ilk günkü boy kilo ölçümü + sınavlar ne kadar sürüyor bilginiz var mı?Dress code yalnızca kurul mülakatında var, buna dair size mail atılıyor. Ben ilk gün spor, ing mülakatta kumaş pant gömlek, kurul mülakatında istenilene göre giymiştim.
ilk günkü boy kilo ölçümü + sınavlar ne kadar sürüyor bilginiz var mı?Dress code yalnızca kurul mülakatında var, buna dair size mail atılıyor. Ben ilk gün spor, ing mülakatta kumaş pant gömlek, kurul mülakatında istenilene göre giymiştim.
saat 9da başlamıştı 12de bitmişti sanırımilk günkü boy kilo ölçümü + sınavlar ne kadar sürüyor bilginiz var mı?
Merhaba . Pegasus boy ölçümünde süreç nasıl ilerledi acaba bi aday hızlıca ölçülüp çıkılıyor yazmış .ve sanırım normal olan çoraplar da çıkarılmıyormuş değil mi . Uzun yere değen pantolon giyen adayları sıvamalarını istediler mi veya görevlilerin başka incelediği neler var . Ve makine başımıza değip öyle mi ölçüyorHayır ilk gün boy kilo ve yazılı sınavlar daha sonra mail bekliyoruz sonraki gün mülakat
Selam bugün girdim boy kiloya, süreç yavaş ilerledi 14 de başladı ve 18 de bitti sınavlar ile beraber. Çoraplar boy ve kilo ölçülürken çıkartılma olmadı. Sıvamaları istenmedi. Görevliler sadece kilo ve boy endeksine baktılar. Evet makine dediğiniz gibi ölçüm yapıyor.Merhaba . Pegasus boy ölçümünde süreç nasıl ilerledi acaba bi aday hızlıca ölçülüp çıkılıyor yazmış .ve sanırım normal olan çoraplar da çıkarılmıyormuş değil mi . Uzun yere değen pantolon giyen adayları sıvamalarını istediler mi veya görevlilerin başka incelediği neler var . Ve makine başımıza değip öyle mi ölçüyor
Çok teşekkürler sizce resmi giyinmeye gerek var mı. Siz nasıl giyindinizSelam bugün girdim boy kiloya, süreç yavaş ilerledi 14 de başladı ve 18 de bitti sınavlar ile beraber. Çoraplar boy ve kilo ölçülürken çıkartılma olmadı. Sıvamaları istenmedi. Görevliler sadece kilo ve boy endeksine baktılar. Evet makine dediğiniz gibi ölçüm yapıyor.![]()
Sınavlarda konu dağılımı nasıldı acaba hatırladığınız kadarıyla hangi konulara bakmamızı önerirsinizSelam bugün girdim boy kiloya, süreç yavaş ilerledi 14 de başladı ve 18 de bitti sınavlar ile beraber. Çoraplar boy ve kilo ölçülürken çıkartılma olmadı. Sıvamaları istenmedi. Görevliler sadece kilo ve boy endeksine baktılar. Evet makine dediğiniz gibi ölçüm yapıyor.![]()
Merhaba, bugünkü süreci geçiğ geçmedğinize dair bir mail aldınız mı? Kurul mülakatı ilk aşamadan tahmini kaç gün sonra oluyor?Selam bugün girdim boy kiloya, süreç yavaş ilerledi 14 de başladı ve 18 de bitti sınavlar ile beraber. Çoraplar boy ve kilo ölçülürken çıkartılma olmadı. Sıvamaları istenmedi. Görevliler sadece kilo ve boy endeksine baktılar. Evet makine dediğiniz gibi ölçüm yapıyor.![]()
Bugün elendim ben boy-kilodan, sınavlar nasıldı? Bir de döndüler mi pzt salı demişlerdi kurul içinSelam bugün girdim boy kiloya, süreç yavaş ilerledi 14 de başladı ve 18 de bitti sınavlar ile beraber. Çoraplar boy ve kilo ölçülürken çıkartılma olmadı. Sıvamaları istenmedi. Görevliler sadece kilo ve boy endeksine baktılar. Evet makine dediğiniz gibi ölçüm yapıyor.![]()
kot pantolonla gelen vardı bugün bence dress code umursamadılar ama çoğu kişi resmiydiÇok teşekkürler sizce resmi giyinmeye gerek var mı. Siz nasıl giyindiniz
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.