Ben de şehir dışından gelecektim apar topar hazırlanmaya çalışıyorum bu son saniye işi gerçekten hiç hoş değil. Talep edilen belgelerde yapıkredi hesap cüzdanı istiyor yarın 12 ye kadar ulaşması gereken evraklar içinde. Bunu orada mı açtırıyorlar bilgisi olan var mı bu konuda
Merhabalar, en son mail gelmediğini söylemiştiniz ne zaman aldınız acaba eğitim mailini ?

1 gun sonrasina hemen nasik egitin konulabiliyor cok enterasan. normalde ihbar suresini vs sormalari lazim…
İhbar sürem yok demiştim ama bu kadar erken de olmaz ofise öğlen 12 gibi gidip akşam 6 da çıktım evime dönmem 2.30 saat ertesi gün sabah 9 da orda olmamı istiyorlar aynı gün 12 ye kadar da belgeleri ordayken nasıl belgeleri hazırlayacağım yani fotoğraf çekilecek zamanım bile yok

Merhaba. Eğitim için bugün akşam mail geldi yarın orada olmam isteniyor. Yani araya bir iki gün bile konulmamış maalesef
Şimdiden hayırlı olsun öyleyse, ne zaman sağlık raporunu teslim etmiştiniz peki ? Ben teslim edeli 10 gün oldu hala mail bekliyorum.

İhbar sürem yok demiştim ama bu kadar erken de olmaz ofise öğlen 12 gibi gidip akşam 6 da çıktım evime dönmem 2.30 saat ertesi gün sabah 9 da orda olmamı istiyorlar aynı gün 12 ye kadar da belgeleri ordayken nasıl belgeleri hazırlayacağım yani fotoğraf çekilecek zamanım bile yok
Siz yarın eğitime katılabilecek misiniz? Katılacaksanız belge işini nasıl yapmayı düşünüyorsunuz benim de öyle bir vaktim olmadı ne yazık ki

Ben de şehir dışından gelecektim apar topar hazırlanmaya çalışıyorum bu son saniye işi gerçekten hiç hoş değil. Talep edilen belgelerde yapıkredi hesap cüzdanı istiyor yarın 12 ye kadar ulaşması gereken evraklar içinde. Bunu orada mı açtırıyorlar bilgisi olan var mı bu konuda
Merhabalar

Rica etsem istenen belgelerin ekran görüntüsünü buraya yükler misiniz ? Önden hazırlık yapmaya başlasın tüm olumlu adaylar

• Like
Tepkiler: koala ve Sierra

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.