Umarım istediğiniz şekilde neticelenir. Biraz ayrıntı paylaşabilir misiniz sınav kaç bölümden oluşuyor kaç dakika ve bittiğinde nasıl bir bildirim alıyorsunuz? Bizler de daha CV'si görüntülenmeyenler olarak heyecanla bekliyoruz :) bana ve diğer arkadaşlarıma fikir olur.4 b
Umarım istediğiniz şekilde neticelenir. Biraz ayrıntı paylaşabilir misiniz sınav kaç bölümden oluşuyor kaç dakika ve bittiğinde nasıl bir bildirim alıyorsunuz? Bizler de daha CV'si görüntülenmeyenler olarak heyecanla bekliyoruz :) bana ve diğer arkadaşlarıma fikir olur.
4 beceriyi de ölçen bir sınav. Gramer beceriniz de ölçülüyor 25 soru gramer yanlış hatırlamıyorsam. Writingde bir şehir seçip onu tanıtan bir yazı yazmam istendi. Diğerinin konusunu hatırlamıyorum. Speakingde sadece bir soruyu hatırlıyorum onda dünyada bir şeyi değiştirecek olsanız bu ne olurdu? sorusuydu. Bunlar benim geçen seneki sınav tecrübemden bu sene henüz girmedim. Giren arkadaşlar kendilerine gelen soruları şeffaf bir şekilde paylaşırlarsa diğerlerine fikir olur.

• Like
Tepkiler: heves
arkadaslar korkutmak icin soylemedim gerçekten sordu grammerler c1 di b1 olan biri yapamaz listening asiri hizli ve zorlayiciydi writinglerde oyle kolay degildi zorlandim baya speaking 3 taneydi 30 saniye dusunme var ama turkce bile dusunup cevap veremezsiniz o sorulara girecekler cok iyi calissin

4 beceriyi de ölçen bir sınav. Gramer beceriniz de ölçülüyor 25 soru gramer yanlış hatırlamıyorsam. Writingde bir şehir seçip onu tanıtan bir yazı yazmam istendi. Diğerinin konusunu hatırlamıyorum. Speakingde sadece bir soruyu hatırlıyorum onda dünyada bir şeyi değiştirecek olsanız bu ne olurdu? sorusuydu. Bunlar benim geçen seneki sınav tecrübemden bu sene henüz girmedim. Giren arkadaşlar kendilerine gelen soruları şeffaf bir şekilde paylaşırlarsa diğerlerine fikir olur.
Peki sizin kuruldan mi olumsuz dönüldü? Umarrım bu sene başarılı olursunuz. 😇Ayrıntılı cevabınız için çok teşekkürler.

• Like
Tepkiler: AyH
arkadaslar korkutmak icin soylemedim gerçekten sordu grammerler c1 di b1 olan biri yapamaz listening asiri hizli ve zorlayiciydi writinglerde oyle kolay degildi zorlandim baya speaking 3 taneydi 30 saniye dusunme var ama turkce bile dusunup cevap veremezsiniz o sorulara girecekler cok iyi calissinsiz
arkadaslar korkutmak icin soylemedim gerçekten sordu grammerler c1 di b1 olan biri yapamaz listening asiri hizli ve zorlayiciydi writinglerde oyle kolay degildi zorlandim baya speaking 3 taneydi 30 saniye dusunme var ama turkce bile dusunup cevap veremezsiniz o sorulara girecekler cok iyi calissin
Size gelen soruları hatırlıyor musunuz? Speaking ve writingde.

Peki sizin kuruldan mi olumsuz dönüldü? Umarrım bu sene başarılı olursunuz. 😇Ayrıntılı cevabınız için çok teşekkürler.
Yok direkt ilk aşamada geçemedim ilk tecrübemdi daha önce farklı havayollarında da böyle bir sınav deneyimim olmadı biraz heyecan yaptım ve süre kısmında sorun yaşadım cevap bulmaya çalışırken o yüzden etkili yanıtlar veremedim. Aslında çok zorlayıcı değildi bana göre sorular ama biraz hız ve pratiklik istiyor hepsi bu.

Size gelen soruları hatırlıyor musunuz? Speaking ve writingde.
hayir malesef cok heyecanliydim o yüzden hatirlayamiyorum speakingte ulkedeki suc oranin kac oldugunu azaltmak icin neler yapilabilir sorunun devamida vardi ama hatirlamiyoeum uzundu yani sorular baya

Merhaba herhangi bir görüntülenme veya geri dönüş alabilen var mı dün itibarıyla yüz yüze mülakatlara başlamışlar da

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.