Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Prosedürel olarak cevap vermiş olabileceklerini tahmin ediyorum gayet makul. sağlık raporuyla birlikte teslim edileceği belirtiliyordu daha önce de ancak konusu dahi geçmedi. Buradan anlıyoruz ki aşı için bir aciliyet durumu söz konusu değil. Diğer arkadaşlar da o şekilde ifade etmişler. Eğitimdeki arkadaşlardan edindiğim bilgiler bunlar.

Prosedürel olarak cevap vermiş olabileceklerini tahmin ediyorum gayet makul. sağlık raporuyla birlikte teslim edileceği belirtiliyordu daha önce de ancak konusu dahi geçmedi. Buradan anlıyoruz ki aşı için bir aciliyet durumu söz konusu değil. Diğer arkadaşlar da o şekilde ifade etmişler. Eğitimdeki arkadaşlardan edindiğim bilgiler bunlar.
Evet dediğiniz gibi olduğunu düşünüyorum bende teşekkürler

• Like
Tepkiler: Defter2
Evet dediğiniz gibi olduğunu düşünüyorum bende teşekkürler
Aşılar uçuşlara başlanmadan eğitim sürecinde de tamamlanabilir bu konuda eğitime girmiş ve işe başlamış arkadaşlardan duyduğum bilgiler bu yönde. @rsi sizin de bu konuda doyurucu bilginiz varsa paylaşmanız çok iyi olur çünkü aşı konusunda çok fazla soru işareti var.

• Like
Tepkiler: elowenn
Aşılar uçuşlara başlanmadan eğitim sürecinde de tamamlanabilir bu konuda eğitime girmiş ve işe başlamış arkadaşlardan duyduğum bilgiler bu yönde. @rsi sizin de bu konuda doyurucu bilginiz varsa paylaşmanız çok iyi olur çünkü aşı konusunda çok fazla soru işareti var.
Merhaba, aşıları hiçbir şekilde yaptırmanıza gerek yok. Eğitim dahil hiçbir yerde size aşı sorulmayacak. İleride geniş gövde uçak tipi sertifikanızı aldığınızda ik eğer aşı gereken uçuşunuzun olması durumunda sizi yönlendirecek.

Merhaba, aşıları hiçbir şekilde yaptırmanıza gerek yok. Eğitim dahil hiçbir yerde size aşı sorulmayacak. İleride geniş gövde uçak tipi sertifikanızı aldığınızda ik eğer aşı gereken uçuşunuzun olması durumunda sizi yönlendirecek.
Net bilgi için teşekkürler.

• Like
Tepkiler: rsi
Gelişme: İstenilen işe giriş belgelerini yüklemem için e-mail geldi. Bir hafta süre verildi.

Net bilgi için teşekkürler.
Merhaba, siz de şehir dışından gidecektiniz sanırım. Eğitim boyunca konaklama için ne düşündünüz? Hangi semtlere baktınız ben bir türlü güzergah bilgisi alamadım hiçbir yerden. Paylaşmak zorunda değilsiniz bu arada 🙏

• Like
Tepkiler: Skyrock
Merhaba, siz de şehir dışından gidecektiniz sanırım. Eğitim boyunca konaklama için ne düşündünüz? Hangi semtlere baktınız ben bir türlü güzergah bilgisi alamadım hiçbir yerden. Paylaşmak zorunda değilsiniz bu arada 🙏
Merhaba, ben size göre şanslıyım eğitim boyunca teyzemde kalacağım. Ama duyduğum kadarıyla florya çevresinde olan üniversite öğrencileri için inşa edilmiş yurtlar var. Bazı arkadaşlar bu yurtlar ile görüşüp kısa dönemlik ikamet için anlaşmayı deniyorlardı isterseniz siz de böyle yapabilirsiniz.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.