Pozisyon veya İlan Adı
Cadet Pilot (II. Pilot Aday Adayı)
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bir kez daha ne kadar bel bağlanmaması gereken bir yol olduğunu görmüş olduk. Forumdaki herkese geçmiş olsun, özellikle her şeyi geçip sadece kurul bekleyenlere. Belli ki son filo girme sıralarıyla kuruldan geçen adaylardan seçildi.

Bir kez daha ne kadar bel bağlanmaması gereken bir yol olduğunu görmüş olduk. Forumdaki herkese geçmiş olsun, özellikle her şeyi geçip sadece kurul bekleyenlere. Belli ki son filo girme sıralarıyla kuruldan geçen adaylardan seçildi.
Son filo da garip efendim, ise baslama maili alıp imza icin tarih alan arkadaşlarımızın da sureci durdurulmus, inanılmaz garip bir durum Allah sabır versin, hayat devam ediyor ancak cok üzücü.

• Like
Tepkiler: Ekdik ve sunny
Son filo da garip efendim, ise baslama maili alıp imza icin tarih alan arkadaşlarımızın da sureci durdurulmus, inanılmaz garip bir durum Allah sabır versin, hayat devam ediyor ancak cok üzücü.
İşte bu gerçekten çok kötü olmuş. Yalnız birine iş teklifi yapıp sonra yok iptal ettik diyen böylesine büyük bir şirketi ilk defa görüyorum. Buna dayanarak insanlar istifa ettiyse ne olacak? Hadi kurul sonucu açıklanmadan istifa etmeyin diye kendileri diyor onu anladık. Fakat eğer doğruysa iş teklifi edip sonra iptal etmek bambaşka. O zaman eğitime girsem, biz cadet yetiştirmeyeceğiz borcunu öde de diyebilirler mi!

• Like
Tepkiler: rararap
İşte bu gerçekten çok kötü olmuş. Yalnız birine iş teklifi yapıp sonra yok iptal ettik diyen böylesine büyük bir şirketi ilk defa görüyorum. Buna dayanarak insanlar istifa ettiyse ne olacak? Hadi kurul sonucu açıklanmadan istifa etmeyin diye kendileri diyor onu anladık. Fakat eğer doğruysa iş teklifi edip sonra iptal etmek bambaşka. O zaman eğitime girsem, biz cadet yetiştirmeyeceğiz borcunu öde de diyebilirler mi!
Bu mantıkla diyebilirler efendim sanirim. Trajikomik bir durumdayım suan evin icinde duruma gülüyorum bir yandan.

imza tarihi alan c1 teslim eden kişilere de aynı mailden geldi bu insanlara nasıl tamam kazandınız ama sayılmaz deniyor cidden anlamakta güçlük çekiyorum ne olacak bu adamlar her şeyi kazanmış evrak teslim etmiş imza beklerken olmaz diyorsun.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.