Pozisyon veya İlan Adı
Hava aracı bakım teknikerliği
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Kanka valla bu sefer şansımız yüzümüze güldü iyi geçti. Genel yetenek gene orta ama ingilizceyi baya iyidi. Baya basit sorular vardı gerçekten şans işiymiş arkadaşla konuşunca baya anladım. Senin nası geçti seni sormalı
Ben kiminle konuşsam basitti diyor bi bana mı bilimsel tartışnalı bi paragraf sorusu geldi 10dk o soruya harcadım ve sorularımın çoğunluğu paragraftı üstelik o kadar deneme çözmeme ve çalışmama rağmen acayip uçuk bi kaç kelime falan geldi hayır genel yetenek de matematik zor geldi zaman kaybettim diye son sorulara yetişemedim berbattı bakalım ingilizce 40 da kaç gelecek genel yetenek de 28 soru falan çözdüm

Ben kiminle konuşsam basitti diyor bi bana mı bilimsel tartışnalı bi paragraf sorusu geldi 10dk o soruya harcadım ve sorularımın çoğunluğu paragraftı üstelik o kadar deneme çözmeme ve çalışmama rağmen acayip uçuk bi kaç kelime falan geldi hayır genel yetenek de matematik zor geldi zaman kaybettim diye son sorulara yetişemedim berbattı bakalım ingilizce 40 da kaç gelecek genel yetenek de 28 soru falan çözdüm
kanka aynısnı ben yazacaktım inglizcde ilk 5 soru kısa geldi dedim tama kolay sonra full paragfarf attı inglizcye sürem yetmedi paragfarları okumaktan orta geçti benim

Kanka işte şans derken bundan bahsediyorduk. Ve tek sen değilsin bu arada ben sınava girerken çıkışında arkadaşlarına yandık falan diyenler çok oldu benim arkadaşa da zor gelmiş kelime olarak falan. genel yetenek evet zaman sıkıntısı var yetiştirme konusunda. İngilizce bendede çok fazla paragraf vardı ama kolaydı yaptım kelime olarak uçuk kelime yoktu hatta A1 kelime vardı paragraflar gene okuduğunu anlama gerektiriyor A2 biri falan geçemez bu ingilizceyi ama B1-B2 geçebilecek düzeydeydi. Bu sefer şansım yüzüme güldü diyelim önceki sınavım senin ki gibi çok zordu. Bu arada kaç doğru kaç yanlış aldığını vesaire söylemiyorlar sadece olumlu/olumsuz dönecekler. Yani maalesef onu asla öğrenemiyoruz neler yanlış neler doğru. Sonuçların açıklanmasıda en az 2 hafta sürüyor. Mart 4-5 i bulur

kanka aynısnı ben yazacaktım inglizcde ilk 5 soru kısa geldi dedim tama kolay sonra full paragfarf attı inglizcye sürem yetmedi paragfarları okumaktan orta geçti benim
Kanka benim ing bittiğinde 12 dk kalmıştı geri baştan tekrar bakındım işte dediğim şans faktörü maalesef reisler umarım hepimiz olumlu sonuç alırız genede.

arkadaşlar ben anlamıyorum bu sınav herkese basitse kim alınıyor yanlış anlamayın sizin için demiyorum bunu bence sorular yapılabilir sorulardı ancak zamandan dolayı zorlaşıyor genel yeteneği. İngilizcede kolay değildi zaten çok az alım yapılıyordu ama benim gördüğüm sınava gelen arkadaşların çoğu gırgır şamataya gelmişti

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.