Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Merhaba, ben size göre şanslıyım eğitim boyunca teyzemde kalacağım. Ama duyduğum kadarıyla florya çevresinde olan üniversite öğrencileri için inşa edilmiş yurtlar var. Bazı arkadaşlar bu yurtlar ile görüşüp kısa dönemlik ikamet için anlaşmayı deniyorlardı isterseniz siz de böyle yapabilirsiniz.
Sevindim sizin adınıza :) ben de iletişim halindeyim onlarla ama kısa dönem olunca sundukları imkanlar da kötüleşiyor maalesef. Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Başarılar diliyorum

• Like
Tepkiler: adam123 ve Skyrock
Sevindim sizin adınıza :) ben de iletişim halindeyim onlarla ama kısa dönem olunca sundukları imkanlar da kötüleşiyor maalesef. Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Başarılar diliyorum
Merhaba, Küçükçekmece civarında iki tane kız yurdu var kısa dönem kabul ediyorlar. Ben bunlardan biriyle anlaştım hatta pazartesi eğitime başlıyorum.

• Like
Tepkiler: gunes
Merhaba, Küçükçekmece civarında iki tane kız yurdu var kısa dönem kabul ediyorlar. Ben bunlardan biriyle anlaştım hatta pazartesi eğitime başlıyorum.
2 ay olunca 4 kişilik oda veriyorlar sadece ilk hafta annem de benimle kalmak istediği için yurtları tutamıyorum maalesef :( Başarılar diliyorum sizee

• Like
Tepkiler: Ceys
Merhaba, aşıları hiçbir şekilde yaptırmanıza gerek yok. Eğitim dahil hiçbir yerde size aşı sorulmayacak. İleride geniş gövde uçak tipi sertifikanızı aldığınızda ik eğer aşı gereken uçuşunuzun olması durumunda sizi yönlendirecek.
merhaba e learning hakkında bilginiz var mı 10 gün süre veriliyor ama hepsi ilk defa gördüğümüz kavramlar eğitmenler bu konu hakkında bilgi verdi mi acaba?

İyi günler, umarım herşey yolunda gidiyordur. Bilgisi olan var mı bu konu da işe giriş belgeleri için bize tanınan süre içinde banka hesabı açamıyorum , eski bankam old. bilgi güncellemesi için şubeye gitmem gerekiyor. Ama bu sürede orada olamayacağım. Acaba bu süreç dışında açabilen oldu mu? Bu sorun oldu mu? En azindan eğitim başlamadan önce de banka hesabı açabilir miyiz ?

İyi günler, umarım herşey yolunda gidiyordur. Bilgisi olan var mı bu konu da işe giriş belgeleri için bize tanınan süre içinde banka hesabı açamıyorum , eski bankam old. bilgi güncellemesi için şubeye gitmem gerekiyor. Ama bu sürede orada olamayacağım. Acaba bu süreç dışında açabilen oldu mu? Bu sorun oldu mu? En azindan eğitim başlamadan önce de banka hesabı açabilir miyiz ?
Mail at bence

• Like
Tepkiler: TengrismTurks
merhaba e learning hakkında bilginiz var mı 10 gün süre veriliyor ama hepsi ilk defa gördüğümüz kavramlar eğitmenler bu konu hakkında bilgi verdi mi acaba?
Merhaba, eğitiminiz başlamadan önce bitirmenizi tavsiye ederim eğer eğitim başlamadan bitirirseniz çok rahat edersiniz. Başladıktan sonra da bitirebilirsiniz fakat yabancılık çeker ve zorlanırsınız. Ayrıca belirtilen sürede bitirmezseniz savunmanız alınır ve tarafınıza olumsuz olarak yansır.

• Like
Tepkiler: elowenn
Merhaba, eğitiminiz başlamadan önce bitirmenizi tavsiye ederim eğer eğitim başlamadan bitirirseniz çok rahat edersiniz. Başladıktan sonra da bitirebilirsiniz fakat yabancılık çeker ve zorlanırsınız. Ayrıca belirtilen sürede bitirmezseniz savunmanız alınır ve tarafınıza olumsuz olarak yansır.
Merhaba çok fazla konu var bildiğiniz üzere bunların sınavı hemen olmuyor değil mi? ve aynı konular sanırım yüzyüze işlenecek

Merhaba çok fazla konu var bildiğiniz üzere bunların sınavı hemen olmuyor değil mi? ve aynı konular sanırım yüzyüze işlenecek
Merhaba, e-learningde gördüğünüz tüm dersler yüz yüze sınıf ortamında işlenilecek. E-learning oryantasyon olması açısından tarafınıza gönderiliyor. Tüm temel eğitim derslerinin sınavı (bitirme sınavları) tahmini (değişiklik gösterebilir) eğitiminizin beşinci haftasında yapılır.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.