Pozisyon veya İlan Adı
yolcu hizm.
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bana da mail gelmiş olumsuz diye. Hakkımızda hayırlısı olsun birdahakine olur inşallah
Eğer gerçekten eminseniz yaptıklarınızdan kendinizde bir eksiklik aramayın. Emin olun ki olumsuz olması sizin eksikliğinizden kaynaklı değildir. Küçük anadolu istasyonlarında istenmeyen durumlar yaşanabiliyor. Ama takip ediyordum forumu merak ediyordum sizin sonucunuzu görünce üzüldüm çok heyecanlıydınız. Hakkınızda hayırlısı olsun

Eğer gerçekten eminseniz yaptıklarınızdan kendinizde bir eksiklik aramayın. Emin olun ki olumsuz olması sizin eksikliğinizden kaynaklı değildir. Küçük anadolu istasyonlarında istenmeyen durumlar yaşanabiliyor. Ama takip ediyordum forumu merak ediyordum sizin sonucunuzu görünce üzüldüm çok heyecanlıydınız. Hakkınızda hayırlısı olsun
Amin hocam çok sağolun. Yani mülakat sırasında heyecandan birkaç tane cevaplayamadığım oldu tabi yani hepsini cevaplayanlar vardır muhakkak ki onlar alındı nasip değilmiş başka işlere bakıcaz artık ya da kpss çalışacağım apron memurluğu için 😊

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.