isttgsyhm

Üye
18 Şub 2024
23
18
0
merhaba arkadaşlar.

şuan şirkette aktif olarak çalışan birisiyim. buraya konu açmam doğru olmayabilir hatta şirket tarafından kaldırılabilir ama sizler ilerleyen zamanda benim çalışma arkadaşım da olabilirsiniz :)
Bu konu altında sizlerin KURALLAR ve SAYGI çerçevesi içinde, TGS ismini zedeleyecek veya karalayacak soruları sormadan, sadece merak ettiklerinizi cevaplamaya çalışacağım.

teşekkürer

merhaba arkadaşlar.

şuan şirkette aktif olarak çalışan birisiyim. buraya konu açmam doğru olmayabilir hatta şirket tarafından kaldırılabilir ama sizler ilerleyen zamanda benim çalışma arkadaşım da olabilirsiniz :)
Bu konu altında sizlerin KURALLAR ve SAYGI çerçevesi içinde, TGS ismini zedeleyecek veya karalayacak soruları sormadan, sadece merak ettiklerinizi cevaplamaya çalışacağım.

teşekkürer
Harekat memurluğu nasıl bir birim yer hizmetleriyle farkları nelerdir?

Harekat memurluğu nasıl bir birim yer hizmetleriyle farkları nelerdir?
harekat memurluğunu fazla bilmiyorum ama yazın sıcağı, kışın soğuğu çok kötü. Hele yeni havalimanında daha kötü. yolcu hizmetleri tamamen insanla uğraş meselesi, geç gelen yolcu uçağını kaçıran yolcu, problemli sorunlu yolcuyla uğraşıyorsun her birimde ve her yolcu anlayışlı olmuyor maalesef. çirkinleşip bağıran çağırap çok yolcu geliyor. Harekat memurluğunda işi bilenlerle çalışıyorsun. En azından kim ne yapacağını biliyor. Tek problemi zamanla yarışması olabilir

• Like
Tepkiler: KomutanLevi
harekat memurluğunu fazla bilmiyorum ama yazın sıcağı, kışın soğuğu çok kötü. Hele yeni havalimanında daha kötü. yolcu hizmetleri tamamen insanla uğraş meselesi, geç gelen yolcu uçağını kaçıran yolcu, problemli sorunlu yolcuyla uğraşıyorsun her birimde ve her yolcu anlayışlı olmuyor maalesef. çirkinleşip bağıran çağırap çok yolcu geliyor. Harekat memurluğunda işi bilenlerle çalışıyorsun. En azından kim ne yapacağını biliyor. Tek problemi zamanla yarışması olabilir
Cevap için çok teşekkür ederim 🙏 maaş açısından farklarını biliyor musunuz peki

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.