Merhaha birkaç kilom fazla çıktı diyenler boy kilosunu söyleyebiliir mi ya da +5 kilo olayı doğru mu mülakata girenler cevap verebilir mi lütfen.

Merhaha birkaç kilom fazla çıktı diyenler boy kilosunu söyleyebiliir mi ya da +5 kilo olayı doğru mu mülakata girenler cevap verebilir mi lütfen.
Net bir bilgim yok acikcasi ama boy kilo olcumunde bi arkadasin kilosu fazla cikti ve kilo verip tekrar gelmesi icin 1 aya yakin bir sure verildi. Siz olabildigince boy kilo endeksine uygun bir kiloya gelene kadar caba gosterin umuyorum ki hakkinizda hayirlisi olacaktir. Simdiden basarilar dilerim.

Hocam ben de aynı durumdayım gerçekten rezalet bir süreç. bende işe yarayan sadece sabah akşam 2 tane haşlanmış yumurta yiyip bol su içmek oldu. başta hızlıca kilo verdim ama muhtemelen ödemden de vermiş olabilirim. tavsiyem full aç kalmamanız üzerine. dün ben de full aç bıraktım kendimi ve tartıda gram hareket olmadı.
Arkadaşlar bazal metabolizma diye bir durum söz konusu yemek yemezseniz vücut daha az enerji harcamak için metobolizmayı yavaşlatır
En etkili şekilde vermek istiyorsanız günlük 4 litre su için ayrıca fazla ödemler en başta atılır bunun için kiraz sapı çayı ve ya yeşil çay için. Yapılacak şeyleri aşağıya yazıyorum belki bir kardeşimize yardımcı olurum.
1. Fitness salonuna yazıl ve ağırlık antrenmanlarına başla
2.antrenmandan önce filtre kahve iç.
3.ödem atmak için çayları ve 4 litre günlük su iç.
4. Sabah kahvaltısı 50 gram yulaf 3
yumurta,öğle yemeği biraz çiğ badem 1 muz.
Günlük pişmii ağırlığıyla 200 gram pirinç 400 gram tavuk
5. Antrenman sonrası hiit cardio yap 30 dakika ya da 1 saat(internetten araştır)
Yemek yemeyi keserek kilo verilmez bazal metabolizmayı dengede tutun her zaman yapan olursa banada dua ederse sevinirim iyi günler. :)

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.