Umarım istediğiniz şekilde neticelenir. Biraz ayrıntı paylaşabilir misiniz sınav kaç bölümden oluşuyor kaç dakika ve bittiğinde nasıl bir bildirim alıyorsunuz? Bizler de daha CV'si görüntülenmeyenler olarak heyecanla bekliyoruzbana ve diğer arkadaşlarıma fikir olur.4 b
4 beceriyi de ölçen bir sınav. Gramer beceriniz de ölçülüyor 25 soru gramer yanlış hatırlamıyorsam. Writingde bir şehir seçip onu tanıtan bir yazı yazmam istendi. Diğerinin konusunu hatırlamıyorum. Speakingde sadece bir soruyu hatırlıyorum onda dünyada bir şeyi değiştirecek olsanız bu ne olurdu? sorusuydu. Bunlar benim geçen seneki sınav tecrübemden bu sene henüz girmedim. Giren arkadaşlar kendilerine gelen soruları şeffaf bir şekilde paylaşırlarsa diğerlerine fikir olur.Umarım istediğiniz şekilde neticelenir. Biraz ayrıntı paylaşabilir misiniz sınav kaç bölümden oluşuyor kaç dakika ve bittiğinde nasıl bir bildirim alıyorsunuz? Bizler de daha CV'si görüntülenmeyenler olarak heyecanla bekliyoruzbana ve diğer arkadaşlarıma fikir olur.