Supervisorluk iki durumda var: çalıştığın şef seni supervisor ilan edebilir ama sorumlu memur ünvanını hakettiğin anlamına gelmez. Sadece sana verilen görev bölgesindrn sorumlusundur. Sorumlu memur ise şef olmadiği zaman yerine bakan kişidir. Bu kişide direkt apron kartında sorumlu memur yazar. Bu kişinin maaşı diğerlerinden farklıdır ama çok uçurum yok. Prim muhabbeti farklı. Yabancı havayollarına hizmet verdiğimiz firmalsr var ama prim bundan bağımsız. Biz en fazl Türk Hava Yolları'na hizmet veriyoruz. Patron o
hocam peki YHM mesleğini tavsiye eder misin bizlere?

hocam peki YHM mesleğini tavsiye eder misin bizlere?

Kendine ben iş bitirici, ingilizcemle çözemeyeceğim dert yok, sabırlıyım diyorsan öneririm. Özellikle sabır konusunda kendini zayıf görüyorsan başvurma derim. Bazen yolcu değil yanında çalıştığın memur veya şef bile seni sınıyor. Ama genel olarak bakıldığında bir çok komik anı bırakabilcek bi meslek. Göremeyeceğin herşeyi -istanbuldaysan- burda görebilirsin. İşin stresini çok güzel atabileceğin ucuz personrl biletin var. Yer oldukça istediğin yere gidiyorsun. Bu bile bu işi yapmanın sebebi diyorsun. Ayriyetten havacılık üzerine okuyup ilerleyebileceğin bi meslek. Ölmeyecek mesleklerden biri

• Like
Tepkiler: Nurellamm
Şirketinizden memnun musunuz peki kbakmayın aday oldugum icin cok fazla merak ettigim konu var @isttgsyhm
Sorun değil elimden geldiğince cevaplıyorum. Ben memnunum açıkcası. Havacılık benim çocukluğumun hayali olduğu için her gün uçak görmek benim için mükemmel birşey. Uçak görmek için can atıyorum hâlâ :D tabi herkesin beklentisi çok farklı olduğu için hayal kırıklığına da uğrayan var, şartlarını beğenen de var. İş hayatına ilk defa atılıyorsan biraz zorlayabilir ama farklı bir iş sektöründe de çalışsan da zorlanacaksın. O yüzden kendini motive etmen lazım

Kendine ben iş bitirici, ingilizcemle çözemeyeceğim dert yok, sabırlıyım diyorsan öneririm. Özellikle sabır konusunda kendini zayıf görüyorsan başvurma derim. Bazen yolcu değil yanında çalıştığın memur veya şef bile seni sınıyor. Ama genel olarak bakıldığında bir çok komik anı bırakabilcek bi meslek. Göremeyeceğin herşeyi -istanbuldaysan- burda görebilirsin. İşin stresini çok güzel atabileceğin ucuz personrl biletin var. Yer oldukça istediğin yere gidiyorsun. Bu bile bu işi yapmanın sebebi diyorsun. Ayriyetten havacılık üzerine okuyup ilerleyebileceğin bi meslek. Ölmeyecek mesleklerden biri
Çok personel sirkülasyonu oluyor mu peki girip çıkan gibi?

Admin ilerlenebilecek bir meslek değil demişti sanki bir yazısında yanlış aktarmış olmayayım da. YHM girersen yhm kalırsın gibisinden. Pozisyon atlaması olmuyormuş yani.

Admin ilerlenebilecek bir meslek değil demişti sanki bir yazısında yanlış aktarmış olmayayım da. YHM girersen yhm kalırsın gibisinden. Pozisyon atlaması olmuyormuş yani.
Yhm olarak işi öğrenip tk tarafına da geçiş yapabilirsin. Orda da şartlar daha iyi. Kişiye bağlı bu. Nato kafa nato mermer gidersen kalırsın tabi

Peki iş ortamınız nasıl kafa insanlar var mı yoksa sıkıcı ve fazla disiplinli mi geciyor vardiyalarınız

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.