En azından ben kendi deneyimlerimden yola çıkarak konuşuyorum illaki forumda bu ilana daha önce toplu başvuranlarda vardır onlar ne demek istediğimi anlar illa sınav çıkışı oturup konuşmuşlardır sana şu geldimi bende şu vardı gibisinden. Bu Upper B2 dediğim arkadaşta biz sınavdan çıkmıştık sonraki sınav saati onundu elinde telefonla beyler siz bu soruları çözdünüz mü diye soruyordu bize yabancı bir genel yetenek kaynağı bulmuş sınava gireceği son saniyeye kadar çözüyordu. Bizim bütün ekipte herkes birbirini iyi tanıyordu akademik olarak vesaire o yüzden çok rahat bu sorular arasında fark olduğu çıkarımını yapabiliriz gerçekten. Sende arkadaşlarla giriyorsan demek istediğimi sınav çıkışında anlarsın zaten. Gönül isterki herkese eşit zorlukta sorular gelsin lakin işte maalesef bazen olmuyor. İlla ingilizcem iyi diyipte bu sınava girip neye uğradığını şaşıran insanlar da olmuştur ingilizcem ortalama diyipte sınava çok iyi geçti diyen
Zaten en erken istihdam modülleri tekte verdiğin senaryoda 2 yıl sonrası olacağı için 50den fazla kişiyi almazlar zannetmiyorum. İlan açıldığından beridir 48-48 alıyorlar.