Kabin Memurluğu İlanı - Sun Express - 2024

• Konbuyu başlatan heves
  • Başlangıç tarihi
H

heves

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaslar,

2024 Ekim ayında yeni açılan ilana başvurdum hatta şirketin içinden 1 arkadaşım tarafından r-eferans girildim. Ancak arkadaşıma mail gidiyor "r-eferans olduğunuz aday sistemde bulunamadı" anlamında. Yeni alımlara başvurup da geri dönüş alabilen veya benimle aynı sorunu yaşayan oldu mu? Kariyernette başvurunuz listelendi aşamasındayım.

H

hushas67

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaslar,

2024 Ekim ayında yeni açılan ilana başvurdum hatta şirketin içinden 1 arkadaşım tarafından r-eferans girildim. Ancak arkadaşıma mail gidiyor "r-eferans olduğunuz aday sistemde bulunamadı" anlamında. Yeni alımlara başvurup da geri dönüş alabilen veya benimle aynı sorunu yaşayan oldu mu? Kariyernette başvurunuz listelendi aşamasındayım.
Benim iletildi olarak gösteriyor

T

thewindrises

HavaPersonel.Com
Herhangi bir mail alan var mı? Geri dönüşlere başlandı mı?

H

heves

HavaPersonel.Com
Bir gelişme olursa bu başlık altında güncelleyelim birbirimizi. Herkese başarılar dilerim şimdiden.

0

0035

HavaPersonel.Com
arkadaslar geri donus alan var mi ??

gunesdogan

gunesdogan

HavaPersonel.Com
Geri dönüş almadım ancak özgeçmişim görüntülendi. Detaylı incelediğimdeyse bir yıl önceki ilanlarının özgeçmiş havuzundan özgeçmişimi görüntülediklerini fark ettim. Yani anlayacağınız sanırım öncelikli olarak geçen yıl ki özgeçmiş havuzunu görüntülüyorlar.

T

thewindrises

HavaPersonel.Com
13000'e yakın başvuru var, bundan kaynaklı olarak dönüşlere geç başlayacak olabilirler.

H

heves

HavaPersonel.Com
@gunesdogan aramızda şuana dek özgeçmişi görüntülenen tek kişi sizsiniz. Bir gelişme olursa bizi bilgilendirebilir misiniz? Geçen sene CV'niz görüntülenmiş miydi? Geçen seneki süreciniz nereye kadar ilerleyebildi?

H

hushas67

HavaPersonel.Com
@gunesdogan aramızda şuana dek özgeçmişi görüntülenen tek kişi sizsiniz. Bir gelişme olursa bizi bilgilendirebilir misiniz? Geçen sene CV'niz görüntülenmiş miydi? Geçen seneki süreciniz nereye kadar ilerleyebildi?
Şirket içinden ******** nasıl giriliyor siz bilgi verir misiniz ?

gunesdogan

gunesdogan

HavaPersonel.Com
Geçen yıl olan yani 2023 yılında yayımlanan ilana başvurmuştum ve 2-3 kez görüntüleme almıştım ancak 2022 yılı yayımlanan ilanda kurul mülakatına girip elendiğim için ve SunExpress'in 2 yıl boyunca(süre yanlış hatırlamıyorsam 2 yıldı), kurul mülakatından elenen adayları değerlendirme süreçlerine dahil etmeme politikasından dolayı beni sürece dahil etmemişlerdi. 2022 yılı yayımlanan ilandaki deneyimlerimi de şöyle aktarayım:

29 Ocak 2022'de LinkedIn üzerinden başvurmuştum. 31 Ocak 2022'de İngilizce seviye tespit sınavını, ertesi günde Yetkinlik Envanterini tamamlamıştım. Yetkinlik envanterini tamamladıktan en geç 1 hafta sonra da Kurul Mülakatına davet ettiler. Kurul mülakatında bir İK' bir de Kabin Amiri bulunuyordu. Öncelikle İK ile 10-15 dakika Türkçe sohbet, sonrasında da Kabin Amiriyle İngilizce sohbet etmiştim. Kurul mülakatına girdikten 1 hafta sonra da olumsuz mail gelmişti.

H

heves

HavaPersonel.Com
@hushas67 Kabinde çalışan bir tanıdığınız ******** sistemine e-postanızı kaydediyor ******** olmak için. Bu eposta kariyernete üyelik açtığınız eposta olmalı.

@gunesdogan Linkedin'den çok hızlı dönmüşler, ayrıntılı paylaşımınız için teşekkürler umarım bu sene başarılı olursunuz. 🙏 Bu sefer sanki sadece kariyer'den açılmış. Linkedin'i kontrol ettim ancak bulamadım kabin memurluğuna ait bir ilan.

gunesdogan

gunesdogan

HavaPersonel.Com
@hushas67 Kabinde çalışan bir tanıdığınız ******** sistemine e-postanızı kaydediyor ******** olmak için. Bu eposta kariyernete üyelik açtığınız eposta olmalı.

@gunesdogan Linkedin'den çok hızlı dönmüşler, ayrıntılı paylaşımınız için teşekkürler umarım bu sene başarılı olursunuz. 🙏 Bu sefer sanki sadece kariyer'den açılmış. Linkedin'i kontrol ettim ancak bulamadım kabin memurluğuna ait bir ilan.
Dediğiniz gibi LinkedIn üzerinden açmıyorlar. Sanıyorum ki o zamanlar Aralık ayında ek ilan açıp daha fazla adaya ulaşmak için LinkedIn'i kullanmışlardı. İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum, umarım siz de başarılı olursunuz.

0

0035

HavaPersonel.Com
geri donus alan var mi acaba

0

0035

HavaPersonel.Com
daha anca gelir herhalde cok kişi varsa di mi yani umarim??

0

0035

HavaPersonel.Com
referansliyim ben ama gerçekten bi oncelik olur mu acaba bilginiz var mi

0

0035

HavaPersonel.Com
haklisiniz umarim geri dönüş alabiliriz🤲🏻

Konuyu okuyanlar;