Bakalım... Ayın 20'sinde mülakata gireceğim. maksimum 85 kiloya düşebileceğimi düşünüyorum 178 boy ile. giderken takım elbise zorunlu mu? gömlek kravat ve pantolon yeterli mi yoksa?

• Like
Tepkiler: Üye silindi 9815
Mülakatta tarih seçimi yok maalesef, seçtirmiyor. Online Video Mülakat'tan bahsetmiştir büyük ihtimalle. Benim de çarşamba günü olarak belirlemişler, mecburen o gün gireceğim
Merhaba, benim de çarşamba günü mülakatım. Saat kaçta sizin? Sabah ve öğlen grubu var sanıyorum, bana 8.15 dendi çünkü. Ortalama tüm aşamalar kaç saat sürer bilgim de yok ilk deneyimim olduğu için.

Merhaba, benim de çarşamba günü mülakatım. Saat kaçta sizin? Sabah ve öğlen grubu var sanıyorum, bana 8.15 dendi çünkü. Ortalama tüm aşamalar kaç saat sürer bilgim de yok ilk deneyimim olduğu için.
benim 10.15'te, ben de çok zor yetişeceğim Bursa'dan geleceğim için. Sizin daha da erkenmiş :/ Süreç, kurul mülakatına kadar sorunsuz devam ederse yaklaşık 2 saat sürüyormuş,

• Like
Tepkiler: mrv2890
benim 10.15'te, ben de çok zor yetişeceğim Bursa'dan geleceğim için. Sizin daha da erkenmiş :/ Süreç, kurul mülakatına kadar sorunsuz devam ederse yaklaşık 2 saat sürüyormuş,
Ben Mersin'den geleceğim için bir gün öncesinden geleceğim İstanbul'a. Siz de aynı gün geçeceğiniz için erkenmiş sizinki de. Umarım 2 saati doldururuz :) Şimdiden başarılar diliyorum.

• Like
Tepkiler: mehmetkankilinc
maalesef sıkıntı çıkar zaten 1-2 santim de altında çıkar muhtemelen. Çok üzgünüm elenen oldu bu durumdan dolayı.
ama bazıları direk eczane ölçüsünün aynısı çıkıyor dedi 169 çıkmıştım en son ki -5 cm e kadar sıkıntı etmiyor diyenlerde var... Sanırım anca çağrılınca öğrenebileceğim bunu

Bakalım... Ayın 20'sinde mülakata gireceğim. maksimum 85 kiloya düşebileceğimi düşünüyorum 178 boy ile. giderken takım elbise zorunlu mu? gömlek kravat ve pantolon yeterli mi yoksa?
Hocam geçmiş olsun nasıldı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.