Pozisyon veya İlan Adı
yolcu hizm.
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Sanırım yorumunu silmiş tamamı açılmıyor a2 seviye ingilizceye sahip olunca ne oluyor :D ne tuhaf insansın insanları ingilizce seviyesine göre mi yargıladın, burada hata sende değil senin gibilere bu primi veren firmalarda. (Yorumunu sildiği için seninkini cevaplamış oldum buradan görüp okur umarım)
"bilir kisi degilim diye bi sey yazmadim ama a2 ingilizceye sahip olan sizsiniz bunu siz soylediniz konusamamissiniz. burda sorunlu ben degilim ilk once dilinizi gelistirin. umarim kendim gibi insanlarla yolum devam eder tesekkur ederim"

Tam olarak bunu yazmış. İletişim dili asla gelişmemiş biri kendisi ingilizcem a2 de olabilir bu utanılacak veya küçümsenecek bir şey değil kendisinin c2 olsa ne yazar saygıdan yoksun olduktan sonra

• Like
Tepkiler: sinemozgu5
Bazı insanlar sadece almaya odaklanır, herkes ona yardımcı olsun ama o kimseye olmasın ister. Bu arkadaşımız da böyle biri demekki. Takılmayın boşverin
Öyle zaten 3 kez sordum kendisine yapay zeka mülakatında ne soruldu diye cevap yok eğitim tarihiniz belli oldu mu dedim hani eğer alımlar tamamlandıysa bizde boş yere beklemeyelim diye ona da cevap yok ama kendisi hep sordu bencilce bir davranış hayatında onun gibiler karşısına çıksın ne diyelim ayrıca yarına ne olacağımız belli değil özel sektör ve 2 ay deneme süreci var işten de çıkarılabilir ki iş yerinde de böyle davranırsa çok mümkün çünkü havacılık ekip işidir. Yani bu hava ve küçümseme niyeydi onu anlamadım

• Like
Tepkiler: sinemozgu5
Öyle zaten 3 kez sordum kendisine yapay zeka mülakatında ne soruldu diye cevap yok eğitim tarihiniz belli oldu mu dedim hani eğer alımlar tamamlandıysa bizde boş yere beklemeyelim diye ona da cevap yok ama kendisi hep sordu bencilce bir davranış hayatında onun gibiler karşısına çıksın ne diyelim ayrıca yarına ne olacağımız belli değil özel sektör ve 2 ay deneme süreci var işten de çıkarılabilir ki iş yerinde de böyle davranırsa çok mümkün çünkü havacılık ekip işidir. Yani bu hava ve küçümseme niyeydi onu anlamadım
Forumu baştan sona bende okudum bazı insanlar algı yaratmak ve adayları demoralize etmek için söylüyorlar. Bence burada yazan şeylere çok takılmamalısınız. Size en doğru bilgiyi verecek olan kişi insan kaynaklarıdır sınava ne zaman girdiniz bilmiyorum ama sınava girdikten 1 hafta sonra ümidinizi kesmelisiniz bence. Sizin çok kafanızı karıştırıyorsa insan kaynaklarına ulaşın yani yada linkedln üzerinden istasyonda çalışan bir memura bile ulaşsanız size yardımcı olacaktır.

Forumu baştan sona bende okudum bazı insanlar algı yaratmak ve adayları demoralize etmek için söylüyorlar. Bence burada yazan şeylere çok takılmamalısınız. Size en doğru bilgiyi verecek olan kişi insan kaynaklarıdır sınava ne zaman girdiniz bilmiyorum ama sınava girdikten 1 hafta sonra ümidinizi kesmelisiniz bence. Sizin çok kafanızı karıştırıyorsa insan kaynaklarına ulaşın yani yada linkedln üzerinden istasyonda çalışan bir memura bile ulaşsanız size yardımcı olacaktır.
Teşekkür ederim bilgi için. Cumartesi günü son aşama olan yapay zeka mülakatına girdim muhtemelen olumsuz oldu farklı alımlara bakacağım artık

• Like
Tepkiler: Maybe1110

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.