Boy ve kilonuz kaç acabaBugün elendim ben boy-kilodan, sınavlar nasıldı? Bir de döndüler mi pzt salı demişlerdi kurul için
Boy ve kilonuz kaç acabaBugün elendim ben boy-kilodan, sınavlar nasıldı? Bir de döndüler mi pzt salı demişlerdi kurul için
boyum 160 benim ama 158 ölçtüler kilom da 67 maalesefBoy ve kilonuz kaç acaba
Teşekkür ederim cevabınız için.Boydan mı elendiniz acaba kilo konusunda korkuyorum birkaç kilo fazla olsa veya vücut kitle indeksi 24.6 falan olsa elenir miyimboyum 160 benim ama 158 ölçtüler kilom da 67 maalesef
Ben dress code a uymadım ilk aşama için ama aşırı da giyinmedim ,kumaş pantolon üstüne kazak giyindim yani kısaca ilk aşamada bence giysinin bir önemi yokÇok teşekkürler sizce resmi giyinmeye gerek var mı. Siz nasıl giyindiniz
İngilizce testi için açıkcası günlük konuşma, grammer ve paragrafı anlama vardı. Genel yetenek sınavında ise yaş problemi, gördüğünü anlama, okuduğunu anlama gibi hem mantık hem de görsel anlama temalıydı diyebilirim. Beni biraz zorladı ama neyse ki geçtim. Beynim ağrıdı diyebilirim.Sınavlarda konu dağılımı nasıldı acaba hatırladığınız kadarıyla hangi konulara bakmamızı önerirsiniz
Boy sıkıntı 159 dahi olsa elediler bugün. Kilo endeksi 24-24.5, bence ödeminizi atın tuzlu vs tüketmeyin ve bol su için ben son 1 hafta öyle yaptım. Ve spor yapabiliyorsanız yapın mutlaka sınavlara almıyorlar boy tutup kilo tutmuyorsa, ben şahsen eğer ileri tarih olsaydı kilo verirdim daha da.Teşekkür ederim cevabınız için.Boydan mı elendiniz acaba kilo konusunda korkuyorum birkaç kilo fazla olsa veya vücut kitle indeksi 24.6 falan olsa elenir miyim
SelamMerhaba, bugünkü süreci geçiğ geçmedğinize dair bir mail aldınız mı? Kurul mülakatı ilk aşamadan tahmini kaç gün sonra oluyor?
Teşekkür ederim vermeye çalışacağımBoy sıkıntı 159 dahi olsa elediler bugün. Kilo endeksi 24-24.5, bence ödeminizi atın tuzlu vs tüketmeyin ve bol su için ben son 1 hafta öyle yaptım. Ve spor yapabiliyorsanız yapın mutlaka sınavlara almıyorlar boy tutup kilo tutmuyorsa, ben şahsen eğer ileri tarih olsaydı kilo verirdim daha da.
Sınavda beni genel yetenek zorlamadı desem yalan olur zorladı. Salı günü çağırıldım. Geçmiş olsun senin içinde cidden uzun yorucu bi süreç vallaha. Sunex dene bence.Bugün elendim ben boy-kilodan, sınavlar nasıldı? Bir de döndüler mi pzt salı demişlerdi kurul için
Sınavın hepsi test miydi acaba listening speaking falan var mıydıİngilizce testi için açıkcası günlük konuşma, grammer ve paragrafı anlama vardı. Genel yetenek sınavında ise yaş problemi, gördüğünü anlama, okuduğunu anlama gibi hem mantık hem de görsel anlama temalıydı diyebilirim. Beni biraz zorladı ama neyse ki geçtim. Beynim ağrıdı diyebilirim.![]()
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.