ben halen dönüş almadım. Görüntüleme dahi olmadı başvurum için. R.eferansı olanların çoğuna da anladığım kadarıyla geri dönüş olmamış. Neye göre dönüş yaptıklarını anlamak zor. Çok başvuru var sıra gelecektir diye düşünüyorum. Beklemede kalmaya devam. Bir önceki açılan ilandan alım yaptıklarını yazanlarda var. Belki de o şekilde devam edecek.

ben halen dönüş almadım. Görüntüleme dahi olmadı başvurum için. R.eferansı olanların çoğuna da anladığım kadarıyla geri dönüş olmamış. Neye göre dönüş yaptıklarını anlamak zor. Çok başvuru var sıra gelecektir diye düşünüyorum. Beklemede kalmaya devam. Bir önceki açılan ilandan alım yaptıklarını yazanlarda var. Belki de o şekilde devam edecek.
Ben ref ile başvurdum benim de başvurumda bir ilerleme yok tıpkı sizin gibi görüntüleme bile almadı. Geçmişte kabin memurluğu tecrübem de var üstelik. Bekleyelim bakalım. Kasım Aralık boyunca (bence) süreçleri devam edecek, içimizi ferah tutalım. 17500 başvuru olmuş dile kolay.

Çok haklısınız, belki kasım ortası ya da daha ileri bir zamanı bulacak geri dönüş almamız.

Geri dönüş alacağımı sanmıyorum eğer özgeçmişiniz incelendikten sonraki gün veya o gün geri dönüş olmazsa daha da dönüş olmuyor demek ki profilimde hoşlarına gitmeyen bir şey var.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.