Hocam belirli bir kapasite varmış sonuçta bu bir yatırım cadet sıfırlanması planlar içinde olabiliyorNasıl yani anlamadım körfez ne alaka
Ancak bu durumda mevcut kapasite ve yatırımlar da dışarıya açılmak üzere kullanılabilecek
Hocam belirli bir kapasite varmış sonuçta bu bir yatırım cadet sıfırlanması planlar içinde olabiliyorNasıl yani anlamadım körfez ne alaka
Dediğiniz gibi gerilim yaratmayıp sabretmek çok önemli.Malum bir anda kapanabilir veya hiçbir şey olmamış gibi devam da edebilir transfer dönemi gibi varsayımlar üzerine konuşacağımıza bekleyip.Doğru kaynaktan doğru açıklamaları dinlemeliyiz teşekkür ederim yazı için deForumda gereksiz gerilim yerine biraz daha anlayışlı bir ortam olması gerekiyor.
Evet, THY gibi büyük bir şirketin attığı bu adımlar herkes üzerinde mental olarak etkili olabilir. Ancak şunu unutmamak lazım: CRM gerektiren bu pozisyonlar zaten yoğun tempolu ve stresli süreçler içerir. Bu nedenle aşırı agresif tutum sergileyen kişilerin bu tarz rollerde uzun vadede tutunması zor.
Herkesin bir şansı var, özellikle de sürekli gelişen bir sektörde. Bu yüzden birbirine kötü davranmak hiçbir şeyi değiştirmez.
Ayrıca süreçle ilgili daha büyük bir perspektiften bakmak gerekiyor. Eğer savaş gibi durumlar ilerler ve tasarruf politikaları artarsa, bunun etkilerini sadece aday olarak değil vatandaş olarak da hepimiz hissederiz.
Şu an hepimiz sürecin içindeyiz ama imza atılana kadar hiçbir şey kesin değil. Süreç her an değişebilir veya sonlanabilir. Bu yüzden birbirimizi kırmanın bir anlamı yok.
Detaylar konusunda da netlik olmadığını kabul etmek gerekir. Hatta çoğu durumda İK personelinin bile her şeyi net bildiğini düşünmüyorum. Geçtiğimiz hafta bir sempozyumda, böyle ilan süreçlerinin belirsiz ilerleyebileceği özellikle vurgulandı.
Bu nedenle şirketten resmi olarak gelen mailler dışında duyulan bilgilere itibar edilmemesi en sağlıklısı olacaktır. Esen kalın <3
Forumda gereksiz gerilim yerine biraz daha anlayışlı bir ortam olması gerekiyor.
Evet, THY gibi büyük bir şirketin attığı bu adımlar herkes üzerinde mental olarak etkili olabilir. Ancak şunu unutmamak lazım: CRM gerektiren bu pozisyonlar zaten yoğun tempolu ve stresli süreçler içerir. Bu nedenle aşırı agresif tutum sergileyen kişilerin bu tarz rollerde uzun vadede tutunması zor.
Herkesin bir şansı var, özellikle de sürekli gelişen bir sektörde. Bu yüzden birbirine kötü davranmak hiçbir şeyi değiştirmez.
Ayrıca süreçle ilgili daha büyük bir perspektiften bakmak gerekiyor. Eğer savaş gibi durumlar ilerler ve tasarruf politikaları artarsa, bunun etkilerini sadece aday olarak değil vatandaş olarak da hepimiz hissederiz.
Şu an hepimiz sürecin içindeyiz ama imza atılana kadar hiçbir şey kesin değil. Süreç her an değişebilir veya sonlanabilir. Bu yüzden birbirimizi kırmanın bir anlamı yok.
Detaylar konusunda da netlik olmadığını kabul etmek gerekir. Hatta çoğu durumda İK personelinin bile her şeyi net bildiğini düşünmüyorum. Geçtiğimiz hafta bir sempozyumda, böyle ilan süreçlerinin belirsiz ilerleyebileceği özellikle vurgulandı.
