Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
İş teklifini kabul ettikten sonra size eğitim tarihinizin belli olduğuna dair mail geliyor. İki gün sonra da zoom görüşme tarihi geliyor. Zoom toplantısında insan kaynaklarından iki kişi sizlere belgelerle alakalı süreçleri anlatıyor ve soracağınız sorulara cevaplar veriyor.
İş teklifini kabul edeli 9 gün oldu bana zoom toplantı maili gelmedi.

Haftaya gelir size de merak etmeyin. Ben sizden 1hafta önce başlayacağım. Şimdiden takım elbiseli biyometrik fotoğrafı çekilin isterseniz diğer belgeler kolay. İşten çıkış bildirgeniz e devlete yansımadıysa onu da iş yerinizden alıyorsunuz. Eğitim tarihinize kadar işten çıkmış olabilirsiniz sorun etmiyorlar.

Haftaya gelir size de merak etmeyin. Ben sizden 1hafta önce başlayacağım. Şimdiden takım elbiseli biyometrik fotoğrafı çekilin isterseniz diğer belgeler kolay. İşten çıkış bildirgeniz e devlete yansımadıysa onu da iş yerinizden alıyorsunuz. Eğitim tarihinize kadar işten çıkmış olabilirsiniz sorun etmiyorlar.
Teşekkür ederim. Tam olarak hangi belgeler isteniyor bir de onu soracaktım.

Teşekkür ederim. Tam olarak hangi belgeler isteniyor bir de onu soracaktım.
Çok fazla belge var. Kimlik önyüz arka yüz fotoğrafı, ikametgah, adli sicil, nüfus kayıt kişi, nüfus kayıt aile, nüfus kayıt anne veya baba, biyometrik fotoğraf, sgk hizmet tescil dökümü varsa dil belgesi, ilk yardım sertifikası, km sertifikası bu tarzdı hatırladıklarım bunlar. Bir de yapıkredi bankasından hesabınız yoksa hesap açtırın. Hesabınız var sa da yeşilköy 121 şubesi için dijital vadesiz tl hesabı oluşturuyorsunuz.

• Like
Tepkiler: gunes ve Skyrock
Çok fazla belge var. Kimlik önyüz arka yüz fotoğrafı, ikametgah, adli sicil, nüfus kayıt kişi, nüfus kayıt aile, nüfus kayıt anne veya baba, biyometrik fotoğraf, sgk hizmet tescil dökümü varsa dil belgesi, ilk yardım sertifikası, km sertifikası bu tarzdı hatırladıklarım bunlar. Bir de yapıkredi bankasından hesabınız yoksa hesap açtırın. Hesabınız var sa da yeşilköy 121 şubesi için dijital vadesiz tl hesabı oluşturuyorsunuz.
Detaylı cevap için teşekkür ederim. Fly-inn de görüşmek üzere 😅

• Like
Tepkiler: yesko
Bilgiler için ben de teşekkür ederim. Biyometrik fotoğrafta mutlaka takım elbise giyilmeli mi? Ben pasaport için yeni çekildim ama düz siyah bir üst vardı takım elbise yoktu. Kesin olsun mu dediler?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.