Pozisyon veya İlan Adı
Cadet Pilot (II. Pilot Aday Adayı)
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

chucktesta

Üye
26 Şub 2026
64
27
5
Meslek
Kokpit
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Çok üzülerek emeklerimin ve vaktimin boşa geçtiğini ve bosuna yiprandigimizi bildirdiler cadet sureci durdurulmustur, surecin devam edecegi gibi dusunulmemesi getektigi de yazıyor. Kurul mulakati sonucu bekleyen bir aday olarak hepimize gecmis olsun.

• Like
  • Sad
Tepkiler: admin ve sunny
ben de az önce mail aldım. adayların hangi aşamada olduğu fark etmeksizin işe alım süreci ve değerlendirilmenin iptal edildiği belirtiliyor.

Ekip ihtiyaçlarımızın güncellenmesi ve ilan açılması halinde, ilan kriterlerini karşıladığınız aynı pozisyondaki yeni başvurularınız için geçerlilik süresi dokümanında yer alan süreler dikkate alınacaktır.
Mailin altinda boyle bir bilgi yaziyor gecerlilik suresi asamalar icin ne kadar bir sure yeni ilanda kaldigimiz yerden mi devam edecegiz?

Ben de çok üzüldüm. Aylardır açıklanmasını bekliyorum. Şimdi tekrardan iş arama telaşı içine girmemiz gerekecek. Mevcut kurul adaylarından da bir filo açabilirlerdi.

• Like
Tepkiler: Canddyy
Ben de çok üzüldüm. Aylardır açıklanmasını bekliyorum. Şimdi tekrardan iş arama telaşı içine girmemiz gerekecek. Mevcut kurul adaylarından da bir filo açabilirlerdi.
Yazık oldu hakikaten re testli olarak 1 sene 4 aydır emek verdik, istambulda yasamayan biriyim, gelgitler emekler hayaller harcamalar ve baska is tekliflerine kendimi kapatmış biri olarak, hakikaten üzücü, bir süre daha netlesmesi bekleriz sanirim ama hayat maalesef devam ediyor ve yeniden başlamamız gerekecek.

Yazık oldu hakikaten re testli olarak 1 sene 4 aydır emek verdik, istambulda yasamayan biriyim, gelgitler emekler hayaller harcamalar ve baska is tekliflerine kendimi kapatmış biri olarak, hakikaten üzücü, bir süre daha netlesmesi bekleriz sanirim ama hayat maalesef devam ediyor ve yeniden başlamamız gerekecek.
ben de öyle 2 kere re'teste kaldım. kurulun geçerlilik süresi de (girişten itibaren) 3 aymış. tekrar girmemiz gerekecek yani.

• Like
Tepkiler: Canddyy
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.