Pozisyon veya İlan Adı
Hava aracı bakım teknikerliği
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
arkadaşlar ben anlamıyorum bu sınav herkese basitse kim alınıyor yanlış anlamayın sizin için demiyorum bunu bence sorular yapılabilir sorulardı ancak zamandan dolayı zorlaşıyor genel yeteneği. İngilizcede kolay değildi zaten çok az alım yapılıyordu ama benim gördüğüm sınava gelen arkadaşların çoğu gırgır şamataya gelmişti
Kanka dediğin kesinlikle doğru zaten bende etraftan anladığım kadarıyla öylesine bitsede kurtulsak kafasında giren çok fazla kişi vardı.

benim isteğim gerçekten emek vermiş bu eğitim, iş için çabalamış insanların bu eğitime girmesi inşallah herkes için en iyisi olur

• Like
Tepkiler: Takemyhorsetothe
Kanka işte şans derken bundan bahsediyorduk. Ve tek sen değilsin bu arada ben sınava girerken çıkışında arkadaşlarına yandık falan diyenler çok oldu benim arkadaşa da zor gelmiş kelime olarak falan. genel yetenek evet zaman sıkıntısı var yetiştirme konusunda. İngilizce bendede çok fazla paragraf vardı ama kolaydı yaptım kelime olarak uçuk kelime yoktu hatta A1 kelime vardı paragraflar gene okuduğunu anlama gerektiriyor A2 biri falan geçemez bu ingilizceyi ama B1-B2 geçebilecek düzeydeydi. Bu sefer şansım yüzüme güldü diyelim önceki sınavım senin ki gibi çok zordu. Bu arada kaç doğru kaç yanlış aldığını vesaire söylemiyorlar sadece olumlu/olumsuz dönecekler. Yani maalesef onu asla öğrenemiyoruz neler yanlış neler doğru. Sonuçların açıklanmasıda en az 2 hafta sürüyor. Mart 4-5 i bulur
Ya çok sıkıntı net kayırma iddiası dönüyor bu işte böyle saçmalık olmaz olsun en azından soru dengesi olsaydı

Ya çok sıkıntı net kayırma iddiası dönüyor bu işte böyle saçmalık olmaz olsun en azından soru dengesi olsaydı
kanka benimde genel yetenek çok zor geldi bak ben 7-8 kişiyle konuştum zaten hepimiz diyarbakırda aynı okuldaydık birisi hariç hepimiz son sınıfız bi tek benim genel yetenek zor geldi en az 10 tane mat işlem sorusu vardı falan neyse sinirden deliriyorum sınavda 6-7 boş bıraktım çözsrim diye baktım zaman yetmedi 33 soru falan çözebildim bende genel yetenekte. Allahtan ingilizcem çok çok basit gelmiş gibiydi am is are falan soruldu öyle bir şeydi. bitirdiğimde 15 dakika kaldı emin olmadıklarıma falan baktım bitirdim çıktım sonra arkadaşlarla konuştum lan hepsine mi kağıt katlama sorusu gelir ya. bana bir tane bile gelmedi diğer arkadaşlarıma birisine 5-6 birisine 10-15 gelmiş öyle diyolardı bana hiç gelmedi öyle işte valla gerçekten bizim gibi isteyenler boşuna gelmeyenler çağrılır umarım mülakata

kanka benimde genel yetenek çok zor geldi bak ben 7-8 kişiyle konuştum zaten hepimiz diyarbakırda aynı okuldaydık birisi hariç hepimiz son sınıfız bi tek benim genel yetenek zor geldi en az 10 tane mat işlem sorusu vardı falan neyse sinirden deliriyorum sınavda 6-7 boş bıraktım çözsrim diye baktım zaman yetmedi 33 soru falan çözebildim bende genel yetenekte. Allahtan ingilizcem çok çok basit gelmiş gibiydi am is are falan soruldu öyle bir şeydi. bitirdiğimde 15 dakika kaldı emin olmadıklarıma falan baktım bitirdim çıktım sonra arkadaşlarla konuştum lan hepsine mi kağıt katlama sorusu gelir ya. bana bir tane bile gelmedi diğer arkadaşlarıma birisine 5-6 birisine 10-15 gelmiş öyle diyolardı bana hiç gelmedi öyle işte valla gerçekten bizim gibi isteyenler boşuna gelmeyenler çağrılır umarım mülakata
Oha oneymiş arkadaş bana 2 tane geldi en azından da benimde mat seninki gibiydi matın 7. Sorusunda falan sinirden tam kapatıp çıkacakdım sınavdan kalemi ekrana fırlatmak üzereydim sonra sakinleşip dolu gözlerle çözmeye devam ettim ancak 28 tane falan yapabildim türkçe kısmına kadar çok az vaktim kalmıştı sonra ne göreyim dolu dolu grafik sorusu kısıtlı zamanda çözülmüyordu resmen 28 tane yaptıysam 3 4 tane salladım da yrtişti saniyelerle salladım üstüne ingilizcede hayvan gibi geldi ama neyse ki gelmeden bayaaa bi ingilizce denemesi çözdüm bu siteden de 3 boş kala 14 dk kalmıstı işte 2 tanesini hatalarımı bulup doldurdum son soru makale soruduydu bide üstüne çıkarım yapıp son cümleyi tamamlıyacakdım 12 dk ona düşündüm ve işaretleyip çıktım şuan mülakata bile kalabilcemi sanmıyorum

Oha oneymiş arkadaş bana 2 tane geldi en azından da benimde mat seninki gibiydi matın 7. Sorusunda falan sinirden tam kapatıp çıkacakdım sınavdan kalemi ekrana fırlatmak üzereydim sonra sakinleşip dolu gözlerle çözmeye devam ettim ancak 28 tane falan yapabildim türkçe kısmına kadar çok az vaktim kalmıştı sonra ne göreyim dolu dolu grafik sorusu kısıtlı zamanda çözülmüyordu resmen 28 tane yaptıysam 3 4 tane salladım da yrtişti saniyelerle salladım üstüne ingilizcede hayvan gibi geldi ama neyse ki gelmeden bayaaa bi ingilizce denemesi çözdüm bu siteden de 3 boş kala 14 dk kalmıstı işte 2 tanesini hatalarımı bulup doldurdum son soru makale soruduydu bide üstüne çıkarım yapıp son cümleyi tamamlıyacakdım 12 dk ona düşündüm ve işaretleyip çıktım şuan mülakata bile kalabilcemi sanmıyorum
kanka aynı şeyi yaşamışız neredeyse ben de bi an genel yetenekte bırakmayı düşündüm ama işte yapacak bir şey yok ben de çok kalabileceğimi sanmıyorum mülakata ama iyi düşünmek lazım ya

kanka aynı şeyi yaşamışız neredeyse ben de bi an genel yetenekte bırakmayı düşündüm ama işte yapacak bir şey yok ben de çok kalabileceğimi sanmıyorum mülakata ama iyi düşünmek lazım ya
daha yenni açıklandı sınav olumsuz gelmiş keşke nereden dolayı geldiğini bilseydim...

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.