Pozisyon veya İlan Adı
yolcu hizm.
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

hellyyyy

Üye
4 Ara 2025
89
39
5
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhaba arkadaşlar çelebinin genel yetenek ve ingilizce sınavına girdim. Genel yetenek kolaydı ama ingilizce biraz zordu yine de yapamadığım soruları salladım. Merak ettiğim bir şey var ingilizce de sınav ekranında sol altta bulunan soruların ilerleme kısmında doluluk oranı %94 yazıyordu ama ben tüm soruları cevapladım ve testi bitirdim %100 yazmıyordu soru atladığım anlamına mı geliyor bu durumu yaşayan oldu mu aramızda

Merhaba arkadaşlar çelebinin genel yetenek ve ingilizce sınavına girdim. Genel yetenek kolaydı ama ingilizce biraz zordu yine de yapamadığım soruları salladım. Merak ettiğim bir şey var ingilizce de sınav ekranında sol altta bulunan soruların ilerleme kısmında doluluk oranı %94 yazıyordu ama ben tüm soruları cevapladım ve testi bitirdim %100 yazmıyordu soru atladığım anlamına mı geliyor bu durumu yaşayan oldu mu aramızda
Bi soru atlamis olabilirsiniz bu arada hangi istasyon icindi basvurunuz

Olabilir, bilmiyorum ama bence atlamadım bazı soruları işaretleyip tekrar geri dönüp şık değiştirdim o sırada işaretlememiş olabilirim. Diyarbakır için başvurmuştum ben ya siz

Merhaba dönüş aldınız mı bende Diyarbakır havalimanı için sınava girdim olumlu olumsuz daha dönüş yapılmadı

Merhaba dönüş aldınız mı bende Diyarbakır havalimanı için sınava girdim olumlu olumsuz daha dönüş yapılmadı
Merhaba yeni gördüm mesajınızı. Hayır herhangi bir geri dönüş almadım sürecimizde başarılar diliyorum ikimize ve diğer arkadaşlara umarım güzel geri dönüşler alırız. Herhangi bir dönüş alırsanız burdan bilgilendirir misiniz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.