arkadaşlar sahte profillerle sizi karamsarlığa sürükleyen sanki işe alım müdürü pozisyonundaymış gibi ; alımlar duracak diyenlere aldırmayın. Siz sürece odaklanın. Sırf bunları yazmak için profil açmışlar.
Yönetim değişikliği geçici bir durum değildirSadece yönetim değişikliğinden kaynaklanan geçici bir gecikmedir mi diyorsunuz yani ?
Açıkçası bir fikir belirtemiyorum çünkü yetkili bir kişiyle vs herhangi bir iletişimim olmadı. Ben sadece kendimce analiz yapıyorum.Sadece yönetim değişikliğinden kaynaklanan geçici bir gecikmedir mi diyorsunuz yani ?
Yönetim değişikliği ve bölgesel sorunlardan dolayı artan maaliyetlerden biraz gecikme yaşanacak gibi eğer şimdilik bir iptal maili almadıysanız maillerinizi takip edip ordan bilgi edinmeniz lazım hangi aşamada olduğunuza göre farklılık gösterebilir burası sadece fikir alışverişi içinSadece yönetim değişikliğinden kaynaklanan geçici bir gecikmedir mi diyorsunuz yani ?
Sana parayı verince işe alım garantisi verdiğini söyleyen bir şirket oldu mu? Allah yardımcınız olsun, elbette istediğiniz işi yapamamak zor ama bunca elemeden geçip, tüm yetkinlikleri firmalar tarafından sınanıp alınan cadetlere duyduğunuz anlamsız kin eziklik duygusundan geliyor olabilir. Bana göre üniversite pilotaj bölümleri hariç yapılan alımlar elinde imkan olmayıp pilot olmak isteyen gençlere haksızlık ama lisanslı adaylar hakkında hiç nickimi “son lisanslı bükücü” yapacak derecede bir kin ve kıskançlık hissetmedim. Alımlar açılsa dahi crm konusunda destek almanızı tavsiye ederim.Siz milyonlarca lira döküp ailenizin yüzüne bile bakamamayı yaşadınız mı mesela, ya da onca emekten sonra dönüp evinize kırıp bacaklarınızı oturdunuz mu, her hün havacılık haber sayfalarından ilan açılacak mı diye bakıp durdunuz mu, kaç tanesini yaşadınız bunların
Bir tanıdığınızdan mı öğrendiniz ?THY Muhasebe ve Mali Kontrol Başkanlığı, kokpit ve kabin çalışanlarına "Bölgesel Gelişmelere Karşı Alınabilecek Aksiyonlar ve Önlemler" başlıklı bir mail yolladı. Bu mailde yeni personel alımınının sınırlandırılıdığını ve mevcut iş gücünün verimli kullanılmasıyla operasyonlara devam edileceği söyleniyor. Temsil, organizasyon, davet, sponsorluk gibi etkinliklerin de minimuma indirileceği ayrıca vadesi gelmiş alacakların takibinin daha sıkı yapılacağı ve zaruri olmayan yatırımların durdurulacağına dair şeyler de yazıyor. Şirketin nakit pozisyonunu, sürdürülebilir büyümeyi korumak için böyle bir karar aldıklarını eğer gerekirse daha da sıkılaşabileceklerini belirtmişler.
PACE ve CRM aşaması pilotajda çekilen zorluğun yanında devede kulak kalıyor fakat mesele bu değil. "Bana göre üniversite pilotaj bölümleri hariç yapılan alımlar elinde imkan olmayıp pilot olmak isteyen gençlere haksızlık" derseniz tipsiz pilot adayı da sana üniversitede burslu kazansaydın o zaman der. Herkes birbirinin hakkına sahip çıkarsa kimseye haksızlık yapılmaz. Sizi anlıyorum, süreçler geçici olarak duracak belki de ama bunun kalıcı bir karar olmayacağı kesin ama nolur bu işe milyonlarca TL, emek, zaman harcayıp 1 sene işsizliğin üstüne bir de "bir daha dışardan pilot almayacağız" açıklamasıyla psikolojisi bozulmuş insanlarla bu şekilde konuşmayın. İnsanların isyanı lisansını alıp mülakata bile dahi çağrılmadığı için. Simülatöre kurula sokulup elense baş üstüne.Sana parayı verince işe alım garantisi verdiğini söyleyen bir şirket oldu mu? Allah yardımcınız olsun, elbette istediğiniz işi yapamamak zor ama bunca elemeden geçip, tüm yetkinlikleri firmalar tarafından sınanıp alınan cadetlere duyduğunuz anlamsız kin eziklik duygusundan geliyor olabilir. Bana göre üniversite pilotaj bölümleri hariç yapılan alımlar elinde imkan olmayıp pilot olmak isteyen gençlere haksızlık ama lisanslı adaylar hakkında hiç nickimi “son lisanslı bükücü” yapacak derecede bir kin ve kıskançlık hissetmedim. Alımlar açılsa dahi crm konusunda destek almanızı tavsiye ederim.
Sizin tanıdığınız sorabileceğiniz biri varsa sorup gelen maili okuyabilirsiniz. Bire bir söylediğim ifadeler yer alıyor.Bir tanıdığınızdan mı öğrendiniz ?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.