Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
İşe Giriş Onayı mailinde son 10 gün kala bir bilgilendirme yapılacağına dair ibare var. Dolayısıyla 12 Eylül Cuma gününü bekliyorum ben :)
merhaba sizde 22 eylül sınıfındaydınız sanırsam size aşı hakkında bilgilendirme geldi mi acaba? yada siz önceden yaptırdınız mı? cevaplarsanız çok sevinirim

merhaba sizde 22 eylül sınıfındaydınız sanırsam size aşı hakkında bilgilendirme geldi mi acaba? yada siz önceden yaptırdınız mı? cevaplarsanız çok sevinirim
İşe başladıktan sonra şirket takip edecekmiş şimdilik hiçbir aksiyon almadım henüz

ben cuma gününe kadar bekleyeceğim olmadı sabihadan kendim yaptırmayı düşünüyorum bu başlık altında haberleşiriz mail gelmesi durumunda
Telaş etmenize gerek yok. Ama tabi sizin vaktiniz varsa gidip yatırabilirsiniz. İş yükünüz azalmış olur.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Telaş etmenize gerek yok. Ama tabi sizin vaktiniz varsa gidip yatırabilirsiniz. İş yükünüz azalmış olur.
anladım ben mail attım mailde eğitim gününe kadar aşı kartının teslim edilmesi gerekiyor yazıyor ordan kafam karıştı aslında

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.