Pozisyon veya İlan Adı
İkram
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ne biçim şirket ya başvurmak girmek istiyorumdum yorumları okudukça soğudum... Bu kadar bekeltilir mi ya pes alt tarafı üç beş ay çalıştırıp cikarcan bu kadar olmaz
Sezonluk alıyorlarmış ancak kadro için ne gerekli ne istiyorlar beklentileri nedir bilmiyorum.
Çalışma performansına bağlı olarak kadroya geçiriyorlar sanırım.
Yalnızca bu şirket değil havacılık ile bağlantılı bütün şirketler bu durumda anladığım kadarıyla.

İnanılmaz cidden.
Gerçekten düşünmüyorlar.
Önce ekipman bölümüydü sonra iceçek bölümü oldu dönüş olursa başka bir şey yapacaklar galiba değişiyor habire.
İkram hizmetleri.
Baktım şimdi dediğiniz gibi sezonluk alımlar yapıyorlarmış ancak işi öğrenen kişileri tutmak yerine 6 ay sonra çıkartıyorlarsa cidden sıkıntılı bir firma.
Neden bu kadar insan sirkülasyonu olduğu belli oldu.
Bilgeler içinde teşekkür ederim.nedemek

İnanılmaz cidden.
Gerçekten düşünmüyorlar.
Önce ekipman bölümüydü sonra iceçek bölümü oldu dönüş olursa başka bir şey yapacaklar galiba değişiyor habire.
İkram hizmetleri.
Baktım şimdi dediğiniz gibi sezonluk alımlar yapıyorlarmış ancak işi öğrenen kişileri tutmak yerine 6 ay sonra çıkartıyorlarsa cidden sıkıntılı bir firma.
Neden bu kadar insan sirkülasyonu olduğu belli oldu.
Bilgeler içinde teşekkür ederim.
Ne demek zaten dediğin gibi zaten millet iş hard diye çıkıyor sürekli gir çık dayanmış çalışmış adam tam sistemi anlıyor işi çözüyor alışıyor hurra çıkart sonraki sezon Bidaha 0 dan ordaji kadrolu adamda bezer 2 3 sene sonra sürekli yanına 0 adam geliyor işi göster öğret

Sezonluk alıyorlarmış ancak kadro için ne gerekli ne istiyorlar beklentileri nedir bilmiyorum.
Yalnızca bu şirket değil havacılık ile bağlantılı bütün şirketler bu durumda anladığım kadarıyla.
Kadro da galiba ama gidip şefine yalaka edersen abi abi çekersen benim düşüncem aahahaha mesailere beni yaz abi Off iptali olunca beni yaz abi çalışırım abi falan yağ çekersen kalırsın ahahahahhaah

Yada kayırma iddiası 😉

• Like
Tepkiler: Tmagmesh
Kadro da galiba ama gidip şefine yalaka edersen abi abi çekersen benim düşüncem aahahaha mesailere beni yaz abi Off iptali olunca beni yaz abi çalışırım abi falan yağ çekersen kalırsın ahahahahhaah
Ne diyim bilemedim cidden.
Aşırı hevesim kırıldı zaten aylardır bekliyordum şimdilerde ise sezon açılıyor alımlar başlayacak tarzında şeyler okuyordum seviniyordum az önce de yukarıda yazan bir arkadaşımız vardı eğitimler başlıyor demişler kendisine ama cidden kötü hissettim.
Hayırlısını dilemekten başka bir şey gelmiyor aklıma..

Aşırı hevesim kırıldı zaten aylardır bekliyordum şimdilerde ise sezon açılıyor alımlar başlayacak tarzında şeyler okuyordum seviniyordum az önce de yukarıda yazan bir arkadaşımız vardı eğitimler başlıyor demişler kendisine ama cidden kötü hissettim.
Valla bende onlara güvenerek işimden ayrılacağım zaten memnun değilim buradan eğitim haberi bekliyorum artık güzel düşünelim kısa zamanda haber gelsin inşallah

• Like
Tepkiler: Tmagmesh
Yaş kaçtı sizin işsiz misin şuan bide tahminimce erkek değilsin galiba erkeksen işsiz bekleme derim bunlara güven olmaz başka yerde çalış kesin gel başla derlerse geçersin istersen

Bu doco Antalya şubat 17 sinde otelde görüşülüp ne zaman başlanacağını bilen varmı acaba
15 şubatta görüştüm ben de Antalya için.Geçen hafta insan kaynaklarını arayıp sorduğumda hiç belli değil havalimanı durgun şu an savaştan dolayı denildi bana.Nisan olur, mayıs olur, haziran olur cevabını aldım.Antalya için bu sitede açılan tgs/fugo başlıklarına bakıyorum henüz onlar da eğitime başlamamış anlaşılan bir süre daha bekleyeceğiz

15 şubatta görüştüm ben de Antalya için.Geçen hafta insan kaynaklarını arayıp sorduğumda hiç belli değil havalimanı durgun şu an savaştan dolayı denildi bana.Nisan olur, mayıs olur, haziran olur cevabını aldım.Antalya için bu sitede açılan tgs/fugo başlıklarına bakıyorum henüz onlar da eğitime başlamamış anlaşılan bir süre daha bekleyeceğiz
17 şubatta gitmişim görüşmeye pardon, düzelteyim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.