AJET Eğitim Tarihi Hk.

Ffznr

HavaPersonel.Com
Merhaba. İK ile görüşmesinde eğitim tarihi alıpta tam o tarihte giden var mı? Yani size 15 Ocakta eğitim planlanabilir dediler ve bunun hakkında bir bilgi verdiler mi? Yoksa biz bilgilendireceğiz şeklinde mi bir iletişim oldu? Şehir dışından gideceğim için bu konuyu netleştirmek gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim.

carlon

HavaPersonel.Com
Ben sizin gibi aynı durumdan müzdaribim. İK 15 inde eğitim için gelebilirsiniz dedi ama halen mail almadım adreside tam bilmiyorum ama şehir dışında olmama rağmen ben gideceğim.

yego034

HavaPersonel.Com
Merhaba. İK ile görüşmesinde eğitim tarihi alıpta tam o tarihte giden var mı? Yani size 15 Ocakta eğitim planlanabilir dediler ve bunun hakkında bir bilgi verdiler mi? Yoksa biz bilgilendireceğiz şeklinde mi bir iletişim oldu? Şehir dışından gideceğim için bu konuyu netleştirmek gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ben sizin gibi aynı durumdan müzdaribim. İK 15 inde eğitim için gelebilirsiniz dedi ama halen mail almadım adreside tam bilmiyorum ama şehir dışında olmama rağmen ben gideceğim.
merhaba; bana eğitim tarihi belli değil dediler bu hafta salı günü, cuma günü yani 12 ocakta-15 ocak için eğitim davet maili aldım.Yani size tavsiyem sağlıktan olumlu sonuç aldıysanız planlamanızı yapın çünkü davet mailiyle başlama tarihi arasında 2 gün falan var dışardan geleceklere zor.

carlon

HavaPersonel.Com
ben geçtiğimiz hafta 5 ocakta sağlıktan olumlu yanıt aldım ik ilede görüştüm 15 ocakta eğitime başlayabilirsiniz dendi mail zaten gelir dediler ama gelmedi sizden ricam maildeki eğitim adresini paylaşabilir misiniz?

yego034

HavaPersonel.Com
ben geçtiğimiz hafta 5 ocakta sağlıktan olumlu yanıt aldım ik ilede görüştüm 15 ocakta eğitime başlayabilirsiniz dendi mail zaten gelir dediler ama gelmedi sizden ricam maildeki eğitim adresini paylaşabilir misiniz?
shgm sivil havacılık akademisi yeşilköy google'da çıkıyor direk.

yego034

HavaPersonel.Com
mail gelmediyse listelerde isminiz olmayacaktır bence ik ya mail atsanız daha iyi olacak ama yine siz bilirsiniz.

Ffznr

HavaPersonel.Com
merhaba; bana eğitim tarihi belli değil dediler bu hafta salı günü, cuma günü yani 12 ocakta-15 ocak için eğitim davet maili aldım.Yani size tavsiyem sağlıktan olumlu sonuç aldıysanız planlamanızı yapın çünkü davet mailiyle başlama tarihi arasında 2 gün falan var dışardan geleceklere zor.
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için

mariscalcus

HavaPersonel.Com
İsmimi 15'i için not aldılar ancak bana da mail atacaklarını hatta teyit için arayacaklarını söylediler. Sorduğumda da eğitimin Florya'da olacağını söylemişlerdi. Dün insan kaynaklarına konuyla ilgili mail de attım ancak henüz bir dönüş olmadı, hafta sonu itibariyle de dönüş olacağını zannetmiyorum. Bir de mevcut durumda bazı arkadaşları eğitim için farklı yere de yönlendirmişler demek ki tek bir yerde de olmayabilir eğitimler. Biraz karışık durum özellikle benim gibi şehir dışındakiler için daha da karmaşık hale geliyor. Haber gelene kadar beklemeyi tercih edicem umarım olumsuz bir durum yaşanmaz.

