TGS Ist Tgs Yhm

• Konbuyu başlatan isttgsyhm
  • Başlangıç tarihi
I

isttgsyhm

HavaPersonel.Com
merhaba arkadaşlar.

şuan şirkette aktif olarak çalışan birisiyim. buraya konu açmam doğru olmayabilir hatta şirket tarafından kaldırılabilir ama sizler ilerleyen zamanda benim çalışma arkadaşım da olabilirsiniz :)
Bu konu altında sizlerin KURALLAR ve SAYGI çerçevesi içinde, TGS ismini zedeleyecek veya karalayacak soruları sormadan, sadece merak ettiklerinizi cevaplamaya çalışacağım.

teşekkürer

K

KomutanLevi

HavaPersonel.Com
merhaba arkadaşlar.

şuan şirkette aktif olarak çalışan birisiyim. buraya konu açmam doğru olmayabilir hatta şirket tarafından kaldırılabilir ama sizler ilerleyen zamanda benim çalışma arkadaşım da olabilirsiniz :)
Bu konu altında sizlerin KURALLAR ve SAYGI çerçevesi içinde, TGS ismini zedeleyecek veya karalayacak soruları sormadan, sadece merak ettiklerinizi cevaplamaya çalışacağım.

teşekkürer
Harekat memurluğu nasıl bir birim yer hizmetleriyle farkları nelerdir?

I

isttgsyhm

HavaPersonel.Com
Harekat memurluğu nasıl bir birim yer hizmetleriyle farkları nelerdir?
harekat memurluğunu fazla bilmiyorum ama yazın sıcağı, kışın soğuğu çok kötü. Hele yeni havalimanında daha kötü. yolcu hizmetleri tamamen insanla uğraş meselesi, geç gelen yolcu uçağını kaçıran yolcu, problemli sorunlu yolcuyla uğraşıyorsun her birimde ve her yolcu anlayışlı olmuyor maalesef. çirkinleşip bağıran çağırap çok yolcu geliyor. Harekat memurluğunda işi bilenlerle çalışıyorsun. En azından kim ne yapacağını biliyor. Tek problemi zamanla yarışması olabilir

C

Cessa

HavaPersonel.Com
Tgs ramp iscisi yeni baslayanin maasi nedir 😊

K

KomutanLevi

HavaPersonel.Com
harekat memurluğunu fazla bilmiyorum ama yazın sıcağı, kışın soğuğu çok kötü. Hele yeni havalimanında daha kötü. yolcu hizmetleri tamamen insanla uğraş meselesi, geç gelen yolcu uçağını kaçıran yolcu, problemli sorunlu yolcuyla uğraşıyorsun her birimde ve her yolcu anlayışlı olmuyor maalesef. çirkinleşip bağıran çağırap çok yolcu geliyor. Harekat memurluğunda işi bilenlerle çalışıyorsun. En azından kim ne yapacağını biliyor. Tek problemi zamanla yarışması olabilir
Cevap için çok teşekkür ederim 🙏 maaş açısından farklarını biliyor musunuz peki

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
İstanbul havalimanı için bu alımlarda tahmini kaç tane yhm personeli alınır ?

C

Cessa

HavaPersonel.Com
23-24 ü buluyor vardiya primi görev primi falan 6 ayını doldurduktan sonra 3 ayda 1 çift maaş almaya başlıyorsunuz
Sali gunu egitime baslicam insaallah yogunluk yorgunluktan korkmuyorum sadece beyinen yorulmimda yeter yani cins insanlardan 😁

R

rumay

HavaPersonel.Com
merhaba arkadaşlar.

teşekkürer
Online sınavlar devam ediyormu Bi bilginiz varmi tgsde çalışan 2 arkadaşımdan da mülakat için isimler yazılmış ve sadece onlar cagirilacakmis diye Bi duyum aldım doğrumudur?

N

nonflying

HavaPersonel.Com
merhaba arkadaşlar.

teşekkürer
İstanbul havalimanı için bu alımlarda tahmini kaç tane yhm personeli alınır ?
YHM için kaç kişi alınacak biliyor musunuz? Ve sezon ortasında da alım olıyor mu

C

Cessa

HavaPersonel.Com
Banka hesabi acin demediler ne zaman soyliyecekler sali gunu egitim var

I

isttgsyhm

HavaPersonel.Com
Tgs ramp iscisi yeni baslayanin maasi nedir 😊
Sanırsam 23 ile 25 arasında birşey diye biliyorum ama tam emin değilim (bu ücret eğitim ve vardiya primi dahil para bu arada)
Cevap için çok teşekkür ederim 🙏 maaş açısından farklarını biliyor musunuz peki
Harekat bölümünü bilmiyorum açıkcası. Yhm ile yakın olabilir.

Banka hesabi acin demediler ne zaman soyliyecekler sali gunu egitim var
Eğitim başladıktan sonra isterler sıkıntı yok. Kolay o
YHM için kaç kişi alınacak biliyor musunuz? Ve sezon ortasında da alım olıyor mu

Şirkette şu zamana kadar gördüğüm temmuz Ağustos'a kadar eleman alımı yapıyorlar ama bu başvuran kişilere bağlı. Gereksinimleri karşılıyorsa mayısa kadarda alımı bitirdikleri oluyor. Geçen sene 200e yakın yhm aldılar diye biliyorum ama bu sene daha fazla alım olur. Tk geçen ve ayrılan çok kişi oldu
Online sınavlar devam ediyormu Bi bilginiz varmi tgsde çalışan 2 arkadaşımdan da mülakat için isimler yazılmış ve sadece onlar cagirilacakmis diye Bi duyum aldım doğrumudur?

İk ile tam bağlantım yok kulaktan duyma bilgiler var. Hala alım süreci devam ediyor diye duymuştum

S

Sosyofath

HavaPersonel.Com
merhaba arkadaşlar.

teşekkürer
Merhaba,

Kronik rahatsızlıklar için daha önce de belirtildi herhalde alım olmuyor. Hepatit B için sorun teşkil eder mi? Daha önce Sabiha Gökçen'de 3 küsur sene çalıştım ve iş yeri hekiminin hiç bir şekilde problem olmayacağını belirtmesi üzerine giriş yapmıştım.

S

Sosyofath

HavaPersonel.Com
Merhaba,

Kronik rahatsızlıklar için daha önce de belirtildi herhalde alım olmuyor. Hepatit B için sorun teşkil eder mi? Daha önce Sabiha Gökçen'de 3 küsur sene çalıştım ve iş yeri hekiminin hiç bir şekilde problem olmayacağını belirtmesi üzerine giriş yapmıştım.
Ayrıca konu hakkında bilgisi olup cevap verecek olan arkadaşlarıma da şimdiden teşekkür ederim.

N

Nurellamm

HavaPersonel.Com
Peki yolcu hizmetleri olarak sizin maaslarınız kacı buluyor? Ayrıca en merak ettigim sorulardan biri vardiyalarınız cok mu agır gecıyor offlarınız yeterli sayıda oluyor mu tesekkurler @isttgsyhm

H

Havacilikta kariyer

HavaPersonel.Com
Merhaba,

Sunumda bulaşıcı hastalık olarak gösterilip engel olabileceği söylenmişti

Konuyu okuyanlar;