Sektör ülkenin en hareketli sektörü bu sebeple operasyonel yönünüz kuvvetliyse mutlaka seveceksiniz fakat vardiyalı çalışma bir müddet sonra ruhsal bunalıma sürüklüyor. Sektörde yıllanmış olanlar yeni girenlere hep kaç kendini kurtar derler mesela onlar da şu açıdan bakıyorlar firmaya yıllarını vermişler ancak halen memur pozisyonundalar ve bu değişmeyecek.

• Like
Tepkiler: xoceanx
Ben normal çalışma saatini sevmiyorum ben normalde saatlerdede çalıştım vardiyalida çalıştım ama nedense bilmiyorum vardiyalı çalışma daha çok hoşuma gitti normalde insanlar vardiyadan şikayet eder ama bende tam tersi oldu çünkü farklılık seviyorum ayni düzen aynı saat aynı hafta izin bana göre değil

• Like
Tepkiler: admin
Bide şöyle bisey var ki havacılar yıpranma payı olarak emekli olacağı vakit 5 sene daha erken emekli olabiliyor .

Ben normal çalışma saatini sevmiyorum ben normalde saatlerdede çalıştım vardiyalida çalıştım ama nedense bilmiyorum vardiyalı çalışma daha çok hoşuma gitti normalde insanlar vardiyadan şikayet eder ama bende tam tersi oldu çünkü farklılık seviyorum ayni düzen aynı saat aynı hafta izin bana göre değil
insan vücudu olarak kolay değil vardiyalı çalışmak aslında ama psikolojik açıdan memnun olunursa çalışılabilir.

• Like
@admin Biliyorsun yakın zamanda Kargo/Depo işçisi pozisyonu için İstanbul havalimanı Smartİst binasına mülakata çağırılmıştık. Binada yüzlerce çalışan vardı beyaz yaka. Hangi ilanlara başvurup giriyor o kadar kişi buralara. Yüzlerce belki binlerce kişilik bir ofis ortamı vardı.

@admin Biliyorsun yakın zamanda Kargo/Depo işçisi pozisyonu için İstanbul havalimanı Smartİst binasına mülakata çağırılmıştık. Binada yüzlerce çalışan vardı beyaz yaka. Hangi ilanlara başvurup giriyor o kadar kişi buralara. Yüzlerce belki binlerce kişilik bir ofis ortamı vardı.
Firmalar kendi içlerinden de merkez birimlere istihdam sağlıyorlar. Ama yıl içerisinde bir sürü ilan geliyor yani her pozisyon için ilan bulmak mümkün.

sektörde olan sektörden şikayetçi, sektörde olmayan sektöre girmek için can atıyor :d umarım işe başladığınızda da aynı isteğiniz devam eder

Öncelikle admin gerçekten sana çok teşekkür ederim çünkü her açıdan bize yardımcı olmak istiyorsun. Sektöre girmeden önce iyice düşünün demek istiyorsun kısaca. Ben de şu an kurumsal bir firmadayım 4 ay öncesine kadar işsizdim ve TGS en büyük hayalimdi şimdi sen böyle yazınca bir düşündüm yani lisans mezunu iki dil bilen insan gerçekten de yükselemiyor mu admin ? Ya da mesela vardiyasız daha düz bir birime geçemiyor mu bir kaç sene sonra ? 10 yıl yhmde kalmaktan bahsediyorsun bu mümkün mü inanamadım gerçekten yani illaki geçilir ya geçilmez mi ? Çok üzüldüm şu an çünkü ben düşünüyordum ki hadi 3-4 sene çalışılır ve departman değiştirilebilir performansa göre ya da yükselinebilir gibi 😔

• Like
Öncelikle admin gerçekten sana çok teşekkür ederim çünkü her açıdan bize yardımcı olmak istiyorsun. Sektöre girmeden önce iyice düşünün demek istiyorsun kısaca. Ben de şu an kurumsal bir firmadayım 4 ay öncesine kadar işsizdim ve TGS en büyük hayalimdi şimdi sen böyle yazınca bir düşündüm yani lisans mezunu iki dil bilen insan gerçekten de yükselemiyor mu admin ? Ya da mesela vardiyasız daha düz bir birime geçemiyor mu bir kaç sene sonra ? 10 yıl yhmde kalmaktan bahsediyorsun bu mümkün mü inanamadım gerçekten yani illaki geçilir ya geçilmez mi ? Çok üzüldüm şu an çünkü ben düşünüyordum ki hadi 3-4 sene çalışılır ve departman değiştirilebilir performansa göre ya da yükselinebilir gibi 😔
Benim Bi tanıdığım tgsde yhm olarak 8-5 e gecmisti haftasonlarıda tatildi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.