Ayka

HavaPersonel.Com
shgm sivil havacılık akademisi yeşilköy google'da çıkıyor direk.
Merhaba ulaşım en kolay nasıl oluyor acaba bilginiz var mı? Haritadan incelediğimde DTM metro durağı var yakınında ama kapı girişi eğitim binasından uzak olduğu için yürüyüş mesafesi 20 dakikaya çıkıyor. Bir kestirme var mıdır binaya diye merak ediyorum açıkçası. Ya da size servis hakkında bir bilgilendirme yapıldı mı?

mariscalcus

HavaPersonel.Com
Merhaba ulaşım en kolay nasıl oluyor acaba bilginiz var mı? Haritadan incelediğimde DTM metro durağı var yakınında ama kapı girişi eğitim binasından uzak olduğu için yürüyüş mesafesi 20 dakikaya çıkıyor. Bir kestirme var mıdır binaya diye merak ediyorum açıkçası. Ya da size servis hakkında bir bilgilendirme yapıldı mı?
Merhabalar, siz de eğitim tarihi için mi bekliyorsunuz?

yego034

HavaPersonel.Com
bende girmediğim için bilmiyorum ama mailin altındaki not şu şekilde "Atatürk Havalimanı metro hattında Dünya Ticaret Merkezi durağında inince üst geçit ile geçiş vardır."

mariscalcus

HavaPersonel.Com
Eğitim tarihi için 15’inde veya başka bir tarihte başlanılacağını söyleyip mail bekleyen arkadaşlar var mı acaba? Henüz mail alamadım maalesef, hala beklemedeyim.

sunturk

HavaPersonel.Com
Eğitim tarihi için 15’inde veya başka bir tarihte başlanılacağını söyleyip mail bekleyen arkadaşlar var mı acaba? Henüz mail alamadım maalesef, hala beklemedeyim.
Merhaba,
Tecrübeli olarak giren bir arkadaşım için bugüne planlama yapılmıştı ancak eğitime başlamadılar. Kendisi bugün yakın olduğu için şirkete gitmiş ve birkaç gün içerisinde yeni planlama yapılacağı iletilmiş.

Başarılar dilerim.

duygu25

HavaPersonel.Com
Merhaba,
Tecrübeli olarak giren bir arkadaşım için bugüne planlama yapılmıştı ancak eğitime başlamadılar. Kendisi bugün yakın olduğu için şirkete gitmiş ve birkaç gün içerisinde yeni planlama yapılacağı iletilmiş.

Başarılar dilerim.
egitimde guncel ne kdr odenecek bilginiz var mi ? 2024 tecrubesz ort nekdr olur maas sizce soylentiler var mi ? min 40-45 i bulur mu sizce ?

mariscalcus

HavaPersonel.Com
Merhaba,

Başarılar dilerim.
Bana da dün için olacağı söylenmişti ancak henüz mail alamadım. Arkadaşınıza da mail atacaklarını veya arayacaklarını söylediler mi acaba ? Sizin de süreciniz olumlu sonuçlandı sanırım size ne şekilde söylendi ?

M.adl

HavaPersonel.Com
Eğitim sabah 9 dan kaça kadar sürüyor ve ilk gün eğitime katılamazsam ne olur bilen var mı sağlıktan bu gün geçtim akşam 7 de binadan ayrıldım yarın eğitim başlangıcı maili geldi ulaşım sebebiyle gidemem maalesef @admin

admin

Admin
Moderatör
Eğitim sabah 9 dan kaça kadar sürüyor ve ilk gün eğitime katılamazsam ne olur bilen var mı sağlıktan bu gün geçtim akşam 7 de binadan ayrıldım yarın eğitim başlangıcı maili geldi ulaşım sebebiyle gidemem maalesef @admin
Konu hakkında bilgim yok maalesef. Bilen bir arkadaşımız cevaplarsa güzel olur.

Ffznr

HavaPersonel.Com
Ben de şehir dışından gelecektim apar topar hazırlanmaya çalışıyorum bu son saniye işi gerçekten hiç hoş değil. Talep edilen belgelerde yapıkredi hesap cüzdanı istiyor yarın 12 ye kadar ulaşması gereken evraklar içinde. Bunu orada mı açtırıyorlar bilgisi olan var mı bu konuda

duygu25

HavaPersonel.Com
1 gun sonrasina hemen nasik egitin konulabiliyor cok enterasan. normalde ihbar suresini vs sormalari lazim…

duygu25

HavaPersonel.Com
Ben de şehir dışından gelecektim apar topar hazırlanmaya çalışıyorum bu son saniye işi gerçekten hiç hoş değil. Talep edilen belgelerde yapıkredi hesap cüzdanı istiyor yarın 12 ye kadar ulaşması gereken evraklar içinde. Bunu orada mı açtırıyorlar bilgisi olan var mı bu konuda
guncel egitim suresince verecekleri ucret nedir ?

Konuyu okuyanlar;