Bu nedenle şirketten resmi olarak gelen mailler dışında duyulan bilgilere itibar edilmemesi en sağlıklısı olacaktır. Esen kalın <3
Tabii ki herkesin görüşü dinlenmeli. Ancak bazı adayların işe alım sürecinin sonlanırken, bazılarının şirketin sunduğu imkanlarla sürece devam edebilmesi adayların suçu değil. Bu durum tamamen şirketin kendi değerlendirme ve karar mekanizmalarıyla ilgili.Tabiki hocam ancak CRM içerisinde de herkesin mutlaka görüşünün dinlenmesi değerlendirilmesi de çok önemli bildiğim kadarıyla burada diğer hocalarım da değerli görüşlerini paylaşmış saygı duymak lazım bence haklılarda
Aynen öyle insan odaklı bir şirkete girmek isteyip bu kadar hırs çok manasız anlamadığım kısım işe giren en en en pilot olmayacak yani hepiniz first officer olacaksınız çok ayıp cidden konuşulanlar gerçekten bilgisi ve donanımı ile hakeden insanların karşılığını alması dileğiyle başarılarArkadaşlar bu biz para verdik muhabbeti gerçekten baymaya başladı artık. Devlet veya gittiğiniz okul size garanti mi verdi lisansı alırsanız iş garanti diye. İşsizlik ve verilen emeğin karşılığını alamamak gerçekten çok zor bu konuda ne kadar empati yapmaya çalışsam da bu arkadaşlar Cadet adayları için içlerinde ki bütün nefreti kusuyorlar. Eminim yarın Cadet programı kapatılacak sadece Tipli ve tecrübeli pilot alacağız deseler en çok bu arkadaşlar sevinir kendillerinin girememesine üzülmek yerine Cadetlerin girememesine artık buna adım gibi eminim.
Bu tipsiz arkadaşlara göre tek problem Cadet eğitimi. Bunlar zannediyor ki biz para verdik öncelik biz olmalıyız veya Cadet programı çok masraflı bu yüzden durduruldu vs. THY nin bir çok farklı ilde TAFA'sı var ve bunlar kapatılacak. Adamlar 10 senedir Cadet alımı yapıyor ve bu saatten sonra kapatıp TAFA ları gidecekler.
Şirket herhangi bir açıklama yapmadığı sürece herşey yolunda devam eder sonuçta 10 küsür yıllık Cadet tecrübesi var ve şimdiye kadar sürekli alımı arttırmışlar ve üstüne daha da fazla bu programa yoğunlaşacaklarını söylemişler. İçinizi rahat tutun en olumsuz durumda kendi meslekleriniz üzerinden ilerlersiniz ama bu Tipsiz arkadaşlar da dizlerini kırıp evlerinde otururken sağa sola saldırmaya devam ederler.
Sadece yönetim değişikliğinden kaynaklanan geçici bir gecikmedir mi diyorsunuz yani ?Arkadaşlar bu biz para verdik muhabbeti gerçekten baymaya başladı artık. Devlet veya gittiğiniz okul size garanti mi verdi lisansı alırsanız iş garanti diye. İşsizlik ve verilen emeğin karşılığını alamamak gerçekten çok zor bu konuda ne kadar empati yapmaya çalışsam da bu arkadaşlar Cadet adayları için içlerinde ki bütün nefreti kusuyorlar. Eminim yarın Cadet programı kapatılacak sadece Tipli ve tecrübeli pilot alacağız deseler en çok bu arkadaşlar sevinir kendillerinin girememesine üzülmek yerine Cadetlerin girememesine artık buna adım gibi eminim.
Bu tipsiz arkadaşlara göre tek problem Cadet eğitimi. Bunlar zannediyor ki biz para verdik öncelik biz olmalıyız veya Cadet programı çok masraflı bu yüzden durduruldu vs. THY nin bir çok farklı ilde TAFA'sı var ve bunlar kapatılacak. Adamlar 10 senedir Cadet alımı yapıyor ve bu saatten sonra kapatıp TAFA ları gidecekler.
Şirket herhangi bir açıklama yapmadığı sürece herşey yolunda devam eder sonuçta 10 küsür yıllık Cadet tecrübesi var ve şimdiye kadar sürekli alımı arttırmışlar ve üstüne daha da fazla bu programa yoğunlaşacaklarını söylemişler. İçinizi rahat tutun en olumsuz durumda kendi meslekleriniz üzerinden ilerlersiniz ama bu Tipsiz arkadaşlar da dizlerini kırıp evlerinde otururken sağa sola saldırmaya devam ederler.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.