Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru
Sınavlarda konu dağılımı nasıldı acaba hatırladığınız kadarıyla hangi konulara bakmamızı önerirsiniz
İngilizce testi için açıkcası günlük konuşma, grammer ve paragrafı anlama vardı. Genel yetenek sınavında ise yaş problemi, gördüğünü anlama, okuduğunu anlama gibi hem mantık hem de görsel anlama temalıydı diyebilirim. Beni biraz zorladı ama neyse ki geçtim. Beynim ağrıdı diyebilirim. :D

• Like
Tepkiler: Hry07
Teşekkür ederim cevabınız için.Boydan mı elendiniz acaba kilo konusunda korkuyorum birkaç kilo fazla olsa veya vücut kitle indeksi 24.6 falan olsa elenir miyim
Boy sıkıntı 159 dahi olsa elediler bugün. Kilo endeksi 24-24.5, bence ödeminizi atın tuzlu vs tüketmeyin ve bol su için ben son 1 hafta öyle yaptım. Ve spor yapabiliyorsanız yapın mutlaka sınavlara almıyorlar boy tutup kilo tutmuyorsa, ben şahsen eğer ileri tarih olsaydı kilo verirdim daha da.

• Like
Tepkiler: Dilann
Merhaba, bugünkü süreci geçiğ geçmedğinize dair bir mail aldınız mı? Kurul mülakatı ilk aşamadan tahmini kaç gün sonra oluyor?
Selam
Evet bugün ki aşamayı geçtiğime dair mail almam şöyle , 18 de sınavdan çıktım ve bir iki saat içerisinde geri dönüş aldım. Sunumu yapan hanımefendi zaten bizi önceden bilgilendirmişti, bugünü geçenler pazartesi ve salı günü çağırılıcaktır diye ve salı 30 aralığa mülakata çağırıldım :)

Boy sıkıntı 159 dahi olsa elediler bugün. Kilo endeksi 24-24.5, bence ödeminizi atın tuzlu vs tüketmeyin ve bol su için ben son 1 hafta öyle yaptım. Ve spor yapabiliyorsanız yapın mutlaka sınavlara almıyorlar boy tutup kilo tutmuyorsa, ben şahsen eğer ileri tarih olsaydı kilo verirdim daha da.
Teşekkür ederim vermeye çalışacağım

Bugün elendim ben boy-kilodan, sınavlar nasıldı? Bir de döndüler mi pzt salı demişlerdi kurul için
Sınavda beni genel yetenek zorlamadı desem yalan olur zorladı. Salı günü çağırıldım. Geçmiş olsun senin içinde cidden uzun yorucu bi süreç vallaha. Sunex dene bence.

İngilizce testi için açıkcası günlük konuşma, grammer ve paragrafı anlama vardı. Genel yetenek sınavında ise yaş problemi, gördüğünü anlama, okuduğunu anlama gibi hem mantık hem de görsel anlama temalıydı diyebilirim. Beni biraz zorladı ama neyse ki geçtim. Beynim ağrıdı diyebilirim. :D
Sınavın hepsi test miydi acaba listening speaking falan var mıydı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.