Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru
159,5 gibi rakamlar 160 a yuvarlanıp geçirildi mi sizce şahit oldunuz mu .
Geçmediler elediler maalesef 159 bi kız vardı direkt elendi gözümün önünde ve cidden üzüldüm yani, buçuklu rakama şahit olmadım onu ölçen kadın söylüyor yuvarladı mı bilemem ama 159sa eleniyorsun

Geçmediler elediler maalesef 159 bi kız vardı direkt elendi gözümün önünde ve cidden üzüldüm yani

Geçmediler elediler maalesef 159 bi kız vardı direkt elendi gözümün önünde ve cidden üzüldüm yani, buçuklu rakama şahit olmadım onu ölçen kadın söylüyor yuvarladı mı bilemem ama 159sa eleniyorsun
Gerçekten çok üzücü ;( bende 160 ım tedirgin oldum biraz . Makineye çıkıldığı an biz kendimiz görebiliyor muyuz peki boy kiloyu onlar mı söylüyor

Evet sun express deneyeceğim ama istanbul base yok sanırım değil mi
Sunexpress e başvurmuşmuydunuz , ben başvuruyu kaçırdım belki bir ümit tekrar açılır diye bekliyorum , geçen senede açılıp kapanmıştı bu sene neden bukadar erken kapattılar anlamadım

Sunexpress e başvurmuşmuydunuz , ben başvuruyu kaçırdım belki bir ümit tekrar açılır diye bekliyorum , geçen senede açılıp kapanmıştı bu sene neden bukadar erken kapattılar anlamadım
maalesef ben temmuzda pgs’ye başvurdum unutmuştum bile sun express de aklıma gelmedi hiç 31 ekimde kapatmış onlar. ama ben sakarya’dayım çok uzak antalya gidip elenirsem çok üzülürüm

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.