Merhaha birkaç kilom fazla çıktı diyenler boy kilosunu söyleyebiliir mi ya da +5 kilo olayı doğru mu mülakata girenler cevap verebilir mi lütfen.
Merhaba lütfen boyunuz kaç ölçüldü ve kilonuz kaç çıktı ve size kaç kilo vermeniz söylendi yazabilir misiniz rica etsem ?

Arkadaşlar kadın adaylar için tamamıyla vücut kitle indeksine uygun olması gerekiyor. Erkek adaylar için ise 5 kilogram esneklik sağlanıyor. Mert bey sizin şuan ki kilonuz tam sınırda, bir kaç kilo vermeniz sizin için daha iyi olur. Kurul mülakatına girmiş birisi olarak THY insan kaynaklarında bana şahsen söyledikleri bilgiyi iletiyorum. Burada bana da tam vücut kitle indeksi üzerinden alındığı söylendiği için ekstradan 5kg daha vermiştim, orada gerek olmadığını öğrendim. Bu arada eğer kilo fazlanız ya da eskiğiniz, yapmanız gereken estetik bir işlem, ya da akne problemi gibi bir probleminiz varsa maksimum 2 ay olacak şekilde ölçümleriniz ertelenebiliyor. Herkese başarılar.

Arkadaşlar kadın adaylar için tamamıyla vücut kitle indeksine uygun olması gerekiyor. Erkek adaylar için ise 5 kilogram esneklik sağlanıyor. Mert bey sizin şuan ki kilonuz tam sınırda, bir kaç kilo vermeniz sizin için daha iyi olur. Kurul mülakatına girmiş birisi olarak THY insan kaynaklarında bana şahsen söyledikleri bilgiyi iletiyorum. Burada bana da tam vücut kitle indeksi üzerinden alındığı söylendiği için ekstradan 5kg daha vermiştim, orada gerek olmadığını öğrendim. Bu arada eğer kilo fazlanız ya da eskiğiniz, yapmanız gereken estetik bir işlem, ya da akne problemi gibi bir probleminiz varsa maksimum 2 ay olacak şekilde ölçümleriniz ertelenebiliyor. Herkese başarılar.
Günaydınlar, öncelikle detaylı cevabınız için sabah sabah yardımcı olduğunuz için sonsuz teşekkürler.

Ben bugün mülakata gidiyorum şuan 1,86 ve 90 a gelebildim kilo anlamında umuyorum ki bir sorun çıkmadan bugün geçebilirim

• Like
Tepkiler: NervousInterviewee
Günaydınlar, öncelikle detaylı cevabınız için sabah sabah yardımcı olduğunuz için sonsuz teşekkürler.

Ben bugün mülakata gidiyorum şuan 1,86 ve 90 a gelebildim kilo anlamında umuyorum ki bir sorun çıkmadan bugün geçebilirim
Korkmanızı gerektirecek bir durum yok en kötü tekrar gelmenizi isteyeceklerdir. Başarılar dilerim.

Ne demek, kıyafetle en fazla sınıra gelirsiniz biraz kilo vermeniz için uyarırlar, onun haricinde başka bir tarihe erteleyeceklerini düşünmüyorum. Herhangi bir şey yiyip içmezseniz avantajınıza olacaktır. Bugün içinde tüm aşamaları halledersiniz umarım. Kolay gelsin, başarılar 💪🏿

Günaydın nasıl geçti acaba ve kilonuza bir şey dediler mi ?

• Like
Tepkiler: Üye silindi 9815

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.