Pozisyon veya İlan Adı
yolcu hizm.
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
@ddkkccbb Buraya girip neden cevap verme zahmetinde bulunmuyorsunuz burası sadece bilgi alabileceğiniz bir yer değil aynı zamanda bilgi de paylaşmalısınız yoksa bu forum sitesini kullanmanızın anlamı yok. Süreç başladığındandır size sorulan sorulara cevap verdiğinizi görmedim sadece geri dönüş olduğunu söylediniz. Siz sadece soru soran tarafsınız ama asla ve asla bilgi paylaşmıyorsunuz çok bencilce bu davranışınız bilmenizi isterim bu yazdığıma cevap verirsiniz şimdi ama gerek yok kendiniz gibi insanlarla karşılaşmanız dileğiyle.
Olumlu olumsuz bi dönüş olmadı değil mi

aslında değerlendirmeler devam ediyor yine de bir umut güzel haber bekliyorum genelde olumlu olduğu takdirde ertesi gün dönüyorlar diye biliyorum bugün de haber çıkmazsa umudu kesicem
Evet bende dün dönerlerse diye düşünmüştüm de dönüş olmayınca umudu kestim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.