Merhaba ulaşım en kolay nasıl oluyor acaba bilginiz var mı? Haritadan incelediğimde DTM metro durağı var yakınında ama kapı girişi eğitim binasından uzak olduğu için yürüyüş mesafesi 20 dakikaya çıkıyor. Bir kestirme var mıdır binaya diye merak ediyorum açıkçası. Ya da size servis hakkında bir bilgilendirme yapıldı mı?
bende girmediğim için bilmiyorum ama mailin altındaki not şu şekilde "Atatürk Havalimanı metro hattında Dünya Ticaret Merkezi durağında inince üst geçit ile geçiş vardır."

Eğitim tarihi için 15’inde veya başka bir tarihte başlanılacağını söyleyip mail bekleyen arkadaşlar var mı acaba? Henüz mail alamadım maalesef, hala beklemedeyim.

Eğitim tarihi için 15’inde veya başka bir tarihte başlanılacağını söyleyip mail bekleyen arkadaşlar var mı acaba? Henüz mail alamadım maalesef, hala beklemedeyim.
Merhaba,
Tecrübeli olarak giren bir arkadaşım için bugüne planlama yapılmıştı ancak eğitime başlamadılar. Kendisi bugün yakın olduğu için şirkete gitmiş ve birkaç gün içerisinde yeni planlama yapılacağı iletilmiş.

Başarılar dilerim.

Merhaba,
Tecrübeli olarak giren bir arkadaşım için bugüne planlama yapılmıştı ancak eğitime başlamadılar. Kendisi bugün yakın olduğu için şirkete gitmiş ve birkaç gün içerisinde yeni planlama yapılacağı iletilmiş.

Başarılar dilerim.
egitimde guncel ne kdr odenecek bilginiz var mi ? 2024 tecrubesz ort nekdr olur maas sizce soylentiler var mi ? min 40-45 i bulur mu sizce ?

Merhaba,

Başarılar dilerim.
Bana da dün için olacağı söylenmişti ancak henüz mail alamadım. Arkadaşınıza da mail atacaklarını veya arayacaklarını söylediler mi acaba ? Sizin de süreciniz olumlu sonuçlandı sanırım size ne şekilde söylendi ?

Eğitim sabah 9 dan kaça kadar sürüyor ve ilk gün eğitime katılamazsam ne olur bilen var mı sağlıktan bu gün geçtim akşam 7 de binadan ayrıldım yarın eğitim başlangıcı maili geldi ulaşım sebebiyle gidemem maalesef @admin

Eğitim sabah 9 dan kaça kadar sürüyor ve ilk gün eğitime katılamazsam ne olur bilen var mı sağlıktan bu gün geçtim akşam 7 de binadan ayrıldım yarın eğitim başlangıcı maili geldi ulaşım sebebiyle gidemem maalesef @admin
Konu hakkında bilgim yok maalesef. Bilen bir arkadaşımız cevaplarsa güzel olur.

Ben de şehir dışından gelecektim apar topar hazırlanmaya çalışıyorum bu son saniye işi gerçekten hiç hoş değil. Talep edilen belgelerde yapıkredi hesap cüzdanı istiyor yarın 12 ye kadar ulaşması gereken evraklar içinde. Bunu orada mı açtırıyorlar bilgisi olan var mı bu konuda

1 gun sonrasina hemen nasik egitin konulabiliyor cok enterasan. normalde ihbar suresini vs sormalari lazim…

Ben de şehir dışından gelecektim apar topar hazırlanmaya çalışıyorum bu son saniye işi gerçekten hiç hoş değil. Talep edilen belgelerde yapıkredi hesap cüzdanı istiyor yarın 12 ye kadar ulaşması gereken evraklar içinde. Bunu orada mı açtırıyorlar bilgisi olan var mı bu konuda
guncel egitim suresince verecekleri ucret nedir ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.