Pozisyon veya İlan Adı
İkram
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
17 şubatta gitmişim görüşmeye pardon, düzelteyim
Evet evet bende 17 Şubat anladım zaten de yani bbunlar işsizken beklenmez zaten çalışcan başka yerde eğer kesinleşirse işte yarın iş başısın son gün çıkış alıp başlıcan çok burda çalışmak istiyorsan tabi yoksa alındın dedi mi basarsan istifayı 2 ay parasız gezersin ahaha

Yaş kaçtı sizin işsiz misin şuan bide tahminimce erkek değilsin galiba erkeksen işsiz bekleme derim bunlara güven olmaz başka yerde çalış kesin gel başla derlerse geçersin istersen
29 yaşındayım erkeğim ve 2 ay kadar bekledim zaten sonra başka işe girdim istanbul gibi bir şehirde boş kalmak intihar olur zaten mecbur çalışıyorum.
Haber gelirse işbaşı için net tarih ve servis saatlerini söylerlerse çıkarım çalıştığım yerden başka türlü çıkmam valla.

Antalya için oğlumu pazartesi günü DOCO dan aradılar bizimle calışmayı istiyormusun dediler.10 gün içinde sana maaş teklifi yapacağız dediler eğer kabul edersen başlayabilirsin dediler.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.