İstanbul için de ikram servis personeli olarak süreci başlayan devam eden var mı bilgi verebilir misiniz son durumunuz ile ilgiliBu doco Antalya şubat 17 sinde otelde görüşülüp ne zaman başlanacağını bilen varmı acaba
Sizin görüşme ne zaman oldu çağrılma falan Antalya’da 17 sinde otelde mülakat oldu gorusme 10 gün sonra da olumlu işe alım nisan mayıs haziran diyor ses Seda yok millet evrak verdikten sonra da 1 ay bekliyorum diyor Nisan oldu 3 ay olcak daha evrak dahi istenmedi sizde nasıl oldu ne zaman basvurdunuzİstanbul için de ikram servis personeli olarak süreci başlayan devam eden var mı bilgi verebilir misiniz son durumunuz ile ilgili
Mart ortasıyfı sanırım 2 hafta içinde görüşmeler oldu evrak teslimi ettim teklif formu imzaladım eğitim için bilgi verilecek dedilerSizin görüşme ne zaman oldu çağrılma falan Antalya’da 17 sinde otelde mülakat oldu gorusme 10 gün sonra da olumlu işe alım nisan mayıs haziran diyor ses Seda yok millet evrak verdikten sonra da 1 ay bekliyorum diyor Nisan oldu 3 ay olcak daha evrak dahi istenmedi sizde nasıl oldu ne zaman basvurdunuz
Evrak dediğin sağlık raporu fotoğraf falan mı yoksa cv tarzı mı orayla buranın sistemi mi farklı acaba son dakka belge isteyıip 2 gün sonra mı başlatacak yoksa belge verdikten sonra gene mi bekleniyorMart ortasıyfı sanırım 2 hafta içinde görüşmeler oldu evrak teslimi ettim teklif formu imzaladım eğitim için bilgi verilecek dediler
Sağlık ve Resmi evraklardan bahsediyor.Evrak dediğin sağlık raporu fotoğraf falan mı yoksa cv tarzı mı orayla buranın sistemi mi farklı acaba son dakka belge isteyıip 2 gün sonra mı başlatacak yoksa belge verdikten sonra gene mi bekleniyor
Evet neden sordum çünkü burda otelde görüşme oldu 10 gün sonra onaylandı dedi işte olumlu işe alımınız diye daha ses yok arkadaş hemen görüşmeden sonra evrakları vermiş okdan sordum belki cv den falan bahsediyordur diyeSağlık ve Resmi evraklardan bahsediyor.
Sicil kaydı ikametgah vs vs.
Şirketin doktor onayından geçenler insan kaynaklarına yönlendiriliyor onlarda wp üzerinden gerekli evrak listesini gönderiyorlar ancak evrakları tamamlayıp teslim ettiğinden kesin bir işbaşı tarihi vermiyorlar size yazacağız diyorlar gönderiyorlar.Evet neden sordum çünkü burda otelde görüşme oldu 10 gün sonra onaylandı dedi işte olumlu işe alımınız diye daha ses yok arkadaş hemen görüşmeden sonra evrakları vermiş okdan sordum belki cv den falan bahsediyordur diye
Şirketin doktor onayından geçenler insan kaynaklarına yönlendiriliyor onlarda wp üzerinden gerekli evrak listesini gönderiyorlar ancak evrakları tamamlayıp teslim ettiğinden kesin bir işbaşı tarihi vermiyorlar size yazacağız diyorlar gönderiyorlar.
Nisan itibariyle 8 ay bitmek üzere 2 defa evrak teslim ettim ve en son ocakta işbaşı olacak demişlerdi hala bekliyorum.
Foruma genel olarak baktığımızda istisnalar haricinde minimum 3 ay bekletiyorlar.
Süreç böyle işliyor anladığım kadarıyla.
Allah sabır versin bekleyenler olarak bizlere.Hafta
Sen zaten 8 ay diyorsun adamlar Nisan Kasım arası çalıştırıyor kasımda çıkarıyor normalleri 3 5 kadroya bırakırsa bırakır bırakmazsa çoğunu çıkarıp kadrolularla sezona kadar idare eder senin dediğin 8 ay zaten 4 ay burdan git 4 ay da 2025 ten sen Eylül de ekimde falan başvurmuşsun tabi ses çıkmaz bu sezonda adam lazım olunca kesin başlarsın zamanlaman yanlış ama şirket neden başvuru almış onu da anlamadım normalde dediğim gibi kasımda çıkışlar oluyor zaten bide senin bu dediğin İstanbul galiba Antalya falan başka yerlerde anladığım kadarıyla sistem farklıŞirketin doktor onayından geçenler insan kaynaklarına yönlendiriliyor onlarda wp üzerinden gerekli evrak listesini gönderiyorlar ancak evrakları tamamlayıp teslim ettiğinden kesin bir işbaşı tarihi vermiyorlar size yazacağız diyorlar gönderiyorlar.
Nisan itibariyle 8 ay bitmek üzere 2 defa evrak teslim ettim ve en son ocakta işbaşı olacak demişlerdi hala bekliyorum.
Foruma genel olarak baktığımızda istisnalar haricinde minimum 3 ay bekletiyorlar.
Süreç böyle işliyor anladığım kadarıyla.
Allah sabır versin bekleyenler olarak bizlere.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.