Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru
Dress code yalnızca kurul mülakatında var, buna dair size mail atılıyor. Ben ilk gün spor, ing mülakatta kumaş pant gömlek, kurul mülakatında istenilene göre giymiştim.
ilk günkü boy kilo ölçümü + sınavlar ne kadar sürüyor bilginiz var mı?

Hayır ilk gün boy kilo ve yazılı sınavlar daha sonra mail bekliyoruz sonraki gün mülakat
Merhaba . Pegasus boy ölçümünde süreç nasıl ilerledi acaba bi aday hızlıca ölçülüp çıkılıyor yazmış .ve sanırım normal olan çoraplar da çıkarılmıyormuş değil mi . Uzun yere değen pantolon giyen adayları sıvamalarını istediler mi veya görevlilerin başka incelediği neler var . Ve makine başımıza değip öyle mi ölçüyor

Merhaba . Pegasus boy ölçümünde süreç nasıl ilerledi acaba bi aday hızlıca ölçülüp çıkılıyor yazmış .ve sanırım normal olan çoraplar da çıkarılmıyormuş değil mi . Uzun yere değen pantolon giyen adayları sıvamalarını istediler mi veya görevlilerin başka incelediği neler var . Ve makine başımıza değip öyle mi ölçüyor
Selam bugün girdim boy kiloya, süreç yavaş ilerledi 14 de başladı ve 18 de bitti sınavlar ile beraber. Çoraplar boy ve kilo ölçülürken çıkartılma olmadı. Sıvamaları istenmedi. Görevliler sadece kilo ve boy endeksine baktılar. Evet makine dediğiniz gibi ölçüm yapıyor. :)

• Like
Tepkiler: gunes ve Hry07
Selam bugün girdim boy kiloya, süreç yavaş ilerledi 14 de başladı ve 18 de bitti sınavlar ile beraber. Çoraplar boy ve kilo ölçülürken çıkartılma olmadı. Sıvamaları istenmedi. Görevliler sadece kilo ve boy endeksine baktılar. Evet makine dediğiniz gibi ölçüm yapıyor. :)
Çok teşekkürler sizce resmi giyinmeye gerek var mı. Siz nasıl giyindiniz

Sınavlarda konu dağılımı nasıldı acaba hatırladığınız kadarıyla hangi konulara bakmamızı önerirsiniz

Merhaba, bugünkü süreci geçiğ geçmedğinize dair bir mail aldınız mı? Kurul mülakatı ilk aşamadan tahmini kaç gün sonra oluyor?

Bugün elendim ben boy-kilodan, sınavlar nasıldı? Bir de döndüler mi pzt salı demişlerdi kurul için

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.