THY Boy-Kilo Kontrolü

A

arawn

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar. Bugün tarih seçtirmeden direkt olarak 4 gün sonrasına mülakata gelmem gerektiğini belirten bir mail aldım. Bazı arkadaşlar tarih seçtiğini belirtiyordu bunu ayarlamanın yolunu bilen var mı? Kilodan fazlam var bu yüzden diyet yapıyordum. Boyum tutuyor. Kilosu fazla çıkan adaylara bazı yerlerde ne kadar sürede kilo verebilceklerini sordukları şeklinde yazılar var. Boy/Kilodan geçen adayların gözlemleri nelerdi?

D

ddemsx

HavaPersonel.Com
Merhaba bana da dün aynı mesaj gelmiş bulunmakta kolaylıkla kilo alıp veren birisiyim ama 5 gün içerisinde yeterli kiloyu veremeyebilirim. Boyum 178 kilom 88. Havaalanında halihazırda başka bir şirkette çalışıyorum ve 10 farklı hostese sorduğumda ise senin sportif bir vücudun var direkt eleyeceklerini sanmam kilo vermen için gün verirler dediler. Ama internette birkaç yerde direkt eledikleri söyleniyor net bir bilgisi olan var mı? 42 saattir yemek yemiyorum 1,5 kilo verebildim zar zor.

M

mehmetkankilinc

HavaPersonel.Com
Merhaba bana da dün aynı mesaj gelmiş bulunmakta kolaylıkla kilo alıp veren birisiyim ama 5 gün içerisinde yeterli kiloyu veremeyebilirim. Boyum 178 kilom 88. Havaalanında halihazırda başka bir şirkette çalışıyorum ve 10 farklı hostese sorduğumda ise senin sportif bir vücudun var direkt eleyeceklerini sanmam kilo vermen için gün verirler dediler. Ama internette birkaç yerde direkt eledikleri söyleniyor net bir bilgisi olan var mı? 42 saattir yemek yemiyorum 1,5 kilo verebildim zar zor.
''git, şu zaman gel'' şeklinde yardımcı olduklarını çok duydum. Direkt eleme meselesi boy konusunda oluyor.

M

mehmetkankilinc

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar. Bugün tarih seçtirmeden direkt olarak 4 gün sonrasına mülakata gelmem gerektiğini belirten bir mail aldım. Bazı arkadaşlar tarih seçtiğini belirtiyordu bunu ayarlamanın yolunu bilen var mı? Kilodan fazlam var bu yüzden diyet yapıyordum. Boyum tutuyor. Kilosu fazla çıkan adaylara bazı yerlerde ne kadar sürede kilo verebilceklerini sordukları şeklinde yazılar var. Boy/Kilodan geçen adayların gözlemleri nelerdi?
Mülakatta tarih seçimi yok maalesef, seçtirmiyor. Online Video Mülakat'tan bahsetmiştir büyük ihtimalle. Benim de çarşamba günü olarak belirlemişler, mecburen o gün gireceğim.

B

bilalc

HavaPersonel.Com
Birebir şahit oldum elemediler en fazla 3 hafta sonraya zaman verdiler. 3 hafta içerisinde kilo almanı veya vermeni istiyorlar.

A

arawn

HavaPersonel.Com
Hocam ben de aynı durumdayım gerçekten rezalet bir süreç. bende işe yarayan sadece sabah akşam 2 tane haşlanmış yumurta yiyip bol su içmek oldu. başta hızlıca kilo verdim ama muhtemelen ödemden de vermiş olabilirim. tavsiyem full aç kalmamanız üzerine. dün ben de full aç bıraktım kendimi ve tartıda gram hareket olmadı.

A

arawn

HavaPersonel.Com
Birebir şahit oldum elemediler en fazla 3 hafta sonraya zaman verdiler. 3 hafta içerisinde kilo almanı veya vermeni istiyorlar.
Hocam peki kalan mülakat dövme kontrol vs. süreçlere girebiliyor muyuz yoksa onlarda mı 3 hafta sonraya kalıyor bu konuda bir fikriniz var mı acaba?

