görsel anlama temalıydı diyebilirim. Beni biraz zorladı ama neyse ki geçtim. Beynim ağrıdı diyebilirim. :D
sunumda kurul ve ingilizce sözlünün aynı gün olacagı söylenmişti fakat bana gelen mailde sadece ingilizce sözlü var salı günü sizin de o şekilde mi?

sunumda kurul ve ingilizce sözlünün aynı gün olacagı söylenmişti fakat bana gelen mailde sadece ingilizce sözlü var salı günü sizin de o şekilde mi?
Benim de öyle geldi dediğiniz gibi ama ben mail atarak şehir dışında olduğumu belirtip eğer ing olumlu olursa kurula girebilir miyim diye yazdım evet girebilirsiniz dediler. Bence sizde öyle istiyorsanız mail atmalısınız

• Like
Tepkiler: flyingcat
Benim de öyle geldi dediğiniz gibi ama ben mail atarak şehir dışında olduğumu belirtip eğer ing olumlu olursa kurula girebilir miyim diye yazdım evet girebilirsiniz dediler. Bence sizde öyle istiyorsanız mail atmalısınız
özel olarak mail atıp belirtmediğimiz sürece ingilizce mülakatla aynı gün olmuyor sanırım degil mi?ben mail attım fakat dönüş alamadım henüz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.