Ben de halen bekliyorum ve geri dönüş olmadı. Fikrimce grup grup gidiyorlar. Elemeler olduktan sonra yeni CV' lere göz atacaklardır diye umut ediyorum.

2024 Eylül ayında başka bir firmanın mülakatına girdim ve bu ilanla ilgili insanların halen sürece devam ettiğini gördüm, üstelik bu firma bu kadar alım yapmıyordu. Bu yüzden sürecin uzun süreceğini düşünüyorum, umudumuzu kaybetmemeliyiz.

Online İngilizce sınavı geçtikten ne kadar süre sonra kurul mülakatına çağırıyorlar

Kariyernette 3 kere ozgecmisim goruntulenmesine ragmen geri gorus alamadim bu sorunu yasayan var mi baska ?

Merhaba geri dönüş alan arkadaşlar özgeçmiş görüntülendikten ne kadar sonra dönüş aldılar acaba

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.