Gece Sobet Odası

• Konbuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
admin

admin

Admin
Moderatör
Arkadaşlar artık bazı geceler bu tarz bir konu belirleyerek sohbet odası açacağım. Belki kafası karışık olanlar için yol gösterici olabilir.

Gecenin konusu;

Neden havacılık ?

Sektörde idari işler harici bir kariyer imkanı bulunmamaktadır. Yani dışarıda bir sektörde 10 yılda müdür olursunuz ancak havacılıkta memursanız memur, işçiyseniz işçi kalırsınız. Personel sayısı fazlalığından amir ve şef olmak zordur. Her çeşit insan ile muhattap olduğunuz için mutlu çalışan sayısı da çok azdır.

Neden havacılık ?

L

Lbj07

HavaPersonel.Com
Otel sektöründe daha berbat insanlarla çalıştığım için yer hizmetleri ne kadar berbat olabilir ki. İşte bundan dolayı havacılık :)

R

R78

HavaPersonel.Com
Dışarıda özel sektöre göre şartları bi tık iyi olduğu için olabilir

admin

admin

Admin
Moderatör
Dışarıda özel sektöre göre şartları bi tık iyi olduğu için olabilir
10 yıl sonra halen yolcu hizmetleri memuru, kabin memuru olarak veya işçi olarak kalmak sizi üzmeyecek mi ?

admin

admin

Admin
Moderatör
Otel sektöründe daha berbat insanlarla çalıştığım için yer hizmetleri ne kadar berbat olabilir ki. İşte bundan dolayı havacılık :)
Turizm otelcilik bence güzel bir sektör yani maaş olaral bilmiyorum ancak kariyer açısından bence daha güzel.

L

Lbj07

HavaPersonel.Com
Turizm otelcilik bence güzel bir sektör yani maaş olaral bilmiyorum ancak kariyer açısından bence daha güzel.
Öyle kariyer olmaz olsun hocam. Af edersin ama resmen itin köpeğin maskarası oluyorsun orda. En azından giderim kurumsal bir şirkette çalışırım.

R

R78

HavaPersonel.Com
Özel sektör de 5 sene aynı yerde çalıstm kariyer yaptım adam pat dedi ekonomik şartlar yüzünden kapatıyorum başka yere taşınıyorum

E

elfelf

HavaPersonel.Com
kurumsalda kurumsal olmayan insanlarla artık çalışmak istemediğim için, en azından daha disiplinli daha seviyeli insanlarla çalışırım, parası da fena değil

admin

admin

Admin
Moderatör
Özel sektör de 5 sene aynı yerde çalıstm kariyer yaptım adam pat dedi ekonomik şartlar yüzünden kapatıyorum başka yere taşınıyorum
Cvnizde o 5 yılınız görünüyor alanınızdan devam edebilir kendi iş kolunuzdaki işlere başvuru yaparsanız bence değerlendirilebilirsiniz. Herhangi bir sektörde 5 yıl iyi bir deneyim kazandırır.

admin

admin

Admin
Moderatör
kurumsalda kurumsal olmayan insanlarla artık çalışmak istemediğim için, en azından daha disiplinli daha seviyeli insanlarla çalışırım, parası da fena değil
Dışarıdan göründüğü gibi olmayabilir. Çok çalışanlı firmalarda işe yaramayan eleman da çok olur. Bu da sizin iş yükünüzü arttırabilir ve adaletsizlik olayı sürekli moralinizin bozuk olmasına sebep olabilir. Disiplin konusu doğru en nihayetinde şefler amirler oluyor ve sürekli kameralardan izleniyorsunuz.

E

elfelf

HavaPersonel.Com
Dışarıdan göründüğü gibi olmayabilir. Çok çalışanlı firmalarda işe yaramayan eleman da çok olur. Bu da sizin iş yükünüzü arttırabilir ve adaletsizlik olayı sürekli moralinizin bozuk olmasına sebep olabilir. Disiplin konusu doğru en nihayetinde şefler amirler oluyor ve sürekli kameralardan izleniyorsunuz.
evet haklısınız zaten her zaman sıkıntılı tipler olur nereye girersek girelim en azından parasına değsin dersin bazen de

admin

admin

Admin
Moderatör
İstanbul havalimanı şehir merkezine uzak olduğu için çalışma saatleriniz de imza attığınız sözleşmedeki gibi olmuyor ulaşımı servisle sağlayacaksanız ortalama servis ile birlikte 8 saatlik mesai için 11.5 saat gibi bir zamanınızı harcamış olacaksınız.

R

rumay

HavaPersonel.Com
İstanbul havalimanı şehir merkezine uzak olduğu için çalışma saatleriniz de imza attığınız sözleşmedeki gibi olmuyor ulaşımı servisle sağlayacaksanız ortalama servis ile birlikte 8 saatlik mesai için 11.5 saat gibi bir zamanınızı harcamış olacaksınız.
Aynen buna tekamül ediyor 12 saat calisiyormussun gibi

R

rumay

HavaPersonel.Com
Bunları bilerek havacılık okuduk zaten her ne olursa olsun biz mesleğimizi seviyoruz ne kadar zorlukları olursa olsun disiplini çok severim misal üniforma desen öyle jilet gibi Bi görüntü ve uluslararsı Bi alanda çalışmak tüm milletten insanı görmek bunlarda artılar tabi

K

krkrdb

HavaPersonel.Com
Bunları bilerek havacılık okuduk zaten her ne olursa olsun biz mesleğimizi seviyoruz ne kadar zorlukları olursa olsun disiplini çok severim misal üniforma desen öyle jilet gibi Bi görüntü ve uluslararsı Bi alanda çalışmak tüm milletten insanı görmek bunlarda artılar tabi
kesinlikle yabancı dil geliştirmek farklı kültür tanımak için mükemmel ortam

R

R78

HavaPersonel.Com
Allahtan ben Arnavutköy deyim ☺️ benim kendi mesleğim var nereye gitsem iş bulurum fakat işte seviyesiz insanlarla uğraşmak adaletsiz maaş zamları filan derken insan beziyor ssk mi en düşükten yatıyor ama Havalimanı öyle mi ssk brüt yatar zam ayında belli oran olur uygulanır maaşın aksamaz mesela suan kendi mesleğimden son zamlar %35 i geçmiyor komik rakamlar oldu artık yaptığın emek ona değmiyor

R

rumay

HavaPersonel.Com
Önceden bize çok yakındı havalimanı Bi metroyla limanın icindeydin ne güzeldi

R

R78

HavaPersonel.Com
Önceden bize çok yakındı havalimanı Bi metroyla limanın icindeydin ne güzeldi
Nasip işte şimdide bize yakın 10 dk ya Havalimanındasın ama yinede servis ile 30 dk sürer dolanması etmesi

Konuyu okuyanlar;