Pozisyon veya İlan Adı
yolcu hizm.
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
bilir kisi degilim diye bi sey yazmadim ama a2 ingilizceye sahip olan sizsiniz bunu siz soylediniz konusamamissiniz. burda sorunlu ben degilim ilk once dilinizi gelistirin. umarim kendim gibi insanlarla yolum devam eder tesekkur ederim
Bu nasıl bir üslup ya birincisi ben hiçbir zaman dil seviyemi paylaşmadım başkasıyla karıştırıyorsunuz sadece heyecandan bir iki taneyi anlamadığımı söyledim bu gayette olabilecek bir şey. İnsanları küçümseyerek hiçbir yere varamazsınız üslubunuza dikkat edin kim oluyorsunuz da benimle böyle üstten konuşuyorsunuz? Ayrıca bilir kişilik bir durum yoktu sadece eğitim tarihiniz belirlendi mi diye sormuştum evet veya hayır bunun cevabı zor olmasa gerek çok yazık gerçekten. Önce dilinizi geliştirin diyip küçümsemeden önce siz iletişim dilinizi geliştirseniz daha iyi olur sizin gibi biriyle tartışmayacağım iyi günler

• Like
Tepkiler: İsimsizbiriiiii
Bu nasıl bir üslup ya birincisi ben hiçbir zaman dil seviyemi paylaşmadım başkasıyla karıştırıyorsunuz sadece heyecandan bir iki taneyi anlamadığımı söyledim bu gayette olabilecek bir şey. İnsanları küçümseyerek hiçbir yere varamazsınız üslubunuza dikkat edin kim oluyorsunuz da benimle böyle üstten konuşuyorsunuz? Ayrıca bilir kişilik bir durum yoktu sadece eğitim tarihiniz belirlendi mi diye sormuştum evet veya hayır bunun cevabı zor olmasa gerek çok yazık gerçekten. Önce dilinizi geliştirin diyip küçümsemeden önce siz iletişim dilinizi geliştirseniz daha iyi olur sizin gibi biriyle tartışmayacağım iyi günler
Sanırım yorumunu silmiş tamamı açılmıyor a2 seviye ingilizceye sahip olunca ne oluyor :D ne tuhaf insansın insanları ingilizce seviyesine göre mi yargıladın, burada hata sende değil senin gibilere bu primi veren firmalarda. (Yorumunu sildiği için seninkini cevaplamış oldum buradan görüp okur umarım)

Bazı insanlar sadece almaya odaklanır, herkes ona yardımcı olsun ama o kimseye olmasın ister. Bu arkadaşımız da böyle biri demekki. Takılmayın boşverin

Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.