admin

Yönetici
Admin
31 Tem 2023
3,018
3,088
560
Arkadaşlar artık bazı geceler bu tarz bir konu belirleyerek sohbet odası açacağım. Belki kafası karışık olanlar için yol gösterici olabilir.

Gecenin konusu;

Neden havacılık ?

Sektörde idari işler harici bir kariyer imkanı bulunmamaktadır. Yani dışarıda bir sektörde 10 yılda müdür olursunuz ancak havacılıkta memursanız memur, işçiyseniz işçi kalırsınız. Personel sayısı fazlalığından amir ve şef olmak zordur. Her çeşit insan ile muhattap olduğunuz için mutlu çalışan sayısı da çok azdır.

Neden havacılık ?

Otel sektöründe daha berbat insanlarla çalıştığım için yer hizmetleri ne kadar berbat olabilir ki. İşte bundan dolayı havacılık :)

• Like
Tepkiler: admin
Dışarıda özel sektöre göre şartları bi tık iyi olduğu için olabilir

• Like
Otel sektöründe daha berbat insanlarla çalıştığım için yer hizmetleri ne kadar berbat olabilir ki. İşte bundan dolayı havacılık :)
Turizm otelcilik bence güzel bir sektör yani maaş olaral bilmiyorum ancak kariyer açısından bence daha güzel.

Turizm otelcilik bence güzel bir sektör yani maaş olaral bilmiyorum ancak kariyer açısından bence daha güzel.
Öyle kariyer olmaz olsun hocam. Af edersin ama resmen itin köpeğin maskarası oluyorsun orda. En azından giderim kurumsal bir şirkette çalışırım.

• Like
Özel sektör de 5 sene aynı yerde çalıstm kariyer yaptım adam pat dedi ekonomik şartlar yüzünden kapatıyorum başka yere taşınıyorum

kurumsalda kurumsal olmayan insanlarla artık çalışmak istemediğim için, en azından daha disiplinli daha seviyeli insanlarla çalışırım, parası da fena değil

Özel sektör de 5 sene aynı yerde çalıstm kariyer yaptım adam pat dedi ekonomik şartlar yüzünden kapatıyorum başka yere taşınıyorum
Cvnizde o 5 yılınız görünüyor alanınızdan devam edebilir kendi iş kolunuzdaki işlere başvuru yaparsanız bence değerlendirilebilirsiniz. Herhangi bir sektörde 5 yıl iyi bir deneyim kazandırır.

kurumsalda kurumsal olmayan insanlarla artık çalışmak istemediğim için, en azından daha disiplinli daha seviyeli insanlarla çalışırım, parası da fena değil
Dışarıdan göründüğü gibi olmayabilir. Çok çalışanlı firmalarda işe yaramayan eleman da çok olur. Bu da sizin iş yükünüzü arttırabilir ve adaletsizlik olayı sürekli moralinizin bozuk olmasına sebep olabilir. Disiplin konusu doğru en nihayetinde şefler amirler oluyor ve sürekli kameralardan izleniyorsunuz.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.