Açıkcası bunun kararını şirket hekimi karar vereceği için tam birşey diyemem ama şirkette kronik rahatsızlığı olan bir kaç kişiyle tanışmıştım -deri zührevi, astım vb-. Girdikten sonra mı yoksa girerken de öyleler miydi bilmiyorum.

Maaşlar için 2 3 kıstas var: ön lisans lisans yüksek lisans ve yds. Ve çift maaş hesaplanması. Bunlardan herhangi birisinden mezun isen alacağın ücret ona göre dengeleniyor. Şirket yhm pozisyonlarında çalışanlara 1.senesini doldurunca çift maaşı tanımlıyor. 3 ay çalışıp 4. Ayın maaş gününde senin hesabına yatırıyor. Normal maaşın 27 ila 30 bin tl arasında bir ücreti hakediyorsun ama çift maaş kavramını hesaplarsan aylık 36bin tl kazanıyor görünüyorsun. Bu iş biraz karışık girersen umarım anlarsın :D

Vardiyalar açıkcası bir gün bir günü tutmaz ama kışın hava muhalefeti, sistemsel problem, iptaller dışında sakin geçer. Yazın malum tatil sezonu olduğu için yoğun ve dolu geçer. Ayrıca çalıştığın birimde buna etkili faktör. Mesela business yolcularls ilgilenen birim genellikle yatıştır ama oranında kendine göre zorluğu oluyordur tam bilgim yok.

Off kısmı şöyle söyleyebilirim; son gececilik dediğim vardiyada çıkışı izinli oluyoruz ve sabahına evde uyuyarak izine başlıyoruz ama bu sana bağlı. Az uyuyup günü kullanırım da diyebilirsin veya yurtdışına çıkarsın iznini öyle değerlendirirsin
çalışma ve izin günü prensipleri nasıl haftalık 2 gün izine denk geliyo mu?

Tgs de çok ingilizcesi olmayan var çoğu belli başlı kalıpları kullanıyor sadece nasıl çözüyorlar dertleri :)
Çalışan kişi diyor ben ne ingilizce öğrencem onlar türkçe öğrensin valla garip
Ya nasıl doğru konuşuyorsunuz helal olsun vallahi bunun aynısını bana Bi tanıdığım dedi thy ile uçarken yabancı bi yolcuya tgs personeli no english yes turkish diyen varmis ki ama böylelerini sadece tgsde görebilirsiniz diğer şirketler de böylesi yok

Tgs de çok ingilizcesi olmayan var çoğu belli başlı kalıpları kullanıyor sadece nasıl çözüyorlar dertleri :)
Çalışan kişi diyor ben ne ingilizce öğrencem onlar türkçe öğrensin valla garip
ingilizce'yi bırak Türkçe iki kelimeyi bir araya getiremeyenler var. T.orpil Ground Services diyorlar. Bu kadar kalifiyeli insana yazık oluyor.

• Like
Tepkiler: rumay ve Leon718

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.