Şimdi kayıt ol
Evet benim de olumsuz maalesefSize dönüş oldu mu
Evet benim de olumsuz maalesefSize dönüş oldu mu
insallah bakalım birdahakine artıkSizin icin hayirlisiymis uzulmeyin bu alimlar surekli tekrarlaniyo o surecde daha iyi hazirlanip ustesinden gelirsiniz
neresiydi sizinki diyarbakır mıEvet benim de olumsuz maalesef
Hayir ama gecen sene diyarbakirdi olumluydu ama iptal olmustuneresiydi sizinki diyarbakır mı
hayırlısı olsun hakkımızdaHayir ama gecen sene diyarbakirdi olumluydu ama iptal olmustu
bizimde öyle muhtemelenBen ingilizce mülakat daveti almadım muhtemelen olumsuz![]()
Bu nasıl bir üslup ya birincisi ben hiçbir zaman dil seviyemi paylaşmadım başkasıyla karıştırıyorsunuz sadece heyecandan bir iki taneyi anlamadığımı söyledim bu gayette olabilecek bir şey. İnsanları küçümseyerek hiçbir yere varamazsınız üslubunuza dikkat edin kim oluyorsunuz da benimle böyle üstten konuşuyorsunuz? Ayrıca bilir kişilik bir durum yoktu sadece eğitim tarihiniz belirlendi mi diye sormuştum evet veya hayır bunun cevabı zor olmasa gerek çok yazık gerçekten. Önce dilinizi geliştirin diyip küçümsemeden önce siz iletişim dilinizi geliştirseniz daha iyi olur sizin gibi biriyle tartışmayacağım iyi günlerbilir kisi degilim diye bi sey yazmadim ama a2 ingilizceye sahip olan sizsiniz bunu siz soylediniz konusamamissiniz. burda sorunlu ben degilim ilk once dilinizi gelistirin. umarim kendim gibi insanlarla yolum devam eder tesekkur ederim
Sanırım yorumunu silmiş tamamı açılmıyor a2 seviye ingilizceye sahip olunca ne oluyorBu nasıl bir üslup ya birincisi ben hiçbir zaman dil seviyemi paylaşmadım başkasıyla karıştırıyorsunuz sadece heyecandan bir iki taneyi anlamadığımı söyledim bu gayette olabilecek bir şey. İnsanları küçümseyerek hiçbir yere varamazsınız üslubunuza dikkat edin kim oluyorsunuz da benimle böyle üstten konuşuyorsunuz? Ayrıca bilir kişilik bir durum yoktu sadece eğitim tarihiniz belirlendi mi diye sormuştum evet veya hayır bunun cevabı zor olmasa gerek çok yazık gerçekten. Önce dilinizi geliştirin diyip küçümsemeden önce siz iletişim dilinizi geliştirseniz daha iyi olur sizin gibi biriyle tartışmayacağım iyi günler
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.