Bu söylediğiniz iyi oldu biraz da olsa umutlandım valla.Hafta başı arayıp sordum eğitim planlamaları yapılacak dedi bu hafta ve haftaya ona göre bilgi verilecekmis ama hangi bölüm için olduğunu söylemedi bende bölüm söylemedim ayrıyeten
Bu söylediğiniz iyi oldu biraz da olsa umutlandım valla.Hafta başı arayıp sordum eğitim planlamaları yapılacak dedi bu hafta ve haftaya ona göre bilgi verilecekmis ama hangi bölüm için olduğunu söylemedi bende bölüm söylemedim ayrıyeten
Buradaki sorun madem sizin bahsettiğiniz gibi bir sistem var neden mülakata alıp evrak yaptırıyor? Ayrıca 2 defa evrak verdim ve ocak ayında işbaşı yapacaksınız dediler.Sen zaten 8 ay diyorsun adamlar Nisan Kasım arası çalıştırıyor kasımda çıkarıyor normalleri 3 5 kadroya bırakırsa bırakır bırakmazsa çoğunu çıkarıp kadrolularla sezona kadar idare eder senin dediğin 8 ay zaten 4 ay burdan git 4 ay da 2025 ten sen Eylül de ekimde falan başvurmuşsun tabi ses çıkmaz bu sezonda adam lazım olunca kesin başlarsın zamanlaman yanlış ama şirket neden başvuru almış onu da anlamadım normalde dediğim gibi kasımda çıkışlar oluyor zaten bide senin bu dediğin İstanbul galiba Antalya falan başka yerlerde anladığım kadarıyla sistem farklı
Ayrıca sezonluk mu alıyorlar işe?Sen zaten 8 ay diyorsun adamlar Nisan Kasım arası çalıştırıyor kasımda çıkarıyor normalleri 3 5 kadroya bırakırsa bırakır bırakmazsa çoğunu çıkarıp kadrolularla sezona kadar idare eder senin dediğin 8 ay zaten 4 ay burdan git 4 ay da 2025 ten sen Eylül de ekimde falan başvurmuşsun tabi ses çıkmaz bu sezonda adam lazım olunca kesin başlarsın zamanlaman yanlış ama şirket neden başvuru almış onu da anlamadım normalde dediğim gibi kasımda çıkışlar oluyor zaten bide senin bu dediğin İstanbul galiba Antalya falan başka yerlerde anladığım kadarıyla sistem farklı
Hafta başı arayıp sordum eğitim planlamaları yapılacak dedi bu hafta ve haftaya ona göre bilgi verilecekmis ama hangi bölüm için olduğunu söylemedi bende bölüm söylemedim ayrıyeten
Sen kesinlikle haklısın ben sadece bildiğim sistemi söylüyorum sana sen ne olarak gidecektin aşçı yardımcısı mı ? Benım boldıgım onlar zaten o aylar için hani işler azalıyor ya sistem zaten bu herkes bilir turizm dede böyledir oteller mart gibi alır adam Kasım aralıkta baktı turist azaldı kadrolu adamlarını tutar diğerierni çıkarır sistem sezonluk geçen her sektörde aynıdır ki havacılık da turizm gibi turistler zaten uçup geliyor sezon açılıyor bende anlamadım neden o aylarda senden evrak istemiş kesin bi anda belli pozisyonda birileri çıkmıştır tutuşmuslarıdr ilan açmışlardır sonra torpille almışlardır açık olan yere adam sende kalmıssındır bide evraklar için harcanan paralar var hiç insanları düşünmüyorlarBuradaki sorun madem sizin bahsettiğiniz gibi bir sistem var neden mülakata alıp evrak yaptırıyor? Ayrıca 2 defa evrak verdim ve ocak ayında işbaşı yapacaksınız dediler.
Ben nereden bileyim ne zaman alıyor ne zaman çıkarıyorlar.
Evet biraz internete de yazarsan görebilirsin şuan ai modunda bile yazıyor diye biliyorum alımlar Nisan Kasım diye yazıyor zaten uçuşlar azalınca iş de azalır bi giren Bidaha çıkmasa zaten sürekli her sene alım olmaz böyleAyrıca sezonluk mu alıyorlar işe?
Eğer öyleyse hiç bahsedilmemişti bu ilk defa sizden öğreniyorum böyle bir şeyi.
Sizin hangi bölümdü daha önce sormustum sanırım ama hatırlayamadımBu söylediğiniz iyi oldu biraz da olsa umutlandım valla.
İnanılmaz cidden.Sen kesinlikle haklısın ben sadece bildiğim sistemi söylüyorum sana sen ne olarak gidecektin aşçı yardımcısı mı ? Benım boldıgım onlar zaten o aylar için hani işler azalıyor ya sistem zaten bu herkes bilir turizm dede böyledir oteller mart gibi alır adam Kasım aralıkta baktı turist azaldı kadrolu adamlarını tutar diğerierni çıkarır sistem sezonluk geçen her sektörde aynıdır ki havacılık da turizm gibi turistler zaten uçup geliyor sezon açılıyor bende anlamadım neden o aylarda senden evrak istemiş kesin bi anda belli pozisyonda birileri çıkmıştır tutuşmuslarıdr ilan açmışlardır sonra torpille almışlardır açık olan yere adam sende kalmıssındır bide evraklar için harcanan paralar var hiç insanları düşünmüyorlar
Ekipman olarak konuştum içecek yaptılar sonra ne olur bilmiyorum.Sizin hangi bölümdü daha önce sormustum sanırım ama hatırlayamadım
Harbiden zaten dediğin gibi çalışma sezon Nisan Kasım onda da basvuruyon 3 4 ay bekle bir otele gireyim çalışayım desen bide orda tanıdığın varsa normal çalışan bile olsa şefine söyler gelsin gorıselim der gidersin şefle görüşürsün müdürüne götürür 2 konuşur o an ik ya gönderir evrak listeni alırsın pazartesi mi aldın çarşamba götürdün verdin ik ya perşembe direk yarın gel başla diyor bilmiyorum buranın şartları daha iyi diyemi thyeyle bağlantılı diye mü böyle zor onu da bilemiyorum.Ne biçim şirket ya başvurmak girmek istiyorumdum yorumları okudukça soğudum... Bu kadar bekeltilir mi ya pes alt tarafı üç beş ay çalıştırıp cikarcan bu kadar olmaz
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.