B

bilalc

HavaPersonel.Com
Hocam peki kalan mülakat dövme kontrol vs. süreçlere girebiliyor muyuz yoksa onlarda mı 3 hafta sonraya kalıyor bu konuda bir fikriniz var mı acaba?
Hayır giremiyorsunuz. Diğer aşamalara 3 hafta sonra giriyorsunuz.

Xkleimec

Xkleimec

HavaPersonel.Com
Mülakatta tarih seçimi yok maalesef, seçtirmiyor. Online Video Mülakat'tan bahsetmiştir büyük ihtimalle. Benim de çarşamba günü olarak belirlemişler, mecburen o gün gireceğim
Çarşamba akşam deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

RoketHasan

RoketHasan

HavaPersonel.Com
Boyum 169 sıkıntı çıkar mı yoksa görmezden mi gelinir?

D

ddemsx

HavaPersonel.Com
Bakalım... Ayın 20'sinde mülakata gireceğim. maksimum 85 kiloya düşebileceğimi düşünüyorum 178 boy ile. giderken takım elbise zorunlu mu? gömlek kravat ve pantolon yeterli mi yoksa?

Xkleimec

Xkleimec

HavaPersonel.Com
Bakalım... Ayın 20'sinde mülakata gireceğim. maksimum 85 kiloya düşebileceğimi düşünüyorum 178 boy ile. giderken takım elbise zorunlu mu? gömlek kravat ve pantolon yeterli mi yoksa?
Umarım güzel geçer deneyimlerinizi bekliyoruz

M

mrv2890

HavaPersonel.Com
Mülakatta tarih seçimi yok maalesef, seçtirmiyor. Online Video Mülakat'tan bahsetmiştir büyük ihtimalle. Benim de çarşamba günü olarak belirlemişler, mecburen o gün gireceğim
Merhaba, benim de çarşamba günü mülakatım. Saat kaçta sizin? Sabah ve öğlen grubu var sanıyorum, bana 8.15 dendi çünkü. Ortalama tüm aşamalar kaç saat sürer bilgim de yok ilk deneyimim olduğu için.

M

mehmetkankilinc

HavaPersonel.Com
Merhaba, benim de çarşamba günü mülakatım. Saat kaçta sizin? Sabah ve öğlen grubu var sanıyorum, bana 8.15 dendi çünkü. Ortalama tüm aşamalar kaç saat sürer bilgim de yok ilk deneyimim olduğu için.
benim 10.15'te, ben de çok zor yetişeceğim Bursa'dan geleceğim için. Sizin daha da erkenmiş :/ Süreç, kurul mülakatına kadar sorunsuz devam ederse yaklaşık 2 saat sürüyormuş,

M

mrv2890

HavaPersonel.Com
benim 10.15'te, ben de çok zor yetişeceğim Bursa'dan geleceğim için. Sizin daha da erkenmiş :/ Süreç, kurul mülakatına kadar sorunsuz devam ederse yaklaşık 2 saat sürüyormuş,
Ben Mersin'den geleceğim için bir gün öncesinden geleceğim İstanbul'a. Siz de aynı gün geçeceğiniz için erkenmiş sizinki de. Umarım 2 saati doldururuz :) Şimdiden başarılar diliyorum.

RoketHasan

RoketHasan

HavaPersonel.Com
maalesef sıkıntı çıkar zaten 1-2 santim de altında çıkar muhtemelen. Çok üzgünüm elenen oldu bu durumdan dolayı.
ama bazıları direk eczane ölçüsünün aynısı çıkıyor dedi 169 çıkmıştım en son ki -5 cm e kadar sıkıntı etmiyor diyenlerde var... Sanırım anca çağrılınca öğrenebileceğim bunu

Xkleimec

Xkleimec

HavaPersonel.Com
Hocam geçmiş olsun nasıldı

Konuyu okuyanlar;