Kaç sene sonunda geçmişti acaba ? Rahatsızlık ya da çocuğu olduğu için olabilir mi yoksa departman mı değiştirdii biliyor musunuzBenim Bi tanıdığım tgsde yhm olarak 8-5 e gecmisti haftasonlarıda tatildi
Kaç sene sonunda geçmişti acaba ? Rahatsızlık ya da çocuğu olduğu için olabilir mi yoksa departman mı değiştirdii biliyor musunuzBenim Bi tanıdığım tgsde yhm olarak 8-5 e gecmisti haftasonlarıda tatildi
bence çocuğu var diye kimseyi 8-5 yapmazlar sanmıyorumKaç sene sonunda geçmişti acaba ? Rahatsızlık ya da çocuğu olduğu için olabilir mi yoksa departman mı değiştirdii biliyor musunuz
Aynen öyle çünkü orda evli çocuklu bir sürü personel varbence çocuğu var diye kimseyi 8-5 yapmazlar sanmıyorum
Öyle çok muhabbetim yoktu sormadım bende hayır yhm olarak devam ediyodu ama şöyle bi durum varki 8 de iş başı liman uzak servisle 1saatte falan gidiyosun onun için yine çok erken hazırlanması falan gerekir ee saat 5 te isten çıktığındada 7 falan evde oluyodur diye düşünüyorum çünkü toplanma alanında servisi bekliyorsun kalkış saati oyle senin vardiyan bitti diye hemen servis kalkmiyo iyi gibi görülebilir ama değil ataturk havalimanj olsaydı iyi derdim çünkü mesafe kısa benim görüşüm bu şekilde bir memur çalışan gibi duruyor ama mesafe uzak olduğu için hiçte öyle olmuyoKaç sene sonunda geçmişti acaba ? Rahatsızlık ya da çocuğu olduğu için olabilir mi yoksa departman mı değiştirdii biliyor musunuz
"10 yillik km yim gecinemiyorum.. Yaziklar olsun size. Kimsede sesini cikartamiyor gik diyemiyor. Bu maasi alocagimiza gidelim paket atalim ayda 100 bin kemiksiz. Gece saat 3 de sicak yataginizdan cikip dunyanin bir ucina gittiginize saatlerce brifingler taxiler beklediginize yolcu kahri cektiginize ailenizi bayramda pazarda goremediginize sizi gormeden bakici elinde bir cocuk buyuttugunuze,Surekli tonlarca prosedurle yazistiginiza degermi arkadaslar hakmi revami bu maas. Ogretmen arkadasim bugun 80 bin kazanirken ozel derslerle ben nasil 40 bin alirim. Ben 10 yilimi omrumu verdim bu sirkete. Cocugum olmasa 1 dk durmam ahmetin kapisini yumruklarim 40 bini ben vereyim ona gozu doysun. Yazik yemin ediyorum. Bunca rekor karin icinde pegasusu kotuledikleri yerde bize pegasustan daha dusuk maas veren bu sirkette ne isimiz var. Bu kadar basiretsiz calisani umursamayan bir yonetim olabilirmi. Ben bu meslegi sevdigimden hobi olarakmi yapiyorum? Cocuguma daha iyi bir gelecek egitim verebiliym diye yapiyorum okul ucretine yetmiyor maasim 10 yillik calisanim bi arabam var baskada hicbirseyim yok. Bu maas nedir elinize vijdaniniza koyun. Ben kabin memuruyum evime et alamaz oldum. Babam ogretmendi bu kadar yokluk gormedik biz. Elleri kirilsin bu yonetime oy verenin sak sakciligini yapmanin savunanin. Hakkim cocugumun hakki iki cihanda boyunlarimda yagli urgan olsunda gecmesin bogazlarindan. Ben yaktim gemileri yarin ozlem hanimin kapisindayim. O aciklasin bana bu nedir? Isteyen gelsin. Korksam ne cok cok gider ogretmenlik yapar 50 60 yine kazanirim."
15 yıllık yolcu hizmetleri memurları var. Thy içeriden personel alımı yapıyor ancak iki yıl deneyim istiyor. İki yıl deneyim ile de geçmek zor çünkü sahanın tozunu yutmuş 7-8 yıllık personeller var. 2 dil değil 5 dil bilen ama arrivalda uçak kapısında fazla kabin bagajı etiketleyen personeller var. Firmada herkes yerinde değerlendirilemiyor maalesef.Öncelikle admin gerçekten sana çok teşekkür ederim çünkü her açıdan bize yardımcı olmak istiyorsun. Sektöre girmeden önce iyice düşünün demek istiyorsun kısaca. Ben de şu an kurumsal bir firmadayım 4 ay öncesine kadar işsizdim ve TGS en büyük hayalimdi şimdi sen böyle yazınca bir düşündüm yani lisans mezunu iki dil bilen insan gerçekten de yükselemiyor mu admin ? Ya da mesela vardiyasız daha düz bir birime geçemiyor mu bir kaç sene sonra ? 10 yıl yhmde kalmaktan bahsediyorsun bu mümkün mü inanamadım gerçekten yani illaki geçilir ya geçilmez mi ? Çok üzüldüm şu an çünkü ben düşünüyordum ki hadi 3-4 sene çalışılır ve departman değiştirilebilir performansa göre ya da yükselinebilir gibi![]()
Çok üzücü bir durum gerçekten haksızlık, kazanç her yerde paylaşılıyor ama eşit dağılmıyor ne üzücüBir kabin memuru şu şekilde isyan etmiş;
Ah bu tanıdıklar olmasa keşke o zaman herkes hak ettiği yerde olurdu15 yıllık yolcu hizmetleri memurları var. Thy içeriden personel alımı yapıyor ancak iki yıl deneyim istiyor. İki yıl deneyim ile de geçmek zor çünkü sahanın tozunu yutmuş 7-8 yıllık personeller var. 2 dil değil 5 dil bilen ama arrivalda uçak kapısında fazla kabin bagajı etiketleyen personeller var. Firmada herkes yerinde değerlendirilemiyor maalesef.
Çok üzücü bir durum hak ettiğimiz maaşları kimse almıyor bu sektörde.Bir kabin memuru şu şekilde isyan etmiş;
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.