Pozisyon veya İlan Adı
Cadet Pilot (II. Pilot Aday Adayı)
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Çok üzülerek emeklerimin ve vaktimin boşa geçtiğini ve bosuna yiprandigimizi bildirdiler cadet sureci durdurulmustur, surecin devam edecegi gibi dusunulmemesi getektigi de yazıyor. Kurul mulakati sonucu bekleyen bir aday olarak hepimize gecmis olsun.
Teşekkürler herkese geçmiş olsun.
Ben 96 doğumluyum, 31 aralığa kadar ilan gelmezse üzerine su içmem gerekebilir.

Teşekkürler herkese geçmiş olsun.
Ben 96 doğumluyum, 31 aralığa kadar ilan gelmezse üzerine su içmem gerekebilir.
Aynı durumdayım. Bunun küresel olaylarla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Tamamen yukarıdan aşağıya tüm yönetimsel pozisyonlar değiştiği için süreci yönetemediler; her şey birbirine girdi. Süreçle ilgili altında imzası olan kişiler belki de şu an artık o pozisyonda bile değil.

Aynı durumdayım. Bunun küresel olaylarla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Tamamen yukarıdan aşağıya tüm yönetimsel pozisyonlar değiştiği için süreci yönetemediler; her şey birbirine girdi. Süreçle ilgili altında imzası olan kişiler belki de şu an artık o pozisyonda bile değil.
Savaş dün çıkmadı ki, neredeyse sene başından beri bölgede problem var.
Buna ek olarak 3 hafta öncesine kadar açık ilan vardı. 10 nisana kadar da kurul retest giren adaylar vardı :)
Şimdi birden "hadi biz iptal ettik hoşçakalın" demek de neyin nesi gerçekten?

Savaş dün çıkmadı ki, neredeyse sene başından beri bölgede problem var.
Buna ek olarak 3 hafta öncesine kadar açık ilan vardı. 10 nisana kadar da kurul retest giren adaylar vardı :)
Şimdi birden "hadi biz iptal ettik hoşçakalın" demek de neyin nesi gerçekten?
Yani ben de anlamadım açıkçası. Bu büyük bir şirket. Yolcu kitlesi ve uçuş ağı sadece orta dogudan ibaret degil ki? Pilot ihtiyaci her zaman yok mu? Ben de kabin icin bekliyorum ama anlam veremedim

Gercekten harcanılan vakit bosa gidince üzülüyor insan özellikle de thy de ve tafa da olmak icin can atıyorsanız ben mesela en cok tk da olmak istiyorum pgs ya da sunex istemiyorum abi. Gönlüm tk da. Zamanında giren girdi bundan sonra nolacak hayırlısı insallah yaz sonuna dogru sürec yeniden devam eder. Motive kaybı..

• Like
Tepkiler: Canddyy
Geçmiş olsun arkadaşlar. Umarız bu iptallere neden olan sorunlar en kısa sürede çözüme kavuşur ve süreçler yeniden başlatılır.

• Like
Tepkiler: Canddyy
TAFA'ya ve genel olarak bu süreçteki altyapıya milyonlarca lira yatırım yapıldı. Tamamen kestirip atıcaklarını zannetmiyorum fakat aynı pandemi döneminde oldugu gibi bu süreçte de yaş haddinden dolayı mağduriyetler yaşanması çok can sıkıcı. Mağduriyet yaşayan dostlarım için üzgünüm umarım 3.büyük firmada bu süreçleri güzel bir şekilde atlatıp hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.