Cumartesi sınava gireceğim kaç soru cıkıyor, mülakat için kac soru bilmemiz gerekiyor, ingilizce mülakat varmı mülakat hakkında biraz bilgi verebilirseniz bilen varsa cok güzel olur iyi forumlar
Evet dediğin gibi. Ekstra olarak mülakat aşamasından sonra yedek aday olarak değerlendirilir isen işi red eden vs olursa onun yerine giriyorsun. Eğer hiç eksik olmazsa da birsonraki açılacak ilanda sınavdan muaf tutuluyorsun ve tekrar mülakata çağırıyorlar. Valla mülakata kaç kişi aldıkları kısmı şaibeli dediğin gibi en iyileri alıyorda olabilir belirledikleri puanın üstünüde alıyor olabilirler onu bilmiyoruz.Edindiğim 30 ingilizce 30 genel yetenek olmaz üzere 2 farklı sınav oluncak, önce genel yetenekde basit matematik,Iq testi,genel kültür(yada çok genel olmayabilir bilemiyorum.) olacak ingilizce hakkında çok bilgim yok sorular havuzdan rastgele geliyormuş. kalem silgi kendin götürecen ona göre.Başlamadan en az 10 dk önce orada olman lazım süreler ne kadarr bilmiyorum açıkcası soru sayısından da emin değilim ama bu forum da her test 30 soru demekki onlarda öyle olmalı ayrıca alım kısmıda teknisyen tanıdığıma sordum alacakları kişi sayısı atıyorum 1000 kişiden 100 kişi alacaklar doğal olarak en yüksekleri mülakata katılıyor mülakat sonucu ana ve yedek kadro oluyo ana kadrodan gelmeyen falan olursa yedekden yerine alıyorlar geçtiğimiz yıllarda hep 48 kişi eğitim kadrosuna alınmış herhalde bu senede öyle olur
her iki türlü de aynı ya zaten beliredikleri puan üstü çok kişi olursa yine 150 alcaklarsa en iyi 150 alır o tarz bi puan muhabbeti olsa onun üstüne çıkan çok kişi var diye alımları genişletmezler bence.Evet dediğin gibi. Ekstra olarak mülakat aşamasından sonra yedek aday olarak değerlendirilir isen işi red eden vs olursa onun yerine giriyorsun. Eğer hiç eksik olmazsa da birsonraki açılacak ilanda sınavdan muaf tutuluyorsun ve tekrar mülakata çağırıyorlar. Valla mülakata kaç kişi aldıkları kısmı şaibeli dediğin gibi en iyileri alıyorda olabilir belirledikleri puanın üstünüde alıyor olabilirler onu bilmiyoruz.
Ya zaten her türlü işin sonunda 48 kişi alınacağı için mülakata 100 çağıracaksa 120 de çağırabilir. Her alımda aynı kişi sayısını mülakata çağırdıklarını sanmıyorum. Zaten red ettikleri olacak yedeğe koydukları olucak o durum değişebilir ya.her iki türlü de aynı ya zaten beliredikleri puan üstü çok kişi olursa yine 150 alcaklarsa en iyi 150 alır o tarz bi puan muhabbeti olsa onun üstüne çıkan çok kişi var diye alımları genişletmezler bence.
cidden sadece 48 kişi mi alınıyor yaher iki türlü de aynı ya zaten beliredikleri puan üstü çok kişi olursa yine 150 alcaklarsa en iyi 150 alır o tarz bi puan muhabbeti olsa onun üstüne çıkan çok kişi var diye alımları genişletmezler bence.
Kanka öyle ama zaten büyük bir kısımda mülakatta elenicek. Sınav aşamasını geçebilsek sektörle alakan varsa mülakatıda geçersin zaten bana kalırsa en kolay kısmı mülakat çünkü sektörle alakalı. Sınav sıkıntı işte bakalım girince göreceğiz bu sefer nası sorular gelicek. Sınav sonuçlarının açıklanmasıda nereden baksan 2 hafta sürer.binlerce başvuru arasından sadece 48 kişi baya azmış umarım mülakata çağırırlar başarılı olacağıma inanıyorum ama sayı korkuttu acıkcası
Otomasyon okuyorum yakından uzaktan ilgim var zaten ucak şeylerine mülakatta bencede başarılı olurum da çıkmış genel yetenek sorularını çözdüm 30'da 25 civarı cıkıyo da ingilizce cok arafta ingilizcem kötü değil iyi fakat sorular zor v.s yazmıslar o korkuttu bi tıkKanka öyle ama zaten büyük bir kısımda mülakatta elenicek. Sınav aşamasını geçebilsek sektörle alakan varsa mülakatıda geçersin zaten bana kalırsa en kolay kısmı mülakat çünkü sektörle alakalı. Sınav sıkıntı işte bakalım girince göreceğiz bu sefer nası sorular gelicek. Sınav sonuçlarının açıklanmasıda nereden baksan 2 hafta sürer.
Valla şans kimse kime nasıl sorular geleceğini bilemeyeceği için anca girdiğinde görüceksin. Zorda gelebilir kolayda gelebilir.Otomasyon okuyorum yakından uzaktan ilgim var zaten ucak şeylerine mülakatta bencede başarılı olurum da çıkmış genel yetenek sorularını çözdüm 30'da 25 civarı cıkıyo da ingilizce cok arafta ingilizcem kötü değil iyi fakat sorular zor v.s yazmıslar o korkuttu bi tık
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.